Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
Jatkoimme Kevätmyynti:llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.
llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
/Tilaa 24.6. mennessä
 

Liukuovet

Kun haluat luoda kätevän kulun terassin puolelle, on liukuovi oikea valinta kotiisi. SparIkkunoiden liukuovessa on kaksi elemettiä, joista toinen liukuu ja toinen on kiinteä. Linjakkaan rakenteen ansiosta valoaukko alkaa lähellä lattianrajaa ja valoaukon maksimoimalla luonnonvalo valaisee kauniisti kotisi.

  Liukuovet

 1. Liukuovi

  Liukuovi

  alkaen 3 115 €
  Choose
 2. Liukuovi,

  Liukuovi, 12 ruutua

  alkaen 3 380 €
  Choose
 3. Liukuovi,

  Liukuovi, 16 ruutua

  alkaen 3 461 €
  Choose
 4. Liukuovi,

  Liukuovi, 24 ruutua

  alkaen 3 632 €
  Choose

Liukuovet 

Liukuovet ovat hyvä valinta, kun haluat saada tilan käytettyä tehokkaasti, ilman että ulos-ja sisäänpäin kääntyvät ovet ovat tukkimassa tietä. Lisäksi liukuovet antavat tilalle avaruutta ja keveyttä, kun suuret lasipaneelit päästävät valoa runsaasti sisätiloihin ja luovat kotiin tilan tuntua. Liukuovien avulla voit myös hyödyntää terassin tai viherhuoneen tilan mahdollisimman tehokkaasti, sillä tilaa ei tarvitse jättää ulos- tai sisäänpäin kääntyvälle ovelle.


Tältä sivulta näet yhteenvedon liukuovien hinnoista – hintamme ovat markkinoiden edullisimpia!

Saat asiakkaanamme suunnitella myös uudet liukuovesi, jotka valmistetaan toiveidesi mukaisesti. Valitse siis haluamasi liukuovet valikoimistamme, tee tarpeidesi ja toiveidesi mukaiset valinnat, ja lähetämme uudet liukuovet kotiisi nopeasti - asennusvalmiina ja juuri haluamallasi tavalla.

Kaipaatko osia liukuoviin?

Katso myös: osat oviin, pariovet terassille ja pariulko-ovet.

Tavallisimpia kysymyksiä

 • Mikä on liukuovi?

  Liukuovet ovat lasiovia, jotka tarjoavat mahdollisuuden hyödyntää oleskelutilan neliöitä tehokkaimmalla tavalla. Liukuovet ovat älykäs ja tehokas tapa säästää tilaa, ja niitä käytetään usein myös viherhuoneissa. Liukuovemme toimivat niin, että sisäänrakennettu vipu nostaa ovipaneelin ja asettaa sen kiskoon, joka puolestaan ​​saa oven liukumaan sivusuunnassa avattaessa ja suljettaessa. Edulliset liukuovemme valmistetaan mittatilauksena.

 • Onko uusille oville ja ikkunoille takuu?

  SparIkkunoilla meillä on 10 vuoden takuu kaikille ovillemme ja ikkunoillemme. Voit lukea lisää 10 vuoden takuustamme täältä.

 • Kuinka mittaan uudet ovet ja ikkunat?

  Olemme Sparikkunoilla kehittäneet oppaan mittaamista varten. Voit käydä katsomassa sen täältä.