10 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

Sivusaranoidut ikkunat

Sivusaranoidut ikkunat

SparIkkunoiden sivusaranoidut ikkunat sopivat hyvin suomalaiseen rakennustyyliin ja niiden selkeälinjainen tyyli mukailee hyvin modernin rakentamisen muotoja. Voit valita sivusaranoidun ikkunan kahdeksasta eri mallista. Tarjolla on myös yhdistelmäikkunoita, joissa kiinteä ikkuna ja tuuletukseen sopiva avattava osa ovat yhdistetty samaan karmiin.

Sivusaranoidut ikkunat tarjoavat monia mahdollisuuksia 

SparIkkunoiden sivusaranoidusta ikkunoista löytyy sopiva vaihtoehto sekä uusiin rakennuksiin että korjausrakentamiseen. Materiaaliksi voit valita perinteisen puun, vaihtelevan sään kestävän puun ja alumiinin yhdistelmän.
Lukuisten lisävarusteiden avulla voit muokata ikkunoita niin, että jokaiseen huoneeseen löytyy käyttötarkoitusta palveleva ratkaisu. Ikkunat avautuvat ulospäin. Tarjolla on myös yhdistelmämalleja, joissa avattavan ikkunan parina on kiinteä ruutu. Tämän avulla valoaukon koko on saatu maksimoitua ja kokonaisuus on tyylikkään näköinen. Mikäli käytät ikkunaa usein tuuletukseen, kannattaa lisävarusteeksi valita tuulijarrulla varustettu pitkäsulkija.