Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
Jatkoimme Kevätmyynti:llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.
llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
/Tilaa 24.6. mennessä
 

Moniruutuiset Kööpenhamina-ikkunat

Moniruutuiset Kööpenhamina-ikkunat

Moniruutuiset yhdistelmäikkunamme edustavat klassista skandinaavista tyylisuuntaa. Rakenne koostuu keskellä olevasta kiinteästä lasielementistä ja sen molemmin puolin olevista avattavista ikkunaruuduista. Tätä ikkunatyyppiä käytetään erityisesti Kööpenhaminan vanhemmissa, perinteisissä rakennuksissa ja se on yleistynyt myös vapaa-ajan asuntojen ikkunana. Siksi ikkunamalli tunnetaan Tanskassa yleisesti Kööpenhamina-ikkunana. 

  Moniruutuiset Kööpenhamina-ikkunat

 1. Ristikkoikkuna,

  Ristikkoikkuna, 5 ruutua

  Ikkunat
 2. Ristikkoikkuna,

  Ristikkoikkuna, 5 ruutua, kiinteä keskellä

  Ikkunat
 3. Ristikkoikkuna,

  Ristikkoikkuna, 6 ruutua

  Ikkunat
 4. Ristikkoikkuna,

  Ristikkoikkuna, 12 ruutua

  Ikkunat

Moniruutuinen yhdistelmäikkuna – Yhdistää modernin ja klassisen tyylin

Ikkunatyyppi, jossa keskellä olevan suuren ruudun molemmin puolin on pienempiä avattavia ruutuja, tunnetaan maailmalla Kööpenhamina-ikkunana. Valitsemalla sisäpuitteen muodoksi klassisen koristekeilauksen, muodostuu kokonaisuus, joka sopii erityisen hyvin perinteiseen arkkitehtuuriin niin kotona kuin  vapaa-ajan kohteissakin.   

Ikkunat ovat saatavilla kokonaan puisena tai erityisen hyvin vaihtelevia sääolosuhteita kestävällä puun ja alumiinin yhdistelmällä. Mikäli tarvitset tehokasta lämmöneristystä, voit valita ikkunaan kolminkertaisella lasilla toteutetun matalaenergialasituksen.