Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
35% verkko alennus!
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.

Jopa 12 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

 

Levike,2 paneelia

Tuotenro: SP0200

  • Suunnittele omat ikkunat ja ovet
  • Ulkopuolen alumiiniset lasituslistat
  • Pohjoismaista laatupuuta
 
Huom! Yllä oleva kuva on ohjeellinen.

Syötä karmin koko

Mikä on karmin koko?

Karmin mitat:
Ikkunan tai oven valmistusmitat. Eli leveys x korkeus, karmista karmiin.

Aukon mitat:
Seinässä olevan aukon koko. Jotta karmin mitat saadaan, on aukon mitoista vähennettävä 2-3 cm, jotta ovelle tai ikkunalle jää tilaa saumalle.

cm
cm
Mittaus

Tutustu täältä miten ikkunat ja ovet mitataan

Hoidamme aina:

Materiaali
Puu/Puu

Valitse tarpeisiisi sopiva materiaalityyppi.

Karmisyvyys
Optima
Lasi
Ilman lasia
0,00€

Tästä voit valita lasirakenteen.

Väri
Sisäväri 0,00€
Valkoinen RAL9010
Ulkoväri 0,00€
Valkoinen RAL9010
0,00€
Sisäväri

Ole hyvä ja valitse uuden ikkunasi tai ovesi sisäväri laajasta valikoimastamme - Puun pinnassa esiintyy pieniä värieroja läpikuultavan pinnoituksen ja kirkkaan lakan yhteydessä, koska puu on sormijatkettua.

Ulkoväri

Ole hyvä ja valitse uuden ikkunasi tai ovesi ulkoväri laajasta valikoimastamme - Puun pinnassa esiintyy pieniä värieroja läpikuultavan pinnoituksen ja kirkkaan lakan yhteydessä, koska puu on sormijatkettua.

Sisäprofili
Softline profiili
0,00€

Ole hyvä ja valitse uuden ikkunasi tai ovesi sisäprofiili.

Paneeli
Softline paneeli: Sileä sisä- ja ulkopuoli
0,00€

Paneelityypi

Kynnys
Lasikuitukynnys (matala)
0,00€

Valitse taloosi sopiva kynnyslista.

* Karmiura
Ilman karmiuraa
0,00€
Alin vesilista
Alumiininen tippalista maalattu valkoinen RAL 9010
0,00€

Ikkunan alaosaan asennettava alumiinisuojus johtaa vettä ja lunta ikkunasta poispäin.

Verhousalumiini
Lasituslista
0,00€

Yksin- tai kaksinkertainen alalevy.

Takuu
10 vuoden takuu
0,00€

Muista valita kaikki lisävarusteet

Ylläpito
Ei huoltosarjaa
0,00€

Huolto

Product Bottom Image

Levike, 2 paneelia

Tuotenro: SP0200

Huom! Yllä oleva kuva on ohjeellinen.

Pitkäsokevat ikkunat ja ovet ovat avainasemassa korkealaatuisessa ja tyylikkäässä kotisisustuksessa. Eikö olisikin hienoa, jos voit räätälöidä ikkunasi ja ovesi omien toiveidesi mukaisesti? Sparikkunat.fi tarjoaa juuri tätä mahdollisuutta: kahden paneelin karmipuu ikkunoita ja ovia, jotka on valmistettu mittatilaustyönä täsmälleen sinun tarpeitasi varten.

Valitsemalla Sparikkunat.fi:n kustomoidut kahden paneelin ikkunat ja ovet, saat huippulaatuisen tuotteen, joka kestää vuosikymmeniä. Valikoimaamme kuuluu eri kokoja ja tyylejä, joten voit valita juuri sen oikean ulkoasun, joka sopii täydellisesti kotisi ilmeeseen. Voit valita erilaisia värejä ja viimeistelyjä, joiden avulla voit luoda juuri oman persoonallisen ulkoasun kotiisi.

Kahden paneelin ikkunat ja ovet luovat klassisen ja tyylikkään ilmeen kotiisi. Ne tarjoavat myös erinomaisen eristyksen ja suojan sääolosuhteilta. Olitpa sitten uuden kotisi rakentaja tai vanhan kodin remontoija, kustomoidut ikkunat ja ovet tuovat sisustukseesi raikkaan ja modernin ilmeen.

Sparikkunat.fi:n kahden paneelin ikkunat ja ovet on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta materiaalista, joten voit olla varma niiden kestävyydestä ja pitkäikäisyydestä. Lisäksi, mittatilaustyönä valmistetut ikkunat ja ovet takaavat täydellisen sopivuuden ja asennuksen vaivattomasti.

Ostaessasi Sparikkunat.fi:n kahden paneelin ikkunoita ja ovia, saat mittatilaustyönä valmistetut korkealaatuiset tuotteet, jotka täyttävät kaikki odotuksesi. Satsaa kotisi ulkonäköön ja toiminnallisuuteen hankkimalla räätälöidyt ikkunat ja ovet jo tänään!