10 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

Pariulko-ovet

Pariulko-ovet

Pariovella rakennat kotiisi näyttävän sisäänkäynnin. Kokonaisuus koostuu käyntiovesta sekä sen rinnalla olevasta apuovesta. Apuovi voidaan avata silloin, kun haluat leveämmän kulkuaukon. Kookkaiden lasiaukkojen avulla saat runsaasti valoa eteiseen.

Pariovet -−leveä kulkuaukko ja runsaasti luonnonvaloa eteiseen

Parioven avulla rakennat kotiisi todella näyttävän sisäänkäynnin. Voit valita kokonaisleveyden väliltä 115−201 cm ja määrittää kumpi ovista toimii normaalina kulkuovena ja kumpi puoli on apuovi. Valikoimassamme on saatavilla 16 näyttävää mallia, joissa lasien ruutujako on sovitettu siten, että ne sopivat hyvin yhteen ristikollisten ikkunoiden kanssa. Kokolasisella pariovella saat runsaasti luonnonvaloa eteiseen. Mikäli haluat ovesi tarjoavan myös näkösuojaa, voit valita näihin Cotswold tai Satiini -koristelasin.
Oven perusrakenteeksi voit valita puun, puun ja alumiinin yhdistelmän.. Umpiosan pintamateriaalina on sisäpuolella MDF-levy ja ulkopuolella valintasi mukaan joko MDF tai säänkeston tarjoava alumiini. Eristeenä on tehokkaasti kylmää eristävä polyuretaani.