10 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

Lasiseinäelementit

Lasiseinäelementit

SparIkkunoiden lasiseinäelementeillä voit rakentaa näyttäviä ikkunapintoja sekä ulkoseiniin että kylmiin ja puolilämpimiin tiloihin. Talvipuutarha, lasitettu terassi, veranta, kuisti tai patio rakentuvat lasiseinäelementeillä nopeasti ja edullisesti. Voit valita elementin yksi-, kaksi- tai kolmiruutuisena sekä yhdistää siihen myös avattavan ikkunan.

Lasiseinäelementti - Näyttävät ikkunapinnat

SparIkkunoiden lasiseinäelementeillä voit toteuttaa näyttäviä ikkunapintoja kotiisi, puutarhaasi ja vapaa-ajan rakennuksiin. Valitse haluamasi malli joko yksi, kaksi tai kolmiruutuisena ja lisää ikkunalle oikeat mitat. Mallistossamme on kokoja jopa 1500 x 2500 mm saakka. Kaksi- ja kolmiruutuisiin malleihin on saatava tuuletukseen sopiva avattava ruutu. Materiaaliksi voit valita puun, puu-alumiiniyhdistelmän.

Mikäli rakennat kuistia, verantaa, patiota tai muuta puolilämmintä tilaa, kannattaa lasitukseksi valita edullinen peruslasi, jonka U-arvo on 1,1. Rakennuksen lämmitettäviin osiin on tarjolla tehokkaammin eristetty energialasitus. Voit halutessasi valita näkösuojan lasitukseen Cotwold- tai Satiini -lasituksella. SparIkkunoiden lasiseinäelementit on saatavilla myös äänieristelaseilla sekä rakennusmääräysten edellyttämillä turvalaseilla.