10 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

Ikkunat

SparIkkunoiden mallisto sisältää laajan valikoiman ikkunoita, joista sinä voit valita juuri omaan kotiisi sopivat materiaalit, muodot, värit ja mitat. Valikoimamme ulottuu aina perinteiseen rakentamiseen sopivista ristikollisista puuikkunoista suuriin maisemaikkunoihin ja monikäyttöisiin kippi-ikkunoihin. Tutustu SparIkkunoiden valikoimaan laadukkaita ja luotettavia ikkunoita ja löydä sopivat mallit omaan kotiisi.

10 vuoden takuu

Uudet energiaikkunat − uusi ilme kotiisi

Etsitkö uusia ikkunoita? Meiltä löydät laadukkaat ikkunat kotiin, pihapiirin rakennuksiin tai vaikkapa kesämökille. Jos etsit ideoita uusia ikkunoita varten, kannattaa tutustua laajaan valikoimaamme, josta voit valita ulkonäöltään, tuuletusominaisuuksiltaan ja puhdistuksen kannalta sinulle parhaan ratkaisun. 

Valmistamme ikkunoita mittatilaustuotteina, joten pystymme tarjoamaan sopivan tuotteen sekä uudiskohteisiin että korjausrakentamiseen. Ikkunoiden materiaalin voit valita kolmesta eri vaihtoehdostamme: perinteinen puuikkuna, puu-alumiini-ikkuna tai edullinen ja helppohoitoinen PVC

SparIkkunat lupaa, että verkkokaupassamme on aina edulliset hinnat sekä kampanjatarjouksia. Selkeä hinnoittelu helpottaa vaihtoehtojen vertailua ja ostopäätöksen tekemistä. Ikkunoiden ja ovien hinnat päivittyvät välittömästi, kun muutat mittoja tai lisäät varusteita. Verkkokaupastamme löydät kattavan valikoiman erilaisia ikkunoita, joita voit kustomoida kotisi mittojen ja omien mieltymystesi mukaan. Tutustu SparIkkunoiden verkkokauppaan ja tilaa juuri omaan kotiisi sopivat ikkunat.

Tutustu samalla myös sivuun, jossa kerromme tarkemmin ikkunoiden mittaamisesta.

Valitse oikeat ikkunat kotiisi

 • Yläsaranoitu ikkuna

  Yläsaranoidut ikkunat ovat tuttuja tanskalaisista kodeista ja ovat ikkunoiden malli, joka on ollut suosittu jo 50 vuoden ajan. Ylisaranoiduissa ikkunoissa on selkeä muotoilu, joten ne ovat erinomainen vaihtoehto myös uusiin koteihin, kun etsit tyylikkäitä ikkunoita.

  Yläsaranoidut ikkunat ovat käytännöllisiä ja ne on helppo avata ikkunan alareunassa olevasta kahvasta. Monet valitsevat tämäntyyppiset ikkunat yksikerroksiseen taloon, mutta monikerroksiseen taloon voi puolestaan olla hyvä idea valita kippi-ikkuna.

 • Kippi-ikkuna

  Jokainen, jolla on kodissaan kippi-ikkuna, voi kertoa kippi-ikkunan eduista monikerroksisessa talossa. Kippi-ikkunat sopivat hienosti monikerroksisiin taloihin, sillä ikkunaa voi kääntää kehyksessään. Tämä tarkoittaa, että ikkunan ulkopinta voidaan pestä sisältä. Et siis tarvitse tikkaita ikkunoiden pesemistä varten ulkopuolelta.

  SparIkkunoiden kippi-ikkunat kääntömekanismilla on varustettu tuulijarrullisella pitkäsulkijalla, joten ikkuna on helppo avata vain tuuletusasentoon. Kippi-ikkunamme ovat kaikki laadukkaita, ja jos valitset alumiiniset ikkunat, saat kauniimman viimeistelyn ja lähes huoltovapaan ikkunan.

