Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
Jatkoimme Kevätmyynti:7% alennus käyttäen alennuskoodia
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.
Jättimäinen synttärimyynti jatkuu>7% alennus käyttäen alennuskoodia
/Tilaa 22.7. mennessä
 

Terassiovet ja Liukuovet

Terassiovet ja Liukuovet

adfa

Terassiovet ja Liukuovet

Laadukas ikkunallinen terassiovi luo erinomaisen ensivaikutelman kodistasi. Tarjoamme laajan valikoiman moderneja ja tyylikkäitä ovia edulliseen hintaan.

 

 

Suunnittele ovesi

adfa

Jopa 12 vuoden takuu

Ostaessasi Sparikkunoilta saat hyvän takuuturvan. Saat jopa 12 vuoden takuun uusille energiatehokkaille ikkunoille ja oville. Omalla tehtaallamme valmistetuille korkealaatuisille ikkunoille annettu laajennettu takuu takaa mielenrauhan vuosikisi eteenpäin.

 • Miten mitata oikein?

  Uusien ikkunoiden mittaaminen ja ostaminen saattaa kuulostaa vaikealta. Lue oppaamme ja vältä mittavirheet. Tarvitset vain:

  - Paperia
  - Kynän
  - Mittanauhan

  Tutustu oppaaseen ja lue lisää täältä

 • Milloin tilaukseni toimitetaan?

  Kun tilaat tilaat ikkunoita ja ovia, näet ajankohtaiset toimitusajat eri tuotteille jo suunnitteluvaiheessa.

  Jos haluat toimituksen myöhempään ajankohtaan, voit muuttaa ostoskorissa ehdotettua toimituspäivää. Voit myös lähettää meille sähköpostia heti tilauksen tekemisen jälkeen, jos sinulla on kysyttävää.

 • Mitkä takuut saan ikkunoille ja oville?

  Sparikkunat tarjoavat 10 vuoden takuun puuikkunoille ja -oville ja 12 vuoden takuun erikseen mainituille puualumiini-ikkunoille ja -oville poislukien lisävarusteet. Yksityiskohtaisemmat takuutiedot löytyvät täältä.
 • Miten uudet ikkunat ja ovet asennetaan?

  Löydät ikkunoiden ja ovien asennusohjeet ja -videot täältä.

  Jos tarvitset lisäapua voit ottaa meihin yhteyttä.

 • Etkö löytänyt vastausta kysymyksiisi?

  Jos tarvitset lisäneuvoja tai sinulla on kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä. Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@sparikkunat.fi tai soittaa tai lähettää chat-viestin meille aukioloaikojen puitteissa. Tarkista aukioloajat tästä.

Tarvitsetko apua materiaalin valintaan?

Puu

Sparikkunoilta löydät vastuullisesti tuotetut energiatehokkaat laadukkaat ulko-ovet, jotka on valmistettu hitaasti kasvaneesta pohjoismaisesta männystä. Vähintään 90 % käytetystä puusta on männyn sydänpuuta. Käytämme sormijatkettua puuta parhaan mahdollisen laadun ja viimeistelyn varmistamiseksi. Jos haluat tietää lisää mäntypuisten ikkunoiden ja ovien erinomaisista ominaisuuksista, klikkaa alla olevasta linkistä.

Alumiini verhottu puu

Valitsetko tavalliset puu- vai alumiiniverhotut elementit riippuu täysin henkilökohtaisesta maustasi ja asuntotyypistäsi. Alumiiniverhotuissa tuotteissamme yhdistyvät puun parhaat ominaisuudet ja alumiinin säänkestävä ulkopinta. Lisäksi alumiiniverhotut ovet eivät vaadi jatkuvaa huoltoa ja ovat siksi aikaa säästävä vaihtoehto.