10 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

Yläsaranoidut ikkunat piilosaranoilla

Yläsaranoidut ikkunat piilosaranoilla

Yläsaranoitu, ulospäin aukeava ikkuna on hyvä valinta kotiin ja vapaa-ajan asuntoihin. Ikkuna on varustettu tyylikkäillä piilosaranoilla ja tuuletusvarustuksella, joten se sopii hyvin kohteisiin, joissa ikkuna avataan usein. Tässä mallissa ei ole kääntöominaisuutta, joten ulkopinnan pesu tapahtuu rakennuksen ulkopuolelta.

Yläsaranoidut ikkunat tuuletusvarustuksella ja piilosaranoilla

Tämä yläsaranoitu ikkunamalli on varustettu tuuletusikkunamekanismilla, jonka avulla ikkuna aukeaa ja lukittuu tuuletusasentoon yhdellä kädenliikkeellä. Linjakkaan piilosaranoinnin ansiosta tämä avattava ikkunamalli sopii hyvin moderniin rakentamiseen ja kiinteiden ikkunoiden pariksi. Malli on saatavissa puu, puu-alumiini ja PVC-rakenteella. Voit valita yksi- tai useampiruutuisen mallin, jossa ruutujako on toteutettu pintaan kiinnitetyillä jakopuilla. Näkösuojalasituksilla voit personoida ikkunasta esimerkiksi kylpyhuoneeseen sopivan mallin.
Mikäli ikkuna tulee kevyempään rakentamiseen, voit valita siihen edullisen peruslasituksen. Mikä tarvitset tehokkaampaa lämpöeristystä, kannattaa sinun valita matalaenergiaversio, jossa U-arvo on 0,72 W/m2 K.