Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
35% verkko alennus!
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.

Jopa 12 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

 

Sivusaranoidut, ristikolliset ikkunat

Lasin pintaan asennetuilla ristikoilla toteutetut ruutuikkunat sopivat erityisen hyvin uusiin puutaloihin ja vanhojen rakennusten remontointiin. Ruudut on toteutettu lasin pintaan asennettavilla ristikoilla. Voit vaihtaa ikkunan ulkonäköä valitsemalla siihen talosi tyyliin sopivan määrän ristikoita (2-32) ja valitsemalla ristikon leveyden kolmesta eri vaihtoehdosta.

Ruutuikkuna kruunaa puutalon ilmeen

SparIkkunoiden ruutuikkunat tarjoavat perinteistä talonpoikaistyyliä puutaloihin ja muihin vanhempaa rakennustyyliä edustaviin rakennuksiin. Ne ovat erittäin suosittuja myös vapaa-ajan rakentamisessa. Nämä perinteiset talonpoikaistyyliset ikkunat ovat saatavana yhdellä, kahdella tai kolmella välikarmilla varustettuina. Uloimmat ikkunat ovat aina sivusaranoituja ja aukeavat ulospäin. Huomioithan, että kahdella tai kolmella välikarmilla varustetuissa malleissa vain reunimmaiset ikkunat ovat avattavia ja keskellä on kiinteä ikkuna. Voit valita ikkunasi erillisellä peruslasituksella (U-arvo 1,2 W/m2 K) tai tehokkaammin eristetyllä energialasituksella, joka torjuu paremmin myös ulkoa kantautuvaa melua erinomaisen lämmöneristyskyvyn lisäksi.

Mikä on mökki-ikkuna?

Mökki-ikkuna on perinteinen ja tyylikäs ikkuna, joka on jaettu useampaan ikkunaruutuun. Voit rakentaa mökki-ikkunoita yhteen valitsemalla useamman ikkunan. Voit lukea lisää mökki-ikkunoista täällä.

Minkälaisiin rakennuksiin mökki-ikkunat sopivat?

Mökki-ikkunoissa on luonnetta ja ne näyttävät idyllisiltä. Kohdettasi on helppo päivittää valitsemalla ikkunat haluamallasi värillä, mallilla ja sopivalla määrällä ikkunaruutuja. Voit löytää lisää mökki-ikkunoita täältä.

Kuinka ikkunat ja ovet mitataan?

Löydät luomamme lyhyen ohjeen ikkunoiden ja ovien mittaamiseen täältä.

  • Mikä on mökki-ikkuna?

    Mökki-ikkuna on perinteinen ja tyylikäs ikkuna, joka on jaettu useampaan ikkunaruutuun. Voit rakentaa mökki-ikkunoita yhteen valitsemalla useamman ikkunan. Voit lukea lisää mökki-ikkunoista täällä.
  • Minkälaisiin taloihin mökki-ikkunat sopivat?

    Mökki-ikkunoissa on luonnetta ja ne näyttävät idyllisiltä. Kohteesi ulkonäköä on helppo muuttaa valitsemalla ikkunoita haluamallasi värillä, mallilla ja sopivalla määrällä ikkunaruutuja. Voit löytää lisää mökki-ikkunoita täältä.
  • Kuinka ikkunat ja ovet mitataan?

    SparIkkunoilla, meillä on lyhyt ohje, jossa näytetään, miten ikkunat ja ovet mitataan. Löydät ohjeen täältä.