Jopa 12 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

Kaari- ja pyöreät ikkunat

Täällä voit tutustua kaari- ja pyöreä ikkunavalikoimaamme. Nämä erikoisikkunat eroavat perinteisistä neliönmuotoisista ikkunoista kaarevalla muodollaan. Erikoisikkunavalikoimamme mahdollistaa kotiisi persoonallisen ilmeen, joka rikkoo kulmikkuuden viehättävyydellään.

Missä kaari-ikkunoita ja pyöreitä ikkunoita käytetään?

Pyöreät ikkunat ovat yleisiä vanhemmissa taloissa, joissa ne sijaitsevat usein päädyissä tai vinokattojen pystyikkunoina. Kaari-ikkunoita käytetään myös ikkunoiden ja ovien päällä lisäämään eleganssia ja valoa.

Kaari-ikkunoita löytyy eniten vanhemmista taloista. Kaari-ikkunoita käytetään monesti useammassa paikassa, jotta kodin yhtenäinen ilme säilyisi. Molempia ikkunoita voi käyttää myös uudemmissa rakennuksissa, ja voit sijoittaa ne haluamiisi kohtiin. Voit olla varma, että lisäät kotiisi tyylikkään ja viehättävän ilmeen erikoisikkunavalinnoillasi.

  • Pyöreät ikkunat

    Pyöreillä ikkunoilla taloosi voidaan luoda merellinen tunnelma.

    Sparikkunoilla toimitamme pyöreitä ikkunoita sekä kiinteinä että sivusaranoituina ikkunoina. Voit siis valita taloosi käyttötarkoituksen mukaiset pyöreät ikkunat.

  • Kaarevat ikkunat

    Kaarevat ikkunat ovat ikkunoita, jotka eivät ole täysin pyöreitä, vaan osa ikkunasta on kaareva. Ikkunan kaaren korkeutta voidaan muuttaa toiveidesi mukaan joissakin malleissa.

    Kun ostat kiinteitä ikkunoita, voit yhdistää ne avattaviin ikkunoihin, jotta kodin tuuletus voidaan varmistaa. Suosituimpia avattavista ikkunoista ovat sivusaranoidut ikkunat tai kipp-ikkunat kääntömekanismilla.

Miksi sinun pitäisi ostaa ikkunat Sparikkunoilta?

Sparikkunat tarjoaa laajan valikoiman ikkunoita ja ovia sekä mahdollisuuden räätälöidä tuotteita mieltymystesi mukaan. Tuotteet valmistetaan laadukkaasti ja hyvään energiatehokkuuteen keskittyen. Lisäksi saat elementit edulliseen hintaan ja tarjoamme 10 vuoden takuun koko tuotteelle. Tavoitteemme on mahdollistaa muutos.