Aikeissa 12 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

Ulko-ovet

Ulko-ovet

SparIkkunoiden laadukkaat ulko-ovet luovat erinomaisen ensivaikutelman kodistasi. Tarjoamme laajan valikoiman moderneja ja tyylikkäitä ulko-ovia kohtuuhintaan.

  Ulko-ovet

 1. Ulko-ovi

  Ulko-ovi 1 ruutu

 2. Ulko-ovi

  Ulko-ovi 2 ruutua, kapea jakokarmi

 3. Ulko-ovi

  Ulko-ovi 2 ruutua, leveä jakokarmi

 4. Ulko-ovi

  Ulko-ovi 3 ruutua, kapea jakokarmi

 5. Ulko-ovi

  Ulko-ovi 3 ruutua, leveä jakokarmi

 6. Ulko-ovi

  Ulko-ovi 4 ruutua 2x2

 7. Ulko-ovi

  Ulko-ovi 4 ruutua 1x4

 8. Ulko-ovi

  Ulko-ovi 5 ruutua

 9. Ulko-ovi

  Ulko-ovi 6 ruutua

 10. Ulko-ovi

  Ulko-ovi 8 ruutua

 11. Ulko-ovi

  Ulko-ovi 10 ruutua

 12. Ulko-ovi

  Ulko-ovi 12 ruutua

 13. Ulko-ovi

  Ulko-ovi 1 paneeli 1 ruutu

 14. Ulko-ovi

  Ulko-ovi 1 paneeli 2 ruutua, kapea jakokarmi

 15. Ulko-ovi

  Ulko-ovi 1 paneeli 2 ruutua, leveä jakokarmi

 16. Ulko-ovi

  Ulko-ovi 1 paneeli 3 ruutua

 17. Ulko-ovi

  Ulko-ovi 1 paneeli, 4 ruutua

 18. Outside_closed

  Ulko-ovi 2 paneelia 1 ruutu

 19. Outside_closed

  Ulko-ovi 2 paneelia 2 ruutua, kapea jakokarmi

 20. Outside_closed

  Ulko-ovi 2 paneelia 2 ruutua, leveä jakokarmi

 21. Outside_closed

  Ulko-ovi 2 paneelia 3 ruutua

 22. Outside_closed

  Ulko-ovi 2 paneelia, 4 ruutua

 23. Outside_closed

  Ulko-ovi 2 paneelia, 6 ruutua

 24. Ulko-ovi

  Ulko-ovi 2 vaaka paneeli 1 ruutu

 25. Outside_closed

  Ulko-ovi 3 paneelia 1 ruutu

 26. Outside_closed

  Ulko-ovi 3 paneelia 2 ruutua

 27. Outside_closed

  Ulko-ovi 3 paneelia, 4 ruutua

 28. Outside_closed

  Ulko-ovi 3 paneelia 6 ruutua (3x2)

 29. Outside_closed

  Ulko-ovi 3 paneelia 6 ruutua (2x3)

 30. Outside_closed

  Ulko-ovi 3 paneelia ja 9 ikkunaruutua

 31. Outside_closed

  Ulko-ovi 4 paneelia, 4 ruutua

 32. Outside_closed

  Ulko-ovi 4 paneelia, 6 ruutua

 33. Ulko-ovi

  Ulko-ovi 1 paneeli

 34. Ulko-ovi

  Ulko-ovi 2 paneelia

 35. Ulko-ovi

  Ulko-ovi 3 paneelia

 36. Outside_closed

  Ulko-ovi 4 paneelia

 37. Outside_closed

  Ulko-ovi 4 paneelia (2x2)

