10 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

Sparikkunat

SparIkkunat lyhyesti 


SparIkkunat  – kokenut kumppanisi

SparIkkunat on osa vahvaa liiketoimintaryhmää, jolla on yli 30 vuoden kokemus rakennusmateriaalien valmistuksesta ja myynnistä monissa Euroopan maissa. 

SparIkkunoilla on 13 vuoden kokemus ovien ja ikkunoiden verkkokaupasta. Monipuolinen kokemuksemme tältä toimialalta tarkoittaa sitä, että olemme nähneet niin hyviä kuin huonojakin aikoja. Lisäksi meillä on ainutlaatuista tietoa ja näkemystä rakennusalalta. Kehitystyömme ja investointimme on tehty pitkän ajan kuluessa ansaitsemallamme pääomalla, joten olemme varmoja omasta riippumattomuudestamme. Tämä tarjoaa myös asiakkaille lisäturvaa.

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Vuodesta 2014 lähtien Sparwindows on ollut osa Euroopan johtavia ikkuna- ja ovikonserneja Inwidoa.

Inwidon tavoitteena on tuottaa ja kehittää ikkunoita ja ovia jokaiseen kotiin sopivilla ratkaisuilla sekä parantaa kodin lisäksi myös ihmisten sisäelämää uusilla ikkunoilla ja ovilla.

Inwido keskittyy luomaan pitkän aikavälin kestävää kasvua orgaanisesti ja yritysostojen kautta varmistaen siten kaikkien liiketoimintojensa hyvän ja turvallisen toiminnan markkinoilla.

Lisätietoa löydät täältä: www.inwido.com.

Etusi on ostaa suoraan tehtaalta

Asioidessasi SparIkkunoiden kanssa, voit aina luottaa tuotteiden korkeaan laatuun. Meillä on pitkä kokemus ikkunoiden ja ovien valmistuksesta, tuotekehityksestä sekä laadunhallinnasta. Laadukkaiden tuotteiden ja tehtaan suoramyynnin yhdistelmä tarkoittaa sitä, että sinä asiakkaana vältät ylimääräiset välikädet. Suoramyynnin ansiosta voimme tarjota laadukkaita ikkunoita ja ovia edullisempaan hintaan, asiakaspalvelusta tinkimättä! Tämän lisäksi tarjoamme tuotteillemme 10 vuoden takuun!

CE-merkityt ikkunat ja ovet – turvallinen valinta

Ikkunoissa ja ovissa voi olla monenlaisia merkintöjä ja sertifikaatteja. CE-merkintä kertoo, että tuoteemme täyttää sitä koskevat Euroopan unionin vaatimukset. Se on myös pakollinen oville ja ikkunoille. Ikkunamme ja ovemme ovat testattuja sekä hyväksyttyjä ja näin ollen niillä on CE-merkintä.

Yritys, jolla on terve talous

Ikkunat ja ovet ovat kehitetty kestämään vuosien ajan. Siksi ennen tuotteiden hankkimista on syytä varmistua siitä, että ikkunat ja ovet toimittavan yrityksen talous on varmalla pohjalla. Jotta tuotteiden takuu olisi varmasti toimiva, sinun on tiedettävä, että yritys toimii vielä 5–10 vuoden päästäkin. 

Niin kuin yllä on mainittu, SparIkkunat on osa Euroopan suurinta ovia ja ikkunoita valmistavaa yritysyhtymää - Inwidoa. Taloudellinen tilanteemme on aina ollut vakaa. Tämä mahdollistaa aktiivisen tuotekehityksen ja sen, että pystymme myös tulevaisuudessa kantamaan vastuumme niin takuuasioissa kuin varaosahuollossa.

Alhaiset hinnat, jotka kestävät vertailun

Nykyaikainen kuluttaja on tottunut tarkistamaan ja vertailemaan eri toimittaijen hintoja ennen lopullista valintaa – tämä pätee myös oviin ja ikkunoihin. Aiemmin ei ollut lainkaan tavallista, että tuotteiden hinnat olisivat näkyneet helposti kotisivuilla. Sähköisen kaupankäynnin kasvu on tehnyt avoimesta hinnoittelusta välttämättömän, joten asiakkaat voivat löytää parhaimman tarjouksen, oli kyse sitten vaatteista, ovista tai ikkunoista. 

Me SparIkkunoilla tiedämme, että hintamme ovat markkinoiden edullisimpia. Kaikkien tuotteidemme hinnat myös näkyvät verkkosivuillamme. Meillä ei ole mitään salattavaa, sillä kunnioitamme sekä asiakkaitamme että kollegojamme omalla toimialallamme. Voit helposti tarkastaa tuotteen hinnan tai koota erikoistilauksen, ja voit tietenkin aina verrata hintojamme toimialan muiden yritysten hintoihin.

Tyytyväiset asiakkaat on parasta mainosta, jota voimme saada

Yhdistelmä hyvästä ja pätevästä neuvonnasta, edullisista hinnoista ja kunnollisesta laadusta on mielestämme avain menestykseen. Olemme keskittyneet asiakastyytyväisyyden kehittämiseen vuosia ja pyrkineet jatkuvasti siihen, että asiakkaamme olisivat toimialan tyytyväisimpiä.

Online alennus

Tilaa ikkunat ja ovet verkkosivuiltamme ja saat niin sanotun "online-alennuksen". Verkkoalennus on osoitus säästöistä, joita voimme tarjota sinulle, kun olet itse vastuussa ikkunoiden ja ovien hankinnasta. Lue lisää online-alennuksesta täältä.

Tarvitsetko apua?

Mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset neuvoja projektisi tai tuotteiden suhteen, älä epäröi ottaa yhteyttä! Olemme valmiita auttamaan sinua!

Sähköpostitse info@sparikkunat.fi