Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
35% verkko alennus!
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.

Jopa 12 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

 

Ikkunat

SparIkkunoiden mallisto sisältää laajan valikoiman ikkunoita, joihin voidaan valita juuri kohteeseen sopivat materiaalit, muodot, värit ja mitat. Valikoimamme ulottuu aina perinteiseen rakentamiseen sopivista ristikollisista puuikkunoista suuriin maisemaikkunoihin ja monikäyttöisiin kippi-ikkunoihin. SparIkkunoiden valikoimasta löytyy laadukkaat ja luotettavat ikkunat, sekä mallit jokaiseen kotiin. 

Jopa 12 vuoden takuu

Uudet energiaa säästävät ikkunat − uusi ilme kotiisi

Etsitkö uusia ikkunoita? Meiltä löydät laadukkaat ikkunat kotiin, pihapiirin rakennuksiin tai vaikkapa kesämökille. Jos etsit ideoita uusia ikkunoita varten, suosittelemme tutustumaan valikoimaamme, josta voit valita ulkonäöltään, tuuletusominaisuuksiltaan ja käyttöominaisuuksiltaan sinulle parhaat ratkaisut. 

Valmistamme ikkunoita mittatilaustuotteina, joten pystymme tarjoamaan sopivan tuotteen sekä uudiskohteisiin että korjausrakentamiseen. Ikkunoiden materiaalin voit valita kolmesta eri vaihtoehdostamme: perinteinen puuikkuna, puu-alumiini-ikkuna tai edullinen ja helppohoitoinen PVC-ikkuna

Verkkokaupassamme on aina edulliset hinnat, sekä kampanjatarjouksia. Selkeä hinnoittelu helpottaa vaihtoehtojen vertailua ja ostopäätöksen tekemistä. Ikkunoiden ja ovien hinnat päivittyvät välittömästi, kun muutat mittoja tai lisäät lisävarusteita. Verkkokaupastamme löydät kattavan valikoiman erilaisia ikkunoita, joita voit räätälöidä kotisi mittojen ja omien mieltymystesi mukaan. Tutustu SparIkkunoiden verkkokauppaan ja tilaa juuri omaan kotiisi sopivat ikkunat.

Tutustu samalla myös sivuun, jossa kerromme tarkemmin ikkunoiden mittaamisesta.

Valitse oikeat ikkunat kotiisi

 • Yläsaranoitu ikkuna

  Yläsaranoitu ikkuna on tuttu skandinaavisista kodeista ja on ikkunoiden malli, joka on ollut suosittu jo 50 vuoden ajan. Ylisaranoiduissa ikkunoissa on selkeälinjainen muotoilu, joten ne ovat erinomainen vaihtoehto myös uusiin koteihin, kun etsit tyylikkäitä ikkunoita.

  Yläsaranoidut ikkunat ovat käytännöllisiä ja ne on helppo avata ikkunan alareunassa olevasta kahvasta. Useat valitsevat tämäntyyppiset ikkunat yksikerroksiseen taloon. Monikerroksiseen taloon parempi vaihtoehto taas on esimerkiksi kippi-ikkuna.

 • Kippi-ikkuna

  Jokainen, jolla on kodissaan kippi-ikkuna, voi kertoa kippi-ikkunan eduista monikerroksisessa omakotitalossa. Kippi-ikkunat sopivat hienosti monikerroksisiin omakotitaloihin, sillä ikkunaa voi kääntää kehyksessään useampaan suuntaan. Tämä tarkoittaa, että ikkunan ulkopinta voidaan pestä sisältä. Et siis tarvitse tikkaita ikkunoiden pesemistä varten ulkopuolelta.

  SparIkkunoiden kippi-ikkunat kääntömekanismilla on varustettu tuulijarrullisella pitkäsulkijalla, joten ikkuna on helppo avata vain tarvittavaan tuuletusasentoon. Kippi-ikkunamme ovat kaikki laadukkaita, ja mikäli valitset alumiiniset ikkunat, saat viimeistellyn pinnan ja lähes huoltovapaan ikkunan.