 38. Outside_closed

  Ulko-ovi 5 paneelia

 39. Outside_closed

  Ulko-ovi 6 paneelia

 40. Outside_closed

  Ulko-ovi 8 paneelia

 41. Outside_closed

  Ulko-ovi 10 paneelia

 42. Outside_closed

  Ulko-ovi 12 paneelia

 43. Paneeliovi

  Paneeliovi Sileä

 44. Paneeliovi

  Paneeliovi Adele

 45. Paneeliovi

  Paneeliovi Eva

 46. Paneeliovi

  Paneeliovi Edith

 47. Paneeliovi

  Paneeliovi Nelly

 48. Paneeliovi

  Paneeliovi Irene

 49. Paneeliovi

  Paneeliovi Anita

 50. Paneeliovi

  Paneeliovi Sonja

 51. Paneeliovi

  Paneeliovi Anna

 52. Paneeliovi

  Paneeliovi Alma

 53. Paneeliovi

  Paneeliovi Carrie

 54. Paneeliovi

  Paneeliovi Daisy

 55. Paneeliovi

  Paneeliovi Iris

 56. Paneeliovi

  Paneeliovi Layla

 57. Paneeliovi

  Paneeliovi Alba

 58. Paneeliovi

  Paneeliovi Emma

 59. Paneeliovi

  Paneeliovi Rosie

 60. Paneeliovi

  Paneeliovi Matilda

 61. Paneeliovi

  Paneeliovi Zara

 62. Paneeliovi

  Paneeliovi Lily

 63. Paneeliovi

  Paneeliovi Sofia

 64. Paneeliovi

  Paneeliovi Julia

 65. Paneeliovi

  Paneeliovi Emilie

 66. Paneeliovi

  Paneeliovi Abbey

 67. Paneeliovi

  Paneeliovi Olivia

 68. Paneeliovi

  Paneeliovi Maria

 69. Paneeliovi

  Paneeliovi Ida

 70. Paneeliovi

  Paneeliovi Aimee

 71. Paneeliovi

  Paneeliovi Ellen

 72. Paneeliovi

  Paneeliovi Donna

 73. Paneeliovi

  Paneeliovi Florence

 74. Paneeliovi

  Paneeliovi Mira

 75. Paneeliovi

  Paneeliovi Annie

 76. Paneeliovi

  Paneeliovi Tracy

Osta modernit ja laadukkaat ulko-ovet meiltä − aikeissa 12 vuoden takuulla

SparIkkunoiden laajasta ulko-ovivalikoimasta löydät sinulle sopivan vaihtoehdon nopeasti ja edullisesti. MDF-mallistossa voit valita oven perusrakenteeksi perinteisen puun tai vaihtelevia sääolosuhteita kestävän puu-alumiinin yhdistelmän. Sisäpuolen ovilehti on aina MDF-levyä ja ulkopuolen materiaaliksi voit valita mieltymyksesi mukaan joko MDF-levyn tai vaihtelevaa säätä kestävän alumiinin.
Osta modernit ja kestävät ulko-ovet meiltä aikeissa 12 vuoden takuulla!

Olemme SparIkkunoilla täysin tietoisia siitä, mitä kuluttajat ovilta ja ikkunoilta vaativat. Ihmiset haluavat koteihinsa vain parhaita ratkaisuja, jonka vuoksi toimitammekin vain korkealaatuisia ikkunoita ja ovia. Korkealaatuisista tuotteista rahoilleen saa parhaan vastineen.

Mikäli uuden ulko-oven hankinta tulee kyseeseen, voit olla viipymättä meihin yhteydessä ja autamme sinua valitsemaan parhaan ratkaisun kotiisi. Meillä on laaja valikoima erilaisia ulko-ovia, joista löytyy jokaiseen kotiin sopiva ratkaisu.

MILLAISIA OVITYYPPEJÄ ON SAATAVILLA?

Kun joutuu tilanteeseen, että tarvitaan uusia ovia, on tärkeää valmistautua huolella, koska päätöksen seuraukset ovat näkyvissä vuosiksi eteenpäin. Ei pidä valita vain ensimmäistä parasta ovea, sillä kokonaisuuden pitää antaa ratkaista, kun on kyse kodistasi.

Onneksi meillä on useita erilaisia malleja, joita voidaan mukauttaa tarpeisiisi sopiviksi. Seuraavassa tutustumme lähemmin tarjoamiimme ovityyppeihin. Jos etsit uusia ovia sisätiloihin, emme valitettavasti voi auttaa, sillä vain ulko-ovet kuuluvat valikoimaamme.

 

Uuden oven hankinnan ollessa ajankohtaista on syytä pohtia huolella mitä ovelta toivoo, sillä ovi on pitkäikäinen hankinta ja kestää useita vuosia. Kodin ulko-ovessa kokonaisuus ratkaisee ja vaaditut ominaisuudet riippuvat asukkaiden toiveista ja tarpeista.

SparIkkunoilta löydät useita erilaisia ovimalleja, joiden ominaisuudet ovat räätälöitävissä juuri tarpeisiisi sopiviksi. Valikoimaamme kuuluvat ainoastaan ulko-ovet eli sisätilojen väliovia kauttamme ei ole saatavilla. Sisäikkunoillamme ja lasielementeillämme sisätiloihin on kuitenkin mahdollista muodostaa tilanjakajia.


PANEELIOVET

Pohjoismaissa asuessamme on varauduttava siihen, että sääolosuhteet vaihtelevat kesäisen kuumista säistä, talven pakkasiin. Paleleminen ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä oviemme lämmöneristämiskyky on erinomaisella tasolla.

Lämmityskustannuksissa voidaan säästää paljon rahaa huolehtimalla riittävällä tasolla olevasta eristyksestä. Tämä koskee kaikkia ovia ja ikkunoita, koska näiden kautta voi haihtua eniten lämpöä sisätiloista ulos.

Paneeliovet ovat pohjoismaiseen ilmastoon erinomaisen hyvin sopivia sopivia, sillä niiden lämmöneristyskyky on erinomaisella tasolla, jolloin lämpö ei karkaa sisätiloista. Paneeliovissamme on yksinkertainen ns. "Sandwich-rakenne", joka tarkoittaa sitä, että kahden ovilevyn välissä on eristemateriaali. Sandwich-rakenteella voidaan valmistaa sileitä ovia, jotka kuitenkin eristävät hyvin ja pitävät lämmön sisätiloissa.

