Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
Jatkoimme Kevätmyynti:llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.
llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
/Tilaa 5.6. mennessä
 

Tietoja maksusta

Tuotteiden maksaminen:

Sparikkunoilla ei tarvitse maksaa räätälöidyistä ikkunoista ja ovista heti. Rahat vähennetään lähetyksen yhteydessä tai 30 päivän kuluessa tilauksesta, jos valitset maksutavaksi luottokortin tai maksu suoritetaan KLARNAn kautta. Jos valitset maksutavaksi pankkisiirron, rahat veloitetaan välittömästi. 

Maksu suoritetaan KLARNAn kautta salatun ja turvallisen maksuikkunan kautta. Voit myös maksaa Visalla tai Mastercardilla.

Ongelmanratkaisu

”En voi maksaa. Maksuikkunaa ei tule näkyviin.”

  • Jos et pääse maksuikkunaan, kyse voi olla omassa koneessasi olevasta ponnahdusikkunoiden estimestä, joka sulkee maksuikkunan. Kokeile pitää CTRL-näppäintä alhaalla, kun napsautat ”Hyväksy tilaus” - tämä saattaa ratkaista ongelman.
  • Internet Explorerissa sinulla saattaa olla erittäin korkea suojaustaso - kokeile ottaa ponnahdusikkunoiden esto tilapäisesti pois käytöstä mahdollisen ratkaisun löytämiseksi.

Työkalut -> Ponnahdusikkunoiden esto -> Valitse pois päältä.

 

  •  

Autamme sinua kunnostamaan kotiasi edullisesti

Tuki


Tarvitsetko apua ennen tai jälkeen vai projektisi aikana?

Soita, Chat, Sähköposti

Ota yhteyttä →

 

Digitaalinen showroom


Inspiroidu laajan digitaalisen showroomimme valikoimasta.

Klikkaa showroomiin →

 

Takuu


Takuumme on vakuutesi ladukkaista ikkunoista ja ovista.

Lue takuuehtomme →