Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
Jatkoimme Kevätmyynti:llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.
llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
/Tilaa 24.6. mennessä
 

Sisäikkunat

Löydä uusi ikkuna Sisäikkuna-mallistostamme. Meillä on suuri valikoima erilaisia ​​Sisäikkunoita ja sisätiloihin sopivia lasielementtejä, joita voit käyttää myös tilanjakajana - voit tutustua eri malleihin alla. Kun olet valinnut sopivan mallin, pääset suunnittelemaan loput yksityiskohdat konfiguraattorimme avulla. Räätälöimme ikkunat täsmälleen antamiesi toiveiden mukaisesti niin mittojen, värien kuin lisävarusteidenkin osalta. Sisäikkunamme sopivat sisätilojen ikkunoiksi esimeriksi muodostamaan lasipintoja sisätilojen väliseiniin tai tiloja jakamaan.

Löydä inspiraatiota ikkunaprojektiisi meiltä ja me löydämme sinulle varmasti sopivan ratkaisun.

Sisäikkunat – inspiraatiota muutokseen

Korosta kotisi nykyaikaista tyyliä mieltymystesi mukaan räätälöidyillä Sisäikkunoillamme. Valikoimastamme löytyy myös Sisätiloihin sopivia lasiseiniä, joilla voi jakaa tiloja esimerkiksi erottamalla pienen työtilan olohuoneesta.

Oli käyttötarkoitus mikä tahansa, suosituilla Sisätila-elementeillämme saat kotiisi upean kontrastisen tunnelman tummilla, erottuvilla linjoilla.


Etsinnässä tilanjakaja, joka säilyttää tilan avaruuden?

Sisätiloihin sopivilla lasiseinillämme voit jakaa tiloja pienempiin osiin kotonasi. Sisätila-lasiseinällä voi rajata esimerkiksi vaatehuoneen suuremmasta makuuhuoneesta. Voit asentaa lasiseinän myös esimerkiksi olohuoneen takaosaan muodostamalla tilaa jakamalla pienen toimistonurkkauksen. Lasiseinä säilyttää luonnonvalon tulvimisen sisätiloihin eikä pimennä huoneita.

Elementti mahdollistaa ikkunoiden valon täysimääräiseen hyödyntämiseen yhdistettynä moderniin tyyliin. Näiden elementtien avulla saat kotiisi kauniin tyylin kontrasteineen.


Mikä on Sisätila-ikkunaelementti?

Sisätila -ikkunaelementit ovat talon sisällä käytettäviä ikkunoita. Ne auttavat sinua sisustussuunnittelussa ja niitä käytetään tilojen jakamiseen, rajaamiseen tai väliseinän koristeena. Sisätila-ikkunoillamme saat korostettua modernia ja urbaania tyyliä.

Sisätila-lasiseinä voidaan asentaa edullisesti, ja on erinomainen ratkaisu erityisesti isoihin tiloihin. Lasiseinä voi siis toimia läpinäkyvänä väliseinänä, joka jakaa huoneen ja antaa samalla valon kulkea luonnollisesti kotisi läpi.

Sisätila-ikkunaelementtimme on luotu koteihin, joissa halutaan lisätä luonnonvalon määrää ja korostaa urbaania tyyliä. Sisätila-ikkunaelementti erottuu muusta valikoimastamme, koska nämä ovat suunniteltu vain sisäkäyttöön. Voit suunnitella oman Sisätila-elementin kätevän suunnitteluohjelmamme avulla suoraan verkkokaupassamme. Elementti on suunniteltu asennettavaksi joko koko seinälle, tai vapaaseen asennukseen, jossa esimerkiksi toinen reuna jää auki – tässä tapauksessa suosittelemme viimeistelemään kokonaisuuden karmilla tai vastaavalla ratkaisulla.


Toteuta unelmasi turvallisin mielin

Inspiroidu sivustollamme, kun suunnittelet uutta Sisätilojen ikkuna- tai lasiseinäkokonaisuutta. Tältä sivulta löydät laajan valikoiman erilaisia ​​Sisätila-ikkunoita ja -ikkunaelementtejä.

Tutustu yksittäisten mallien moniin mahdollisuuksiin älykkäällä suunnitteluohjelmallamme. Voit suunnitella tuotteesi suunnitteluohjelmallamme mieltymystesi mukaisesti. Valmistamme uuden elementin syöttämiesi mittojen perusteella, millimetrin tarkkuudella.

Elementtien valmistuksessa käytetty skandinaavinen mänty varmistaa elementin kestävyyden vuosiksi eteenpäin. Tämän lisäksi voit valita tuotteille lasityypin sekä värin.