Aikeissa 12 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

Liukuovet

Liukuovet

Kun haluat laajentaa asumistilaa terassin puolelle, on liukuovi oikea valinta. SparIkkunoiden liukuovessa on kaksi elemettiä, joista toinen liukuu ja toinen on kiinteä. Linjakkaan rakenteen ansiosta valoaukko alkaa lähellä lattian pintaa ja näin luonnonvalo valaisee kotisi.

Liukuovet 

Liukuovet ovat hyvä valinta, kun haluat saada tilan käytettyä tehokkaasti, ilman että ulos-ja sisäänpäin kääntyvät ovet ovat tukkimassa tietä. Lisäksi liukuovet antavat tilalle avaruutta ja keveyttä, kun suuret lasipaneelit päästävät valoa sisään ja tekevät kodista tilavamman. Niiden avulla voit myös hyödyntää terassin tai viherhuoneen tilaa mahdollisimman hyvin, koska sinun ei tarvitse jättää tilaa ulos- tai sisäänpäin kääntyvälle ovelle.


Tältä sivulta näet yhteenvedon liukuovien hinnoista – hintamme ovat markkinoiden edullisimpia!

Saat asiakkaana suunnitella myös uudet liukuovesi, jotka tehdään sinulle toiveittesi mukaan. Joten valitse haluamasi liukuovet valikoimistamme, tee haluamasi muutokset, ja lähetämme uudet liukuovet kotiisi nopeasti - asennusvalmiina ja juuri haluamallasi tavalla.

Kaipaatko osia liukuoviin?

Katso myös: osat oviin, pariovet terassille ja pariulko-ovet.

Tavallisimpia kysymyksiä

  • Mikä on liukuovi?

    Liukuovet ovat lasiovia, jotka tarjoavat mahdollisuuden hyödyntää oleskelutilaa parhaalla mahdollisella tavalla. Liukuovet ovat älykäs ja tehokas tapa säästää tilaa, ja niitä käytetään usein myös viherhuoneissa. Liukuovemme toimivat niin, että sisäänrakennettu vipu nostaa ovipaneelin ja sijoittaa sen kiskoon, mikä puolestaan ​​antaa oven liukua sivusuunnassa avattaessa ja suljettaessa. Edulliset liukuovemme voidaan tehdä mittatilauksesta.

  • Onko uusille oville ja ikkunoille takuu?

    SparIkkunoilla meillä on 10 vuoden takuu kaikille ovillemme ja ikkunoillemme. Voit lukea lisää 10 vuoden takuustamme täältä.

  • Kuinka mittaan uudet ovet ja ikkunat?

    Olemme Sparikkunoilla kehittäneet oppaan mittaamista varten. Voit käydä katsomassa sen täältä.