10 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

New York ikkunat

Löydä uusi ikkunasi New York-mallistostamme. Meillä on suuri valikoima erilaisia ​​New York-ikkunoita - voit tutustua eri malleihin alla. Kun olet valinnut sopivan mallin, pääset suunnittelemaan loput yksityiskohdat itse. Räätälöimme ikkunat täsmälleen antamiesi toiveiden mukaisesti.

Löydä inspiraatiota ikkunaprojektiisi meiltä, löydämme sinulle varmasti sopivan ratkaisun.

New York -ikkunat – inspiraatiota muutokseen

Korosta kotisi nykyaikaista tyyliä. Saat sen räätälöidyillä New York-ikkunoillamme- vaihtoehtoisesti voit toteuttaa New York-lasiseinillä huonejaon esimerkiksi toimiston nurkkaan tai ruokailu- ja olohuoneen välille.

Oli käyttötarkoitus mikä tahansa, suositut New York-elementeillämme saat kotiisi upean tunnelman tummien, erottuvien linjojen kontrastilla.


Haluatko jakaa tilan makuuhuoneessa tai olohuoneessa?

Voit tehdä sen New York-lasiseinillämme. Jos sinulla on isompi makuuhuone, voit asentaa New York-lasiseinän tilanjakajaksi, jonka avulla voit rajata tilaa vaikka vaatehuoneelle. Voit asentaa sen myös olohuoneen takaosaan, jolloin saat pienen toimistonurkkauksen ilman, että sinun tarvitsee pystyttää seinää, joka vie valoa molemmista huoneista. Tällä tavalla voit käyttää luonnonvaloa aktiivisesti – sen sijaan, että tyytyisit tavalliseen seinään.

Elementti antaa modernin tyylin yhdistettynä ikkunoiden valon täysimääräiseen hyödyntämiseen. Näiden elementtien avulla saat kotiisi kauniin tyylin kontrasteineen.


Mikä on New York-elementti?

New York -ikkunaelementit ovat talon sisällä käytettäviä ikkunoita. Ne auttavat sinua sisustussuunnittelussa ja niitä käytetään tilojen jakamiseen, rajaamiseen tai väliseinän koristeena. New York-ikkunoillamme saat korotettua modernia ja urbaania tyyliä.

New York-lasiseinä voidaan asentaa edullisesti, ja on erinomainen ratkaisu erityisesti isoihin tiloihin. Lasiseinä voi siis toimia läpinäkyvänä väliseinänä, joka jakaa huoneen ja antaa samalla valon kulkea luonnollisesti kotisi läpi.

New York-elementtimme on luotu kotiin, jossa halutaan lisätä luonnonvalon määrää ja korostaa urbaania tyyliä. Tämä elementti erottuu muusta valikoimastamme, koska ikkunat on suunniteltu vain sisäkäyttöön. Voit suunnitella oman New York-seinän kätevän suunnitteluohjelmamme avulla suoraan verkkokaupassamme. Elementti on suunniteltu asennettavaksi joko koko seinälle, tai vapaaseen asennukseen, jossa esimerkiksi toinen reuna jää auki – tässä tapauksessa suosittelemme viimeistelemään sen loppuun karmilla tai vastaavalla ratkaisulla.


Toteuta unelmasi turvallisin mielin

Hae inspiraatiota, kun suunnittelet uutta New York-kokonaisuutta. Tältä sivulta löydät laajan valikoiman erilaisia ​​New York -ikkunoita.

Sukella yksittäisten mallien moniin mahdollisuuksiin älykkäällä suunnitteluohjelmallamme. Täällä voit suunnitella tuotteesi juuri niin kuin sen mukaan kuin sen haluat. Valmistamme uuden elementin millimetrin tarkkuudella, syötät vain tarkat mitat tilausta tehdessäsi.

Saat laadukkaasta, skandinaavisesta männystä tehdyn lopputuloksen, joka varmistaa elementin kestävyyden vuosiksi eteenpäin. Tämän lisäksi voit valita tuotteille lasityypin sekä värin.