Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
35% verkko alennus!
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.

Jopa 12 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

 

Ovet

OVET – ULKO- JA PÄÄOVET

SparIkkunoiden pää- ja ulko-ovimalleilla luot kauniin sisäänkäynnin kotiisi. Verkkokaupassamme on laaja valikoima edullisia ovia ja ulko-ovia. Valitse vain haluamasi malli, sekä valitse tarvitsemasi mitat, materiaalit ja lasitusratkaisut.

LÖYDÄ TARPEISIISI SOPIVA OVI

Jos olet asunnonomistaja, tiedät kaiken tarvittavan oviin liittyvistä eri huoltotoimenpiteistä. Maalattavaa puuta on sekä sisä- että ulkopuolella, räystäskourut on puhdistettava, kattotiilet on vaihdettava ja paljon muuta.

Välillä tulee eteen suurempia projekteja, jotka vaativat hieman enemmän harkintaa, etenkin kun on tarkoitus vaihtaa ulko-ovia ja ikkunoita.

SparIkkunat on täysin tietoinen siitä, miten vaativia kuluttajat ovat. Ihmiset haluavat vain parasta, mikä on syynä siihen, että toimitamme ainoastaan korkealaatuisia ovia ja ikkunoita. Näin asiakkaat voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja saada rahoilleen mahdollisimman paljon vastinetta.
Jos siis joudut vaihtamaan ulko-ovet, ota yhteyttä SparIkkunoihin jo tänään ja kysy, mitä voimme tehdä puolestasi. Meillä on aina laaja valikoima ulko-ovia, jotta löydät varmasti haluamasi.

MILLAISIA OVITYYPPEJÄ ON TARJOLLA?

Kun joutuu tilanteeseen, että tarvitaan uusia ovia, on tärkeää valmistautua huolella, koska päätöksen seuraukset ovat näkyvissä vuosiksi eteenpäin. Ei pidä valita vain ensimmäistä parasta ovea, sillä kokonaisuuden pitää antaa ratkaista, kun on kyse kodistasi.

Onneksi meillä on useita erilaisia malleja, joita voidaan mukauttaa tarpeisiisi sopiviksi. Seuraavassa tutustumme lähemmin tarjoamiimme ovityyppeihin. Jos etsit uusia ovia sisätiloihin, emme valitettavasti voi auttaa, sillä vain ulko-ovet kuuluvat valikoimaamme.

PANEELIOVET

Pohjoismaissa asuessa on varauduttava siihen, että sää ei aina ole lämmin. Asumme joka tapauksessa kylmässä Pohjolassa. Mutta paleleminen ei ole välttämätöntä.

Täällä olemme myös oppineet, että hyvä eristys on ehdoton edellytys. Lämmityskustannuksissa voidaan säästää paljon rahaa huolehtimalla riittävästä eristyksestä. Tämä koskee myös ovia ja ikkunoita, koska niiden kautta haihtuu eniten lämpöä.

Paneeliovet ovat pohjoismaiseen ilmastoon sopivia, sillä ne on eristetty erityisen hyvin, mikä saa ne pitämään paremmin lämpöä. Rakenne on erittäin yksinkertainen, koska se on sandwich-rakenne ja kahden levyn välissä on eristemateriaalia. Siten voidaan valmistaa sekä sileitä ovia että ovia, joiden täytteet eristävät ja pitävät lämpöä.

Jos olet vaihtamassa pääovea, voit valita yhden paneeliovistamme ja nähdä lämmityskustannustesi pienenevän.

ULKO-OVET

Ulko-ovia kutsutaan yleisesti pääoviksi. Tämä ovi toimii kodin ensisijaisena sisäänkäyntinä. Se on yleensä sijoitettu siten, että se johtaa eteiseen tai kodinhoitohuoneeseen sisäänkäynnin sijainnista riippuen. Oikeanlaisella ulko-ovella voidaan muuttaa koko talon ilmettä.

Yksinkertainen ja minimalistinen ovi voi olla moderni. Jos kaipaat klassisempaa ja elegantimpaa tyyliä, kannattaa asentaa pariovi levikkeineen, laseineen ja täytteineen.