 • Ristikkoikkunat

  Kun vaihdat ikkunoita, on samalla hyvä katsastaa talon vanhat ikkunat. Monissa modernien rakennusten ikkunoissa ei ole vaakalistoja, mutta usein klassiset ikkunat sopivat paremmin vanhaan rakennukseen.

  Kun tilaat ikkunoita vanhaan rakennukseen, mieti, olisiko ristikkoikkuna oikea valinta. Ristikkoikkunat voivat sopia rakennuksen henkeen muunlaisia ikkunoita paremmin. Voit valita ristikkoikkunoita luonnollisesti myös mittojen mukaan, ja niitä on saatavana nykyaikaisempina puu/alumiiniversioina, jotka vaativat vähemmän huoltoa. SparIkkunoilta löydät sekä avattavat sivusaranoidut ristikkoikkunat sekä avattavat ristikkoikkunat välikarmilla.

 • Kiinteä ikkuna

  Monet unohtavat huomioida kiinteät ikkunat tilatessaan uusia ikkunoita mittojen mukaan. On kuitenkin monia hyviä syitä harkita myös kiinteän ikkunan hankkimista, ja tärkein syy tähän on hinta. Kiinteää ikkunaa ei voi avata, mutta se myös tarkoittaa, että ikkuna on edullisempi valmistaa. Tämän vuoksi voit säästää rahaa valitsemalla kiinteän ikkunan avattavan mallin sijaan.

  Jos ikkunan avaamismahdollisuus on tärkeä ominaisuus, älä valitse kiinteää ikkunaa. Kiinteä ikkuna voi kuitenkin olla hyvä ratkaisu, jos huoneessa on muita ikkunoita, jotka voidaan avata esimerkiksi huoneen tuulettamista varten. Voit mahdollisesti laskea kiinteän karmin ikkunan hinnan ja verrata sitä kippi-ikkunan tai yläsaranoidun ikkunan hintaan.

 • Kolmikulmaiset ikkunat

  Useimmille ikkunat ovat tietenkin neliön muotoisia, mutta asunnon persoonallisuutta voi lisätä esimerkiksi valitsemalla kolmikulmaisia ikkunoita osaan talosta. Tämäntyyppisten ikkunoiden tarjoaminen ei onnistu läheskään kaikilta ikkunavalmistajilta, kun taas SparIkkunoiden avulla saat ne mittatilaustyönä ja toiveidesi mukaan laajasta ovi- ja ikkunavalikoimastamme. Kun tiedät tarvitsemasi mitat ikkunoille, käy ikkunoiden tilaaminen verkkokaupasta helposti.

  Ikkunoiden ei tarvitse aina olla nelikulmaisia, ja on hyvä tietää, että vaihtoehtoja on olemassa. Sen vuoksi kannattaa harkita tavanomaisesta poikkeavaa vaihtoehtoa valitessasi uusia ikkunoita. Ota yhteyttä, jos tarvitset apua oikeanlaisen ikkunan valintaan tai haluat lisätietoa muun muassa kolmikulmaisista ikkunoista. Löydät kolmikulmaisia ikkunoita SparIkkunoiden Kiinteäkehys-ikkunat -sivulta.

Valitse oikea materiaali

 • Puuikkunat

  SparIkkunat valmistaa ikkunoita hitaasti kasvavasta pohjoismaisesta männystä. Edulliseen valikoimaamme sisältyy sekä 2-kerroksisia että 3-kerroksisia ikkunoita. SparIkkunoiden verkkosivuilla voit oppia lisää männyn monista eduista ja siitä, miksi mänty itse asiassa kasvaa niin hyvin Tanskassa, että sitä kannattaa käyttää ikkunoiden valmistukseen. Lue lisää SparIkkunoiden puisista ikkunoista täällä.

