Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
Jatkoimme Kevätmyynti:llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.
llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
/Tilaa 24.6. mennessä
 

Ikkunat

afasf

Energiatehokkaat ikkunat mittojen mukaan

Onko aika vaihtaa ikkunoita?

Sparikkunoilta löydät laajan valikoiman ikkunoita kodin kunnostusprojektiisi. Löydä laadukkaat ja energiatehokkaat ikkunat kaikkiin projekteihin.

 

Aloita ikkunoiden suunnittelu Opi lisää ikkunoistamme

Kevätmyynti - 20% alennus - Tilaa 14.5. mennessä

Nye energirigtige vinduer efter mål

Hos Sparvinduer har vi et bredt sortiment af nye vinduer til dit boligprojekt. Vi ved, at mange danskere har fået et større fokus på, at deres produkter skal have en solid holdbarhed og ikke være belastende. Derfor kan du finde energirigtige vinduer i god kvalitet hos Sparvinduer.

Find og vælg dine vinduer her Se mere om vores vinduer

Jopa 12 vuoden takuu

Ostaessasi Sparikkunoilta saat hyvän takuuturvan. Saat jopa 12 vuoden takuun uusille energiatehokkaille ikkunoille ja oville. Omalla tehtaallamme valmistetuille korkealaatuisille ikkunoille annettu laajennettu takuu takaa mielenrauhan vuosikisi eteenpäin.

 • Miten mitata oikein?

  Uusien ikkunoiden mittaaminen ja ostaminen saattaa kuulostaa vaikealta. Lue oppaamme ja vältä mittavirheet. Tarvitset vain:

  - Paperia
  - Kynän
  - Mittanauhan

  Tutustu oppaaseen ja lue lisää täältä

 • Milloin tilaukseni toimitetaan?

  Kun tilaat tilaat ikkunoita ja ovia, näet ajankohtaiset toimitusajat eri tuotteille jo suunnitteluvaiheessa.

  Jos haluat toimituksen myöhempään ajankohtaan, voit muuttaa ostoskorissa ehdotettua toimituspäivää. Voit myös lähettää meille sähköpostia heti tilauksen tekemisen jälkeen, jos sinulla on kysyttävää.

 • Mitkä takuut saan ikkunoille ja oville?

  Sparikkunat tarjoavat 10 vuoden takuun puuikkunoille ja -oville ja 12 vuoden takuun erikseen mainituille puualumiini-ikkunoille ja -oville poislukien lisävarusteet. Yksityiskohtaisemmat takuutiedot löytyvät täältä.
 • Miten uudet ikkunat ja ovet asennetaan?

  Löydät ikkunoiden ja ovien asennusohjeet ja -videot täältä.

  Jos tarvitset lisäapua voit ottaa meihin yhteyttä.

 • Etkö löytänyt vastausta kysymyksiisi?

  Jos tarvitset lisäneuvoja tai sinulla on kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä. Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@sparikkunat.fi tai soittaa tai lähettää chat-viestin meille aukioloaikojen puitteissa. Tarkista aukioloajat tästä.