Paneeliovemme valitsemalla voi nähdä kodin lämmityskustannusten pienenevän.

ULKO-OVET

Ulko-ovia kutsutaan yleisesti pääoviksi. Pääovet toimivat yleensä kodin ensisijaisena sisäänkäyntinä ja ovat sijoitettu siten, että kulku oven kautta johtaa eteiseen tai kodinhoitohuoneeseen sisäänkäynnin sijainnista riippuen. Ulko-oven tyylillä voidaan vaikuttaa talon julkisivun ilmeeseen halutulla tavalla.

Yksinkertaiset ja minimalistiset ovet ovat moderneja valintoja linjakkaine yksityiskohtineen. Mikäli kaipaat perinteisempää ja elegantimpaa tyyliä voi pääoveksi valita parioven tai levikkeellisen oven, johon voi valita mieluisia lisävarusteita. 

Ovet ovat räätälöitävissä haluttujen mittojen, värien ja lisävarusteiden mukaan. Mikäli pääoveen valitaan lasiaukollinen levike, tuo se luonnonvaloa sisätilaan ja luo kevyemmän vaikutelman, joka voi olla tarpeen usein ahtaissakin eteistiloissa. 

SparIkkunoiden laajan ulko-ovivalikoiman avulla voit luoda kotiisi juuri haluamasi tyylin. Pääoven ollessa kodin sisäänkäynti, on tärkeää tehdä mieltymystensä mukaiset valinnat kodin julkisivun kruunaamiseksi.

PUOLIOVET

Puoliovet tunnetaan perinteisesti paremmin tallin ovina, mutta se ei tarkota etteikö ovia voisi käyttää muuten, kuin vain tallissa. Puoliovet ovat erittäin suosittuja vaihtoehtoja kesämökille, puutarhavajoihin ja keittiön/kodinhoitonhuoneen oveksi, sillä ne päästävät raikasta ilmaa sisälle olematta täysin auki.

Puoliovista on iloa erityisesti kesän aikana, kun ikkunoita ja ovia halutaan pitää auki niin paljon kuin mahdollista. SparIkkunoilla on tarjolla erilaisia puoliovia, joihin voi valita haluamansa ominaisuudet.

Puolioven avulla talosta saa viihtyistän ja houkuttelevan. Kun tallinoven kanssa yhdessä käytetään elegantteja sivusaranoituja ikkunoita, saadaan muodostettua rustiikkinen ja kodikas tyyli, joka sopii erityisen hyvin vapaa-ajankohteisiin kuten kesämökkeihin, sekä pieniin taloihin.

TERASSIOVET

Terassiovet sijoitetaan yleensä olohuoneen yhteyteen, jonka vuoksi ne eivät yleensä ole kovinkaan massiivisia. Lasiaukollisen terassioven kautta voi nauttia auringonpaisteisesta puutarhasta lämpimänä kesäpäivänä tai kauniisti hämärtyvistä illoista. 

Terassiovissa on tyypillisesti suuret lasiaukot, joten on tärkeää varmistaa, että lasit ovat lämmöneristyskyvyltään erinomaiset ja pitävät lämmön sisätiloissa. SparIkkunoiden ulko-ovilla on yhteistä se, että ne kaikki ovat saatavissa kaksi- tai kolmilasisina parhaan lämmöneristyskyvyn luomiseksi. Terassioviin on mahdollista valita myös levikkeitä ja ne on mahdollista valita myös pariovina. 

SparIkkunoiden terassiovia voit räätälöidä tarpeidesi ja toiveidesi mukaan materiaalin, koon, värin ja lisävarusteiden osalta.

 

LIUKUOVET

Liukuovet maksimoivat luonnon valon määrän ja säästävät tilaa esimerkiksi olohuoneesta, josta kulku terassille voidaan toteuttaa liukuoven avulla. 

Liukuovi muistuttaa ulkoisesti korkeaa ja leveää lasiseinäelementtiä. Tämän ratkaisun mahdollistamiseksi tarvitaan parhaat mahdolliset lasitusratkaisut ja eristykset, sillä muuten lämmöneristyskyky ei ole paras mahdollinen. Modernien liukuovien lasielementit ovat kolmilasisia.

Tavallisista ovista poiketen, liukuovi liukuu avattaessa sivuun eikä vie siten ylimääräistä tilaa. Liukuovet luovat kotiin kevyen ja ilmavan tunnelman, joka on erinomaisen mukava asia kesällä, kun valosta ja raittiista ilmasta halutaan nauttia erityisen paljon. 

MINKÄTYYPPINEN OVI KANNATTAA VALITA

Ulko-ovesta on saatavana useita eri malleja, kuten terassiovi, pääovi tai tallin ovi. Jos haluat tietää lisää valitsemastasi mallista, tutustu blogikirjoituksemme kaikkiin malleihin.