Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
35% verkko alennus!
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.

Jopa 12 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

 

Kippi-ikkunat kääntömekanismilla

Kippi-ikkunat kääntömekanismilla

Kääntömekanismilla toimivat kippi-ikkunat mahdollistavat ikkunoiden puhdistuksen sisäpuolelta, jolloin tikkaita talon ulkopuolella ei tarvitse monikerroksisten talojen ikkunoitakaan pestessä. Ikkuna on varustettu tuulijarrullisella pitkäsulkijalla, jonka ansiosta se raottuu yhdellä kädenliikkeellä alaosastaan tuuletusasentoon. Kun haluat pestä ikkunan, voit kääntää sen paikallaan. Valitsemalla ristikollisen mallin, voit personoida ikkunan esimerkiksi vanhemman puutalon tyyliin sopivaksi.

Kääntyvät kippi-ikkunat – mahdollistavat helpon tuuletuksen ja puhtaana pidon

SparIkkunoiden kääntömekanismilla toimivat kippi-ikkunat ovat varustettu tuulijarrullisella pitkäsulkijalla. Voit raottaa ulospäin aukeavan ikkunan alaosastaan tuuletusasentoon. Ikkunaa pestessä voit kääntää sen paikallaan. Monipuolisesta valikoimasta löydät helposti niin moderniin kotiin kuin vanhempaankin rakennukseen tai kesämökille sopivan vaihtoehdon. Materiaaliksi voit valita perinteisen puun tai vaihtelevat sääolosuhteet kestävän puu-alumiinin.