Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
Jatkoimme Kevätmyynti:llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.
llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
/Tilaa 24.6. mennessä
 

Välikarmilliset avattavat ristikkoikkunat

Välikarmilliset avattavat ristikkoikkunat

Leveillä välikarmeilla varustetut avattavat ristikkoikkunat sopivat erityisen hyvin puutaloihin, vapaa-ajanrakennuksiin sekä vanhempien rakennusten remontointiin. Ruutujako on tehty välikarmeilla ja ristikoilla, joiden leveyden voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta. Materiaaliksi voit valita perinteisen puun lisäksi myös puu-alumiinin

Välikarmilliset ikkunat voidaan personoida uusiin ja vanhoihin rakennuksiin sopiviksi

Perinteistä ristikkoteemaa toistavat välikarmilliset ikkunat antavat kodillesi ryhdikkään sekä huolitellun ulkoasun. Avattavat ikkunapuitteet aukeavat ulospäin ja ne voidaan varustaa tuuletusta helpottavalla pitkäsulkijalla. Malleissa, joissa on kaksi tai kolme pystyvälikarmia, vain reunoilla olevat ikkunat ovat avattavia ja keskellä on kiinteästi karmiin asennettu lasielementti. Mikäli haluat ikkunoiltasi tehokkaamman lämpöeristyksen, voit valita niihin matalaenergialasituksen. Mikäli haluat käyttää isompia ikkunoita varauloskäynteinä, voit helposti valita niihin yhden käden otteella avattavan hätäpoistumislukituksen.