Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
35% verkko alennus!
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.

Jopa 12 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

 

Pariulko-ovet

Pariulko-ovet

Pariulko-ovella muodostat kotiisi näyttävän sisäänkäynnin. Kokonaisuus koostuu käyntiovesta sekä sen rinnalla olevasta apuovesta. Apuovi voidaan avata silloin, kun  leveämmälle kulkuaukolle on tarvetta. Kookkaiden lasiaukkojen avulla saadaan tuotua runsaasti luonnonvaloa eteistilaan.

Pariovet −leveä kulkuaukko ja runsaasti luonnonvaloa eteistilaan

Parioven avulla kotiin voidaan rakentaa erityisen näyttävä sisäänkäynti. Kokonaisleveys voidaan valita väliltä 115−201 cm ja tilausvaiheessa tulee määrittää kumpi ovista toimii normaalina kulkuovena ja kumpi puoli on apuovi. Valikoimassamme on saatavilla 16 näyttävää ovimallia, joissa lasien ruutujako on sovitettu siten, että ne sopivat hyvin yhteen ristikollisten ikkunoiden kanssa.

Kokolasisella pariovella saat runsaasti tuotua luonnonvaloa eteiseen. Mikäli haluat ovesi tarjoavan myös näkösuojaa, voi oven lasiaukkoihin valita Cotswold tai Satiini -koristelasin.
Oven perusrakenteeksi on mahdollista valita perinteinen puu tai vaihtelevia sääolosuhteita erinomaisesti kestävän puu-alumiinin. Umpiosan pintamateriaalina on sisäpuolella MDF-levy ja ulkopuolella valintasi mukaan joko MDF tai erinomaisen säänkestävyyden tarjoava alumiini. Eristeenä on tehokkaasti kylmää eristävä polyuretaani.