Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
35% verkko alennus!
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.

Jopa 12 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

 

Kahdessa osassa aukeavat ovet

Kahdessa osassa aukeavat ovet

Kun tarvitset monipuoliset mahdollisuudet oven avaamiseen ja erityisesti tuulettamiseen, kannattaa tutustua valikoimamme kahdessa osassa aukeaviin oviin.

Avaa ovi kokonaan - tai vain puoliksi!

Kahdessa osassa aukeava ovi tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet tuulettamiseen. Voit avata oven yläosasta siten, että alaosa pysyy suljettuna. Tällöin esimerkiksi lapset ja lemmikkieläimet eivät pääse livahtamaan ulos ilman valvontaa tuuletettaessa. Ovityypistä käytetään myös nimityksiä tallinovi ja puoliovi ja se on erittäin suosittu ovimalli vapaa-ajan rakennuksissa ja erilaisissa ulkorakennuksissa.

Voit valita mallin, jossa molemmat ovilehdet ovat lasia tai mallin, jossa alaosa on umpinainen. Mikäli haluat oven tuovan valoa sisään ja samalla tarjoavan näkösuojaa, kannattaa lasitukseksi valita Cotswold tai Satiini -koristelasi.