10 vuoden takuu
14 vuoden kokemus verkkokaupasta
Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja
Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

Liukuovet

Liukuovet

Kun haluat laajentaa asumistilaa terassin puolelle, on liukuovi oikea valinta. SparIkkunoiden liukuovessa on kaksi elemettiä, joista toinen liukuu ja toinen on kiinteä. Linjakkaan rakenteen ansiosta valoaukko alkaa lähellä lattian pintaa ja näin luonnonvalo valaisee kotisi.

  Liukuovet

 1. Liukuovi (kolmelasinen)

  Liukuovi (kolmelasinen)

 2. Liukuovi (kolmelasinen)

  Liukuovi (kolmelasinen) 12 ruutua

 3. Liukuovi (kolmelasinen)

  Liukuovi (kolmelasinen) 16 ruutua

 4. Liukuovi (kolmelasinen)

  Liukuovi (kolmelasinen) 24 ruutua

Liukuovet 

Liukuovet ovat hyvä valinta, kun haluat saada tilan käytettyä tehokkaasti, ilman että ulos-ja sisäänpäin kääntyvät ovet ovat tukkimassa tietä. Lisäksi liukuovet antavat tilalle avaruutta ja keveyttä, kun suuret lasipaneelit päästävät valoa sisään ja tekevät kodista tilavamman. Niiden avulla voit myös hyödyntää terassin tai viherhuoneen tilaa mahdollisimman hyvin, koska sinun ei tarvitse jättää tilaa ulos- tai sisäänpäin kääntyvälle ovelle.

Se alle vinduer
Se alle døre

Träfönster och trädörrar – värt att veta

På Sparfönster använder vi långsamt växande skogstall vid tillverkningen av träfönster och trädörrar för att kunna garantera dig högsta kvalitet – självklart utan att kompromissa med det förmånliga priset. Här kan du läsa mycket mer om det spännande träslaget som används för tillverkning av bland annat möbler, byggmaterial och papper.

Trä från tall, ofta kallat furu, ingår i Pinus-släkten som består av ca 100 barrträdsarter. Utmärkande för alla träd i släkten är att de är gröna året runt, och växer från trädgränsen i Nordnorge ända ned till den tropiska zonen, där de stoppas av stora sandområden. Tall-släktet kännetecknas av att barren sitter i mindre utskott med 2, 3 eller 5 barr i varje. Träden har olika typer av kottar.


Tältä sivulta näet yhteenvedon liukuovien hinnoista – hintamme ovat markkinoiden edullisimpia!

Saat asiakkaana suunnitella myös uudet liukuovesi, jotka tehdään sinulle toiveittesi mukaan. Joten valitse haluamasi liukuovet valikoimistamme, tee haluamasi muutokset, ja lähetämme uudet liukuovet kotiisi nopeasti - asennusvalmiina ja juuri haluamallasi tavalla.

Kaipaatko osia liukuoviin?

Katso myös: osat oviin, pariovet terassille ja pariulko-ovet.

Tavallisimpia kysymyksiä

 • Mikä on liukuovi?

  Liukuovet ovat lasiovia, jotka tarjoavat mahdollisuuden hyödyntää oleskelutilaa parhaalla mahdollisella tavalla. Liukuovet ovat älykäs ja tehokas tapa säästää tilaa, ja niitä käytetään usein myös viherhuoneissa. Liukuovemme toimivat niin, että sisäänrakennettu vipu nostaa ovipaneelin ja sijoittaa sen kiskoon, mikä puolestaan ​​antaa oven liukua sivusuunnassa avattaessa ja suljettaessa. Edulliset liukuovemme voidaan tehdä mittatilauksesta.

 • Onko uusille oville ja ikkunoille takuu?

  SparIkkunoilla meillä on 10 vuoden takuu kaikille ovillemme ja ikkunoillemme. Voit lukea lisää 10 vuoden takuustamme täältä.

 • Kuinka mittaan uudet ovet ja ikkunat?

  Olemme Sparikkunoilla kehittäneet oppaan mittaamista varten. Voit käydä katsomassa sen täältä.