 • Puu-alumiini-ikkunat

  Puu-alumiini-ikkunat ovat perinteisten mäntyikkunoiden uusi ja modernimpi malli. Koska puu–alumiini-ikkunoissa on puinen sisäverhous ja alumiinirakenteinen ulkoverhous, ikkunat kestävät hyvin Suomen kelejä, näyttäen samalla luonnollisilta sisäpuolelta katsottaessa. Puu-alumiini-ikkuna on helppohoitoisempi, mutta siinä on samat hyvät ominaisuudet kuin perinteisissä mäntyelementeissä. Lue lisää puu-alumiini-ikkunoista sekä niiden eduista SparIkkunoiden sivuilla.

 • Muovi-ikkunat

  Muovi-ikkunat, joita kutsutaan myös PVC-ikkunoiksi, ovat suosittu valinta moderneihin rakennuksiin, koska PVC-ikkunat vaativat vain vähän huoltoa. Muovi-ikkunat ovat muuttuneet huomattavasti ajan mittaan, ja nykyiset PVC-ikkunat ovat erittäin moderneja. Tämän lisäksi nykyaikaisissa muovi-ikkunoissa on upea muotoilu, joten ne ovat myös tyylikäs valinta. Tällä sivulla kerromme lisää PVC-/muovi-ikkunoista sekä niiden huollosta.

Uudet ikkunat?

Talo tarvitsee varmasti uudet ikkunat ja ovet, jos se on yli 25 vuotta vanha. Vanhemmista ikkunoista vetää usein vuosien mittaan, minkä lisäksi niissä on yleensä vain yksi tai kaksi lasikerrosta. Nykyaikaisissa ikkunoissa käytetään usein kolmea lasikerrosta, ja lasit ovat yleensä laadukkaampia. Tämä näkyy sähkölaskussa, mikä merkitsee sitä, että ikkunat maksavat itsensä takaisin, kun katsotaan lämmityskustannusten säästöjä. 

Yksi uusien, kolmikerroksisten ikkunoiden eduista on siis niiden energiatehokkuus vanhoihin ikkunoihin verrattuna. Ikkunoiden energiatehokkuudesta kertoo myös niiden U-arvo eli ikkunan lämmönläpäisykerroin. Ikkunan U-arvo kertoo, kuinka paljon lämpöä sen läpi pääsee katoamaan. SparIkkunoiden verkkosivuilla ikkunoiden u-arvo on kerrottu eri tuotteiden omilla sivuilla.

SparIkkunoilta voit helposti valita ja koota haluamasi tyyppiset ikkunat, ja voit tietysti laskea hinnan välittömästi. Ja kun olet valmis tilaamaan, voit tehdä tilauksesi suoraan SparIkkunoiden verkkosivuilla. Voit myös valita ikkunat asennuksella – tee valinta tilauksen lopussa.

Ikkunoiden hinnat

Ikkunoiden hinnat riippuvat muun muassa materiaaleista ja kokoonpanosta.

Puun hinta on edullisin, kun taas PVC ja puualumiini ovat hieman kalliimpi vaihtoehto. Jos valitset kirkkaan lasin auringonpaistetta ja ääntä vaimentavien ikkunoiden sijaan, säästät rahaa. Ikkunat, joissa on vähän vaakalistoja ja kehyksiä ovat myös edullisempia. Esimerkiksi kiinteä ikkuna kuuluu edullisempaan hintaryhmään kuin sivusaranoitu ristikollinen ikkuna. Ikkunoiden eri ominaisuuksia voit tutkia ja säätää tuotteiden sivuilla, joista näet myös itse ikkunan lopullisen hinnan.

Laske uusien ikkunoiden hinta

Olemme tehneet uusien ikkunoidesi hintojen laskemisesta helppoa.

Valikoimastamme löydät juuri kotiisi sopivat ikkunat. Etsitpä sitten kartanoikkunoita, kattoikkunoita tai ikkunayksiköitä, lasket helposti hinnan konfiguraattorimme avulla:

Valitse ikkunatyyppi, anna mitat, tekniset tiedot ja lisävarusteet, niin näet heti hinnan ja alennuksesi. Sinun ei siis tarvitse odottaa erillistä tarjousta.

