Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
Jatkoimme Kevätmyynti:7% alennus käyttäen alennuskoodia
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.
Jättimäinen synttärimyynti jatkuu>7% alennus käyttäen alennuskoodia
/Tilaa 22.7. mennessä
 

Lasiseinäelementit

Lasiseinäelementit

SparIkkunoiden lasiseinäelementeillä voit rakentaa näyttäviä ikkunapintoja sekä rakennusten ulkoseiniin että kylmiin ja puolilämpimiin tiloihin. Talvipuutarha, lasitettu terassi, veranta, kuisti tai patio rakentuvat lasiseinäelementeillä nopeasti ja edullisesti. Voit valita elementin yksi-, kaksi- tai kolmiruutuisena sekä yhdistää siihen myös avattavan ikkunan tilan tuuletusta ajatellen.

Lasiseinäelementti - Näyttävät lasipinnat

SparIkkunoiden lasiseinäelementeillä voit toteuttaa näyttäviä ikkunapintoja kotiisi, puutarhaasi ja vapaa-ajan rakennukseesi. Valitse haluamasi malli joko yksi-, kaksi- tai kolmiruutuisena ja valitse ikkunalle kohteeseesi sopivat mitat. Mallistossamme on kokoja jopa 1500 x 2500 mm saakka. Kaksi- ja kolmiruutuisiin malleihin on saatava tuuletuksen mahdollistava avattava ruutu. Materiaaliksi voit valita puun tai puu-alumiinin.

Mikäli rakennat kuistia, verantaa, patiota tai muuta puolilämmintä tilaa, kannattaa lasitukseksi valita edullinen peruslasi, jonka u-arvo on 1,1. Rakennuksen lämpimiin osiin on tarjolla tehokkaammin lämpö eristävä lasitus. Voit halutessasi valita näkösuojaa tuovan lasituksen joko Cotwold- tai Satiini -näkösuojalasituksella. SparIkkunoiden lasiseinäelementit ovat saatavilla myös ääntä eristävillä lasituksilla, sekä rakennusmääräysten edellyttämillä turvalaseilla.