10 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

Ikkunat

Ikkunat

SparIkkunoiden mallisto sisältää laajan valikoiman ikkunoita, joista sinä voit valita juuri omaan kotiisi sopivat materiaalit, muodot, värit ja mitat. Valikoimamme ulottuu aina perinteiseen rakentamiseen sopivista ristikollisista puuikkunoista suuriin maisemaikkunoihin ja monikäyttöisiin kippi-ikkunoihin.

10 vuoden takuu

Uudet energiaikkunat − uusi ilme kotiisi

Etsitkö uusia ikkunoita? Meiltä löytyy laadukkaat ikkunat kotiin, pihapiirin rakennuksiin tai vaikkapa kesämökille. Jos etsit ideoita uusia ikkunoita varten, kannattaa tutustua laajaan valikoimaamme, josta voit valita ulkonäöltään, tuuletusominaisuuksiltaan ja puhdistuksen kannalta sinulle parhaan ratkaisun. Valmistamme ikkunoita mittatilaustuotteina, joten pystymme tarjoamaan sopivan tuotteen sekä uudiskohteisiin että korjausrakentamiseen. Ikkunoiden materiaalin voit valita kolmesta eri vaihtoehdostamme: perinteinen puuikkunapuu-alumiini-ikkuna tai edullinen ja helppohoitoinen PVC.   

SparIkkunat lupaa, että verkkokaupassamme on aina edulliset hinnat sekä kampanjatarjouksia. Selkeä hinnoittelu helpottaa vaihtoehtojen vertailua ja ostopäätöksen tekemistä. Ikkunoiden ja ovien hinnat päivittyvät välittömästi, kun muutat mittoja tai lisäät varusteita.  

Tutustu myös sivuun, jossa kerrotaan ikkunoiden mittaamisesta.

VALITSE OIKEAT IKKUNAT KOTIISI

 • Yläsaranoitu ikkuna

  Yläsaranoidut ikkunat ovat tavallisimmat ikkunat, jotka ovat tuttuja tanskalaisista kodeista. Nämä ikkunat ovat olleet suosittuja jo 50 vuoden ajan, ja niissä on selkeämpi muotoilu, joten ne sopivat hyvin myös uusiin koteihin.

  Yläsaranoidut ikkunat ovat käytännöllisiä, ja ne on helppo avata ikkunan alareunassa olevasta kahvasta. Monet valitsevat tämäntyyppiset ikkunat yksikerroksiseen taloon, mutta voi olla hyvä idea valita kippi-ikkuna monikerroksiseen taloon.

 • Kippi-ikkuna

  Kaikki, joilla on kippi-ikkuna, voivat kertoa, mitkä ovat kippi-ikkunan edut monikerroksisessa talossa. Kippi-ikkunat sopivat hienosti monikerroksisiin taloihin, sillä ikkunaa voi kääntää kehyksessään. Tämä tarkoittaa, että ikkunan ulkopinta voidaan pestä sisältä päin, joten ei tarvita tikkaita ikkunoiden pesemiseksi ulkoa.

  Kippi-ikkunamme ovat kaikki laadukkaita, ja jos valitset alumiiniset ikkunat, saat kauniimman viimeistelyn ja lähes huoltovapaan ikkunan.

 • Ristikkoikkunat

  Kun vaihdat ikkunoita, on hyvä katsastaa vanhat ikkunat. Monissa modernien rakennusten ikkunoissa ei ole vaakalistoja, mutta usein klassiset ikkunat sopivat paremmin vanhaan rakennukseen.

  Kun tilaat ikkunoita vanhaan rakennukseen, mieti, olisiko ristikkoikkuna oikea valinta, koska ne sopivat rakennuksen henkeen paremmin. Ristikkoikkunoita voi luonnollisesti saada myös mittojen mukaan, ja niistä on saatavana nykyaikaisempina puu/alumiiniversioina, jotka vaativat vähemmän huoltoa.

 • Kiinteä ikkuna

  Monet unohtavat huomioida kiinteät ikkunat tilatessaan uusia ikkunoita mittojen mukaan. On kuitenkin monia hyviä syitä harkita myös kiinteän ikkunan hankintaa, ja tärkein syy tähän on hinta. Kiinteää ikkunaa ei voi avata, mutta se myös tarkoittaa, että ikkuna on edullisempi valmistaa. Tämän vuoksi voit säästää rahaa valitsemalla kiinteän ikkunan.

  Jos ikkunan avaamismahdollisuus on tärkeä ominaisuus, älä valitse kiinteää ikkunaa. Kiinteä ikkuna voi kuitenkin olla hyvä ratkaisu, jos huoneessa on muita ikkunoita, jotka voidaan avata. Voit mahdollisesti laskea kiinteän karmin ikkunan hinnan ja verrata sitä kippi-ikkunan tai yläsaranoidun ikkunan hintaan.

 • Kolmikulmaiset ikkunat

  Useimmille ikkunat ovat tietenkin neliön muotoisia, mutta asunnon persoonallisuutta voi lisätä esimerkiksi valitsemalla kolmikulmaisia ikkunoita osaan talosta. Tämäntyyppisten ikkunoiden tarjoaminen ei onnistu läheskään kaikilta ikkunavalmistajilta, kun taas Spar-Ikkunoiden avulla saat ne mittatilaustyönä ja toiveidesi mukaan laajasta ovi- ja ikkunavalikoimastamme.