 • Ristikkoikkunat

  Kun vaihdat ikkunoita, on samalla hyvä tarkistaa talon vanhat ikkunat, erityisesti jos uusien ikkunoiden halutaan vastaavan ulkonäöllisesti vanhoja. Useimmiten moderneiden rakennusten ikkunoihin ei valita ristikoita, mutta vanhoihin kohteisiin nämä sopivat erinomaisesti ja luovat ilmekkyyttä.

  Mikäli rakennus on vanhempi voit pohtia, olisiko ristikkoikkuna hyvä valinta. Ristikkoikkunat luovat perinteistä ilmeekkyyttä ja tunnelmaa. Voit valita ristikolliset ikkunat myös mittatilauksena tarvitsemiesi mittojen mukaan. Ristikkoikkunat ovat saatavilla lähes huoltovapaina puu/alumiini-ikkunoina. SparIkkunoilta löydät sekä avattavat sivusaranoidut ristikkoikkunat sekä avattavat ristikkoikkunat välikarmilla.

 • Kiinteä ikkuna

  Monet unohtavat huomioida kiinteät ikkunat tilatessaan uusia ikkunoita mittatilauksena. Kiinteä ikkuna on kustannustehokas ratkaisu. Kiinteää ikkunaa ei voi avata, mutta se myös tarkoittaa, että ikkuna on edullisempi valmistaa. Tämän vuoksi voit säästää rahaa valitsemalla kiinteän ikkunan avattavan mallin sijaan.

  Kiinteän ikkunan etuna on vain kaksi pestävää pintaa, joten ikkunanpesu on vaivattomampaa, kuin avattavien ikkunoiden kohdalla. Kiinteä ikkuna on erityisen hyvä ratkaisu, jos huoneessa on myös avattavia ikkunoita, jotka voidaan avata esimerkiksi huoneen tuulettamista varten.

 • Kolmikulmaiset ikkunat

  Useimmiten ikkunoiden halutaan olevan neliön muotoisia, mutta asunnon persoonallisuutta voi lisätä valitsemalla lisäksi kolmikulmaisia ikkunoita. Tämäntyyppisten ikkunoiden tarjoaminen ei onnistu läheskään kaikilta ikkunavalmistajilta, mutta SparIkkunoilta saat ne mittatilaustyönä ja toiveidesi mukaan. Kun tiedät tarvitsemasi mitat ikkunoille, on ikkunoiden tilaaminen verkkokaupasta helppoa.

  Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset apua oikeanlaisen ikkunan valintaan tai haluat lisätietoa muun muassa kolmikulmaisista ikkunoista. Löydät kolmikulmaisia ikkunoita SparIkkunoiden Kiinteäkehys-ikkunat -sivulta.

Valitse juuri sopiva materiaali

 • Puuikkunat

  Valmistamme ikkunoita pohjoismaisesta männystä. Edulliseen valikoimaamme sisältyy sekä kaksi-, että kolmilasisia ikkunoita. SparIkkunoiden verkkosivuilla kerrotaan lisää männyn monista eduista ja siitä, miksi mänty kasvaa niin hyvin Tanskassa, että sitä kannattaa käyttää ikkunoiden valmistukseen. Lue lisää SparIkkunoiden puisista ikkunoista täällä.

 • Puu-alumiini-ikkunat

  Puu-alumiini-ikkunat ovat perinteisten mäntyikkunoiden rinnalle kehitetty modernimpi malli. Koska puu–alumiini-ikkunoissa on puinen sisäverhous ja alumiinirakenteinen ulkoverhous, ikkunat kestävät hyvin Suomen sääolosuhteita, näyttäen samalla luonnollisilta sisäpuolelta katsottaessa. Puu-alumiini-ikkuna on helppohoitoisempi, mutta siinä on samat hyvät ominaisuudet kuin perinteisissä puuikkunoissa. Lue lisää puu-alumiini-ikkunoista sekä niiden eduista täältä..

