Tuote on lisätty ostoskoriisi
30% alennus kaikista tuotteistamme!
/
Kampanja 10.6 - 30.6

Terassiovet / parvekeovet

Terassiovet / parvekeovet

Laadukas terassiovi tuo runsaasti valoa kotiisi ja tarjoaa vaivattoman käynnin puutarhaan, patiolle, terassille tai parvekkeelle. Ovissa on vakiona helppokäyttöinen pitkäsulkija, joka lukitsee oven yhdellä kahvan käännöllä tiiviisti kolmesta kohdasta.

Parvekeovet ja terassiovet

SparIkkunoiden parveke- ja terassiovien laaja valikoima kattaa seitsemän erilaista täysilasista versiota ja kaksi ovimallia, joissa on panelointi alaosassa. Kookkaalla lasiaukolla varustettu parvekeovi tuo runsaasti valoa kotiisi. Oviristikoiden muoto on suunniteltu siten, että ovet sopivat hyvin valikoimamme ikkunoiden viereen.

Oven perusmateriaaliksi voit valita puun, puu/alumiinin tai PVC:n. Umpiosien materiaalina on sisäpuolella MDF-levy ja ulkopuolella valintasi mukaan joko MDF tai alumiini. Voit valita oven myös sisäänpäin aukevana, jolloin se sopii hyvin esimerkiksi ranskalaisille parvekkeille, joissa oven ulkopuolella ei ole aukeamistilaa. Lukituksena on laadukkaalla Hoppe-painikkeella varustettu pitkäsulkija. Voit valita oveen lisävarusteeksi avainpesän tai avainpesän ja ulkopuolisen painikkeen yhdistelmän.