  Ikkunoiden ei tarvitse aina olla nelikulmaisia, ja on hyvä tietää, että vaihtoehtoja on olemassa. Sen vuoksi kannattaa harkita tavanomaisesta poikkeavaa vaihtoehtoa valitessasi uusia ikkunoita.

 • Kattoikkunat

  Kattoikkunoita voidaan käyttää sekä 1- että 2-kerroksisissa taloissa, mikä antaa huoneille uutta eloa. Päivänvalo ulottuu helpommin pimeisiin nurkkiin ja saa huoneesi näyttämään suuremmilta. Lue lisää ratkaisuista ja kattoikkunoiden asennuksesta.

 • Lämpöikkunat

  Jos vanhat ikkunasi kaipaavat vaihtoa, valmistamme myös lämpöikkunat mittojen mukaan. Tilaa uudet lämpöikkunat tänään ja säästä lämmityskustannuksissa.

VALITSE OIKEA MATERIAALI

 • Puuikkunat

  SparIkkunat valmistaa ikkunoita hitaasti kasvavasta pohjoismaisesta männystä. Edulliseen valikoimaamme sisältyy sekä 2-kerroksisia että 3-kerroksisia ikkunoita. Voit oppia lisää männyn monista eduista ja siitä, miksi mänty itse asiassa kasvaa niin hyvin Tanskassa, että sitä kannattaa käyttää ikkunoiden valmistukseen.

 • Puu/alumiini-ikkunat

  Puu/alumiini-ikkunat ovat perinteisten mäntyikkunoiden uusi ja modernimpi malli. Puu/alumiini-ikkuna on helppohoitoisempi, mutta siinä on samat hyvät ominaisuudet kuin perinteisissä mäntyelementeissä.

 • Muovi-ikkunat

  Muovi-ikkunat, joita kutsutaan myös PVC-ikkunoiksi, ovat suosittu valinta moderneihin rakennuksiin, koska PVC-ikkunat vaativat vain vähän huoltoa. Muovi-ikkunat ovat muuttuneet huomattavasti ajan mittaan, ja nykyiset PVC-ikkunat ovat erittäin moderneja, ja niissä on upea muotoilu.

UUDET IKKUNAT?

Talo tarvitsee varmasti uudet ikkunat ja ovet, jos se on yli 25 vuotta vanha. Vanhemmista ikkunoista vetää usein vuosien mittaan, ja lisäksi niissä on vain yksi tai kaksi lasikerrosta. Nykyaikaisissa ikkunoissa käytetään usein kolmea lasikerrosta, ja lasit ovat yleensä laadukkaampia. Tämä näkyy sähkölaskussa, mikä merkitsee sitä, että ikkunat maksavat itsensä takaisin, kun katsotaan lämmityskustannusten säästöjä.

SparIkkunoilta voit helposti valita ja koota haluamasi tyyppiset ikkunat, ja voit tietysti laskea hinnan välittömästi. Ja kun olet valmis tilaamaan, voit tehdä tilauksesi suoraan tällä sivustolla. Voit myös valita ikkunat asennuksella – tee valinta tilauksen lopussa.

IKKUNOIDEN HINNAT

Ikkunoiden hinnat riippuvat muun muassa materiaaleista ja kokoonpanosta.
Puun hinta on edullisin, kun taas PVC ja puu/alumiini ovat hieman kalliimpi vaihtoehto.
Jos valitset kirkkaan lasin auringonpaistetta ja ääntä vaimentavien ikkunoiden sijaan, säästät rahaa.
Ikkunat, joissa on vähän vaakalistoja ja kehyksiä, ovat edullisempia. Esimerkiksi kiinteä ikkuna kuuluu edullisempaan hintaryhmään kuin sivusaranoitu ristikollinen ikkuna.

LASKE UUSIEN IKKUNOIDEN HINTA

Olemme tehneet uusien ikkunoidesi hintojen laskemisesta helppoa.

Etsitpä sitten kartanoikkunoita, kattoikkunoita tai ikkunayksiköitä, lasket helposti hinnan konfiguraattorimme avulla:

Valitse ikkunatyyppi, anna mitat, tekniset tiedot ja lisävarusteet, niin näet heti hinnan ja alennuksesi. Sinun ei siis tarvitse odottaa meiltä tarjousta.

 • Valitse omaan kotiisi sopivat ikkunat
 • Valitse haluamasi materiaalit tuotteille
 • Anna mitat ja valitse mahdolliset lisävarusteet
 • Hinnassa huomioidaan heti alennukset ja tarjoukset

Sitten olet valmis ostamaan uudet ikkunat ja ovet.

HYVIÄ SYITÄ VALITA SPARIKKUNAT


EDULLISIA IKKUNOITA 10 VUODEN TAKUULLA

SparIkkunoilla me käytämme vain laatumateriaaleja, joten emme epäröi antaa sinulle kymmenen vuoden takuuta! Kaikki tuotteemme ovat CE- ja energiamerkittyjä, jotta saat parhaat energiaikkunat.

LAATU

Ikkunoitamme on valmistettu omassa Tanskan johtavassa tehtaassamme jo yli 25 vuoden ajan. Siksi hallitsemme itse kaikkia prosesseja, materiaaleja ja työnkulkuja, ja siten varmistamme, että tuotteemme on mukautettu asiakkaan toiveisiin ja haastavaan pohjoismaiseen ilmastoon.

IKKUNOIDEN HINNAT