Mahdollisuudet ovat rajattomat, ja vain mielikuvitus ja paikka asettavat rajat. Levikkeet antavat enemmän sisävalaistusta ja kevyemmän vaikutelman, joka voi olla tarpeen pimeässä eteisessä.

SparIkkunoiden laajan ulko-ovivalikoiman avulla voit luoda kotiisi juuri oikeanlaisen tyylin. Pääovi on kotisi sisäänkäynti, joten on tärkeää olla tekemättä kompromisseja ja valitsematta väärin. Onneksi SparIkkunoilta saa paljon apua.

PUOLIOVET

Puolioven tunnemme paremmin tallin ovina, mutta se ei tarkoita, että sitä voidaan käyttää vain tallissa. Puoliovet ovat erittäin suosittu vaihtoehto kesämökille, puutarhavajoihin ja keittiön/kodinhoitohuoneen oviin, sillä ne päästävät sisään raikasta ilmaa olematta täysin auki.

Se on ovi, josta on iloa kesän aikana, kun ikkunoita ja ovia halutaan pitää auki niin paljon kuin mahdollista.

SparIkkunoilla on tarjolla monenlaisia puoliovia sekä ikkunoilla että täytteillä. Se tarkoittaa, että saat oveesi haluamasi ominaisuudet.

Puolioven joustavuudelle ei moni ovi vedä vertoja, joten talosta tulee samalla viihtyisä ja houkutteleva. Kun tallinoveen yhdistetään hienot sivusaranoidut ikkunat, saadaan aikaan rustiikkinen ja kodikas tyyli, joka sopii erityisen hyvin pieniin taloihin ja kesämökkeihin.

TERASSIOVET

Terassiovet on yleensä sijoitettu olohuoneeseen, joten niiden tarvitsee tuskin olla massiivisia. Ranskalaiset ovet ovat sen sijaan hyvä idea, sillä ne tuovat olohuoneeseen paljon valoa ja kodikkuutta. Lisäksi ne näyttävät tyylikkäiltä ulospäin.

Nauti auringonpaisteisesta puutarhasta lämpimänä kesäpäivänä tai asenna ulos paljon ulkovaloa saadaksesi illalla hyvän näkyvyyden puutarhaan.

Terassiovissa on tyypillisesti paljon lasia, joten on erittäin tärkeää varmistaa, että lasit eristävät ja pitävät lämpöä. Muussa tapauksessa lämmityslaskut nousevat nopeasti.

Onneksi SparIkkunoilla on laaja valikoima erimallisia ulko-ovia, mutta niille on yhteistä, että ne kaikki on saatavissa 2- tai 3-kerroksisella lasilla parhaan mahdollisen eristyksen luomiseksi.

Terassiovea piristävät levikkeet, jotka antavat enemmän valoa ja tekevät ovista vielä helpommin tarkasteltavia.

SparIkkunoiden tarjoamat mahdollisuudet ovat loputtomat, ja mielestämme ovia on voitava muokata tarpeen mukaan.

LIUKUOVET

Liukuovet ovat ehdottomasti paras valinta niille, joilla ei ole ylimääräistä tilaa olohuoneessa, mutta jotka haluavat edelleen mahdollisimman paljon luonnonvaloa.

Ovityyppi muistuttaa eniten korkeaa ja leveää lasiseinäelementtiä. Tähän tarvitaan tietenkin paras mahdollinen lasi ja eristys, sillä muuten eristeet eivät pidä. Onneksi moderneissa liukuovissa on tehokkaat kolminkertaiset lasit.

Toisin kuin tavalliset ovet, liukuovi liukuu sivuun eikä vie siten tilaa. Tällainen ovi antaa eniten valoa rahalle ja säästää sitä paitsi tilaa.

Liukuovet voivat tuoda kotiin kevyen ja ilmavan tunnelman, mikä voi olla erinomainen juttu kesällä, kun halutaan nauttia valosta ja raittiista ilmasta. Avaa suuri ovi ja anna koko talon raikastua ilman ja valon avulla.

MINKÄTYYPPINEN OVI KANNATTAA VALITA

Ulko-ovesta on saatavana useita eri malleja, kuten terassiovi, pääovi tai tallin ovi. Jos haluat tietää lisää valitsemastasi mallista, tutustu blogikirjoituksemme kaikkiin malleihin.