Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
Jatkoimme Kevätmyynti:7% alennus käyttäen alennuskoodia
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.
Jättimäinen synttärimyynti jatkuu>7% alennus käyttäen alennuskoodia
/Tilaa 22.7. mennessä
 

Sivusaranoidut ikkunat

Sivusaranoidut ikkunat

SparIkkunoiden sivusaranoidut ikkunat sopivat hyvin perinteiseen suomalaiseen rakennustyyliin ja niiden selkeälinjainen tyyli mukailee myös hyvin modernin rakentamisen muotoja. Voit valita sivusaranoidun ikkunan kahdeksasta eri mallista. Tarjolla on myös yhdistelmäikkunoita, joissa kiinteä ikkuna ja tuuletuksen mahdollistava avattava osa ovat yhdistetty samaan karmiin.

Sivusaranoidut ikkunat tarjoavat monia mahdollisuuksia 

SparIkkunoiden sivusaranoidusta ikkunoista löytyy sopiva vaihtoehto sekä uudiskohteisiin, että korjausrakentamiseen. Materiaaliksi voit valita perinteisen puun, vaihtelevat sääolosuhteet kestävän puun ja alumiinin yhdistelmän.
Lukuisten lisävarusteiden avulla voit muokata ikkunoita niin, että jokaiseen huoneeseen löytyy käyttötarkoitusta parhaiten palveleva ratkaisu. Ikkunat avautuvat ulospäin. Tarjolla on myös yhdistelmämalleja, joissa avattavan ikkunan parina on kiinteä osa. Kiinteän osan avulla valoaukon koko saadaan maksimoitua ja kokonaisuus on tyylikkään näköinen. Mikäli käytät ikkunaa usein tuuletukseen, kannattaa lisävarusteeksi valita tuulijarrulla varustettu pitkäsulkija, joka mahdollistaa tuuletuksen.