 • Valitse omaan kotiisi sopivat ikkunat
 • Valitse haluamasi materiaalit tuotteille
 • Anna mitat ja valitse mahdolliset lisävarusteet
 • Hinnassa huomioidaan heti alennukset ja tarjoukset

Sitten olet valmis ostamaan uudet ikkunat ja ovet.

Laadukkaat ikkunat Sparikkunoilta


EDULLISIA IKKUNOITA 10 VUODEN TAKUULLA

SparIkkunoilla me käytämme vain laatumateriaaleja, joten emme epäröi antaa sinulle kymmenen vuoden takuuta! Kaikki tuotteemme ovat CE- ja energiamerkittyjä, jotta saat parhaat, energiatehokkaat ikkunat.

LAATU

Olemme valmistaneet ikkunoita omassa Tanskan johtavassa tehtaassamme jo yli 25 vuoden ajan. Siksi hallitsemme itse kaikkia prosesseja, materiaaleja ja työnkulkuja, ja siten varmistamme, että tuotteemme on mukautettu asiakkaan toiveisiin ja vaativaan pohjoismaiseen ilmastoon.

IKKUNOIDEN HINNAT

Miksi SparIkkunat?

Sen lisäksi, että voit tilata itsellesi sopivat ikkunat mittojen mukaan ja juuri oikeaan hintaan, SparIkkunoilta voit tilata kotiisi ikkunoita ja ovia, joihin voit luottaa.

 • 10 vuoden takuu: Kun tilaat ikkunasi SparIkkunoilta, saat 10 vuoden takuun tehdasmaalatuille ikkunoille, joiden materiaalina on puu, puu-alumiini tai PVC. Takuu koskee myös samoista materiaaleista valmistettuja ovia. Muuten tuotteille myönnetään aina viiden vuoden takuu.
 • 15 vuoden kokemus verkkokaupasta: SparIkkunat on tullut tunnetuksi laadukkaista ovista ja ikkunoistaan jo 25 vuoden ajan. Tämän lisäksi meillä on jo 15 vuoden kokemus ovien ja ikkunoiden myymisestä verkkokauppamme välityksellä.
 • +200.000 tyytyväistä asiakasta: Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta ei voi olla väärässä. Älä siis luota vain omaan sanaamme. Tilaa ovia ja ikkunoita SparIkkunoiden verkkokaupasta ja liity tyytyväisten asiakkaidemme suureen ja aina kasvavaan joukkoon.
 • Laadukkaita CE-merkittyjä ikkunoita: Voit luottaa SparIkkunoiden tuotteiden laatuun, minkä lisäksi niille on myönnetty EU-maissa käytetty CE-merkintä. CE-merkintä on ollut pakollinen uusissa ovissa ja ikkunoissa vuodesta 2013 lähtien. SparIkkunoiden tuotteet ovat kantaneet niiden turvallisuudesta kertovaa CE-merkintää jo vuodesta 2008 lähtien.

Ikkunoiden ominaisuudet ja lisävarusteet

Sen lisäksi, että voit tilata ikkunat omien mittojesi mukaan, voit valita niihin myös haluamasi lisävarusteet sekä muut ominaisuudet. Näihin kuuluvat muun muassa ikkunoiden materiaali, ikkunoissa käytetty lasi, profiili, lasituslista sekä karmiura. 

Näiden lisäksi SparIkkunoiden verkkokaupasta tilaat helposti mukaan hyödylliset lisävarusteet kuten ikkunoiden huoltosarjat sekä turvallisuuttasi lisäävät turvalukot ja lukkosetit ulko-oviin. Räätälöi siis ovista sekä ikkunoista itsellesi sopivat tilauksen yhteydessä ja tee kodistasi juuri itsesi näköinen ja omaan käyttöösi tarkoitettu.