Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
Jatkoimme Kevätmyynti:llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.
llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
/Tilaa 5.6. mennessä
 

Sparikkunat

SparIkkunat lyhyesti 


SparIkkunat  – kokenut kumppanisi

SparIkkunat on osa vahvaa liiketoimintaryhmää, jolla on yli 30 vuoden kokemus rakennusmateriaalien valmistuksestaja myynnistä monissa Euroopan maissa. 

SparIkkunoilla on 13 vuoden kokemus ovien ja ikkunoiden verkkokaupasta. Monipuolinen kokemuksemme toimialalta tarkoittaa, että olemme nähneet vuosien varrella niin hyviä kuin huonojakin aikoja. Lisäksi meillä on ainutlaatuista tietoa ja näkemystä rakennusalalta. Kehitystyömme ja investointimme on tehty pitkän ajan kuluessa ansaitsemallamme pääomalla, joten olemme varmoja oman taloutemme kantokyvystä. Tämä tarjoaa myös asiakkaille lisäturvaa ollessamme vakavarainen toimija.

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Vuodesta 2014 lähtien SparIkkunat on ollut osa Euroopan johtavaa ikkuna- ja ovikonserni Inwidoa.

Inwidon tavoitteena on valmistaa ja kehittää ikkunoita ja ovia jokaiseen kotiin sopivilla ratkaisuilla, sekä parantaa kodin lisäksi myös ihmisten asumisviihtyvyyttä uusilla ikkunoilla ja ovilla.

Inwido keskittyy luomaan pitkän aikavälin kestävää kasvua orgaanisesti ja yritysostojen kautta varmistaen kaikkien liiketoimintojensa hyvän ja turvallisen toiminnan markkinoilla.

Lisätietoa löydät täältä: www.inwido.com.

Etusi on ostaa suoraan tehtaalta

Asioidessasi SparIkkunoiden kanssa, voit aina luottaa tuotteiden korkeaan laatuun. Meillä on pitkä kokemus ikkunoiden ja ovien valmistuksesta, tuotekehityksestä sekä laadunhallinnasta. Laadukkaiden tuotteiden ja tehtaan suoramyynnin yhdistelmä tarkoittaa sitä, että sinä asiakkaana vältät ylimääräiset välikädet. Suoramyynnin ansiosta voimme tarjota laadukkaita ikkunoita ja ovia edullisempaan hintaan, asiakaspalvelusta tinkimättä! Tämän lisäksi tarjoamme tuotteillemme 10 vuoden takuun laadun takeeksi.

CE-merkityt ikkunat ja ovet – turvallinen valinta

Ikkunoissa ja ovissa voi olla monenlaisia merkintöjä ja sertifikaatteja. CE-merkintä kertoo, että tuotteemme täyttää sitä koskevat Euroopan unionin vaatimukset. CE-merkintä on pakollinen oville ja ikkunoille. Ikkunamme ja ovemme ovat testattuja sekä hyväksyttyjä ja näin ollen niillä on CE-merkintä.

Yritys, jolla on vakaa talous

Ikkunat ja ovet ovat kehitetty kestämään vuosien ajan. Siksi ennen tuotteiden hankkimista on syytä varmistua siitä, että ikkunat ja ovet toimittavan yrityksen talous on varmalla pohjalla. Jotta tuotteiden takuu olisi varmasti toimiva, sinun on tiedettävä, että yritys on olemassa ja toimii vielä 5–10 vuoden päästäkin. 

SparIkkunat on osa Euroopan suurinta ovia ja ikkunoita valmistavaa konsernia - Inwidoa. Taloustilanteemme on aina ollut vakaa. Vakavaraisuus mahdollistaa aktiivisen tuotekehityksen ja sen, että pystymme myös tulevaisuudessa kantamaan vastuumme niin takuuasioissa kuin varaosa- ja huoltotarpeissa.

Alhaiset hinnat, jotka kestävät vertailun

Nykyaikainen kuluttaja on tottunut tarkistamaan ja vertailemaan eri toimittaijen hintoja ennen lopullista valintaa – tämä pätee myös oviin ja ikkunoihin. Aiemmin oli harvinaista, että tuotteiden hinnat olisivat näkyneet helposti kotisivuilla. Sähköisen kaupankäynnin kasvu on tehnyt läpinäkyvästä hinnoittelusta välttämättömän, jotta asiakkaat voivat löytää etsimänsä tuotteet parhaimpaan hintaan, oli kyse sitten vaatteista, elektroniikasta, ovista tai ikkunoista. 

Kaikkien tuotteidemme hinnat näkyvät verkkosivuillamme. Meillä ei ole mitään salattavaa, sillä kunnioitamme sekä asiakkaitamme että kollegoitamme toimialallamme. Voit helposti tarkastaa tuotteen hinnan tai koota erikoistilauksen, ja voit tietenkin aina verrata hintojamme toimialan muiden yritysten hintoihin.

Tyytyväiset asiakkaat ovat parasta mainosta, jota voimme saada

Yhdistelmä hyvästä ja pätevästä neuvonnasta, edullisista hinnoista ja kunnollisesta laadusta ovat mielestämme avain menestykseen. Olemme keskittyneet asiakastyytyväisyyden kehittämiseen vuosia ja pyrkineet jatkuvasti siihen, että asiakkaamme olisivat toimialan tyytyväisimpiä.

Online-alennus

Tilaa ikkunat ja ovet verkkosivuiltamme ja saat niin sanotun "online-alennuksen". Verkkoalennus on osoitus säästöistä, joita voimme tarjota sinulle, kun olet itse vastuussa ikkunoiden ja ovien hankinnasta. Lue lisää online-alennuksesta täältä.

Tarvitsetko apua?

Mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset neuvoja projektisi tai tuotteiden suhteen, älä epäröi ottaa yhteyttä! Olemme valmiita auttamaan sinua!

Sähköpostitse info@sparikkunat.fi