10 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

PVC- TAI MUOVI-IKKUNAT JA -OVET

Muovi-ikkunat tai PVC-ikkunat, joiksi niitä myös kutsutaan, ovat nykyaikainen valinta, sillä muoviset ikkunat ja ovet ovat lähes huoltovapaat. Jos halutaan mahdollisimman vähän huoltotarvetta, PVC- ja muovi-ikkunat ja -ovet ovat hyvä valinta. Lue lisää eduista täältä.


PVC-IKKUNAN TAI PVC-OVEN EDUT

Muovi-ikkunat ja -ovet vaativat vain vähän huoltoa, ja ne kestävät tuulta ja vaativia sääoloja. Sinun tarvitsee vain pestä puitteet ja karmit silloin tällöin, niin sinulla on hienot ikkunat ja ovet edessä moneksi vuodeksi eteenpäin.

Nykyiset muoviset ikkunat ja ovet ovat toisenlaisia kuin aiemmin. Uudet muovi-ikkunat ja -ovet ovat nimittäin käytännöllisesti katsoen huoltovapaita, ja niissä on moderni muotoilu, joka sopii moniin asuntotyyppeihin. Lisäksi kiilto on pienempi, joten PVC-ikkunoita ja puuikkunoita ei helposti erota toisistaan.

Asiaa parantaa sekin, että tuotteet ovat edullisia ja samalla energiatehokkaita! SparIkkunoiden edullisissa muovi-ikkunoissa ja -ovissa on kaikki tarpeelliset ominaisuudet, kun hankit uusia energiaikkunoita ja energiaa säästäviä ovia. Siksi myös muovisten malliemme kysyntä on kasvanut.

Lisäksi PVC-ikkunat ja -ovet on valmistettu erittäin hyvistä materiaaleista. Kaikissa muovimalleissamme on DVV-merkintä, ja niiden valmistukseen on käytetty Rehau-profiileja, jotka kuuluvat markkinoiden parhaimpiin. 

Jos ostat PVC-ikkunat tai -ovet SparIkkunoilta, saat peräti kymmenen vuoden takuun, ja tuotteemme ovat luonnollisesti CE-merkittyjä ja saaneet energiamerkinnän.

  •  Minimaalinen huoltotarve
  •  Pitkä käyttöikä
  •  Hyvä eristyskyky

TIETOA PVC-/MUOVI-IKKUNOISTA JA -OVISTA

Jos valitset muoviset ikkunat tai ovet, saat kotiisi pelkistetyn ja huippumodernin ilmeen. Jos rakennat uutta tai remontoit, muoviset ovet ja ikkunat voivat olla hyvä vaihtoehto perinteisille puuikkunoille tai puu-alumiini-ikkunoille.

Uusimman tuotekehityksen ansiosta muovi-ikkunat eivät näytä enää kömpelöiltä kuten 70-luvun mallit. SparIkkunoilta löydät useimmat PVC-ikkunat, joita on tarjolla samat mallit kuin männystä valmistettuna. Materiaalivalinnassa on kyse sekä mausta että mukavuudesta ja siitä, mikä sopii juuri sinun kotiisi.

Muovi ei johda sähköä, joten se eristää hyvin. Muovi-ikkunamme on tehty ontoista muovisista profiileista, joiden kammiot on täytetty ilmalla. Nämä profiilien pienet ilmatilat parantavat eristyskykyä. Sisäpuolelle asennetaan teräsprofiilit, jotka vahvistavat puitteita ja karmia. Teräslistat asennetaan siten, etteivät ne kosketa muoviprofiileja ja estävät siksi kylmäsiltojen muodostumista.

Kun valitset ruudun, voit valita joko 2-kerroksiset tai 3-kerroksiset ikkunalasit. Lisäksi tarjoamme erittäin matalaenergiset lasit, joiden U-arvo on vain 0,7, jos haluat säästää paljon lämmityskuluissa vuosikausiksi eteenpäin.

MUOVISTEN IKKUNOIDEN JA OVIEN HUOLTO

Ensimmäisinä vuosina PVC-ikkunat ja -ovet tarvitsevat vain vähän huoltoa, minkä jälkeen ikkunat ja ovet on huollettava kerran vuodessa, jotta varmistetaan pitkä käyttöikä ja hyvä toimivuus.

Yksi muovisten ikkunoiden ja ovien suurimmista eduista on, että niitä ei tarvitse maalata tai öljytä, minkä ansiosta ne on helppo huoltaa. Kun muoviset ikkunat tai ovet kaipaavat puhdistusta, pyyhi lika pois kostealla liinalla. Kun puhdistat muovisia ikkunoita ja ovia, varmista, että ne puhdistetaan vain tavallisilla puhdistusaineilla, ei hiomapaperilla tai liuottimilla. Jos muovi-ikkunasi tai ovesi ovat saaneet vaikeampia tahroja, voit vaihtoehtoisesti käyttää puhdistukseen erityistä muovinkiillotusainetta.

Osana huoltoa tulee ikkunoiden ja ovien helat ja saranat rasvata kerran vuodessa. On tärkeää puhdistaa helat ja saranat ennen rasvausta, koska lika voi toimia hankaavana aineena. Huomaa, että ikkunan/karmin öljyjäämät on pyyhittävä kuivaksi, koska siitä voi aiheutua jälkiä/värimuutoksia. Noudata näitä yksinkertaisia hoito-ohjeita, niin ikkunat pysyvät kauniina useita vuosia säästä ja tuulesta riippumatta.

Muovisten ikkunoiden ja ovien materiaalin vuoksi ne ehkäisevät sieniä ja lahoamista, joten niistä ei tarvitse murehtia. Muovi on hyvin eristävää, koska se on sähköä johtamaton materiaali, joka ei kylmene. Jos käytössä on muoviset ikkunat, kondensaation muodostuminen on harvinaista.

MUUT MATERIAALIT


Jos haluat modernimman vaikutelman, kannattaa harkita puu-/alumiini-ikkunoita ja -ovia. Monet valitsevat tämän materiaalin siitä yksinkertaisesta syystä, että se vaatii vähemmän huoltoa kuin puu. Ulkopuolinen alumiiniprofiili suojaa ikkunaa tuulelta ja säältä, eikä ulkopuolen puu-/alumiini-ikkunoita tarvitse maalata. 

  •  Minimaalinen huoltotarve
  •  Käytännöllinen ulkoa, luonnollinen sisältä
  •  Moderni ulkoasu

LUE LISÄÄ PUU/-ALUMIINI-IKKUNOISTA JA -OVISTA

Puu on monien suomalaisten klassinen valinta ikkunoihin ja oviin. Jos sinulla on vanhempi talo, jota haluat remontoida, voit turvallisesti vaihtaa vanhat puuikkunat ja -ovet uusiin, saman klassisen tyylin energiasuosikkeihin.

  •  Laadukas luonnonmateriaali
  •  Usein edullisin materiaalivalinta
  •  Väri voi muuttua

LUE LISÄÄ PUUIKKUNOISTA JA -OVISTA

ERIKOISMITAT

Teemme kauniita ikkunoita ja ovia puusta, puusta ja PVC:stä toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Voit suunnitella uudet ikkunat ja ovet sellaisiksi kuin haluat. Voit muun muassa valita värit sisä- ja ulkopuolelle, ja toimitamme ne mittojesi mukaan, jotta uudet elementtisi sopivat täsmällisesti.