 • Muovi-ikkunat

  Muovi-ikkunat, toiselta nimeltään PVC-ikkunat, ovat suosittu valinta moderneihin rakennuksiin, koska PVC-ikkunat vaativat hyvin vähän huoltoa. Muovi-ikkunat ovat muuttuneet huomattavasti ajan mittaan, ja nykyiset PVC-ikkunat ovatkin erittäin moderneja. Tämän lisäksi nykyaikaisissa muovi-ikkunoissa on upea muotoilu, joten ne ovat myös ulkonäöllisesti tyylikäs valinta. Tällä sivulla kerromme lisää PVC-/muovi-ikkunoista sekä niiden huoltamisesta.

Uudet ikkunat?

Talon ikkunoiden ja ovien uusimista on hyvä pohtia etenkin, jos talo on yli 25 vuotta vanha. Vanhemmat ikkunat alkavat usein vetää vuosien saatossa, jonka lisäksi ne ovat usein yksi- tai kaksilasisia. Nykyaikaiset ikkunat ovat useimmiten kolmilasisia ja lasit ovat yleensä laadukkaampia. Tämä näkyy suoraan sähkölaskussa, joka merkitsee sitä, että ikkunat maksavat itsensä takaisin lämmityskustannusten säästöillä. 

Yksi uusien, kolmilasisten ikkunoiden eduista on niiden huomattavasti parempi energiatehokkuus vanhoihin ikkunoihin verrattuna. Ikkunoiden energiatehokkuudesta kertoo myös niiden U-arvo eli ikkunan lämmönläpäisykerroin. Ikkunan U-arvo kertoo, kuinka paljon lämpöä ikkunan läpi pääsee katoamaan. SparIkkunoiden verkkosivuilla jokaisen ikkunan U-arvo on kerrottu tuotesivulla.

SparIkkunoilta voit helposti valita ja koota haluamasi tyyppiset ikkunat, ja näet hinnan samalla, kun teet valintoja. Ikkunat voi tilata kätevästi suoraan verkkokaupastamme ja voit myös valita ikkunat asennuksella, jolloin valinta tulee tehdä tilauksen teon lopussa.

Ikkunoiden hinnat

Ikkunoiden hinnat riippuvat muun muassa materiaaleista ja mallista.

Puuikkunat ovat hinnaltaan edullisimpia, kun taas PVC- ja puu-alumiini-ikkunat ovat hieman kalliimpia vaihtoehtoja. Mikäli valitset kirkkaan lasin auringon lämpösäteilyä ehkäisevän ja ääntä vaimentavan lasituksen sijaan, säästät ikkunan hinnassa. Ikkunat, joissa on vähemmän vaakavälikarmeja ovat myös edullisempia. Esimerkiksi kiinteä ikkuna kuuluu edullisempaan hintaryhmään kuin sivusaranoitu ristikollinen ikkuna. Ikkunoiden eri ominaisuuksia voit tutkia tuotesivuilla, joista näet myös ikkunan lopullisen hinnan tekemiesi valintojen kanssa.

Laske uusien ikkunoiden hinta

Olemme tehneet uusien ikkunoiden hintojen laskemisesta helppoa.

Valikoimastamme löydät juuri kotiisi sopivat ikkunat. Etsitpä sitten minkälaisia ikkunoita tahansa, lasket helposti hinnan konfiguraattorimme avulla:

Valitse ikkunatyyppi, anna mitat, valitse tekniset ominaisuudet ja lisävarusteet, niin näet välittömästi hinnan ja saamasi alennuksesi. Sinun ei siis tarvitse odottaa erillistä tarjousta.

 • Valitse omaan kotiisi sopivat ikkunat
 • Valitse haluamasi materiaalit tuotteille
 • Anna mitat ja valitse mahdolliset lisävarusteet
 • Hinnassa huomioidaan heti alennukset ja tarjoukset

Laadukkaat ikkunat Sparikkunoilta


EDULLISIA IKKUNOITA AIKEISSA 12 VUODEN TAKUULLA

Käytämme ikkunoiden valmistuksessa vain laadukkaita materiaaleja, joten emme epäröi antaa sinulle kymmenen vuoden takuuta! Kaikki tuotteemme ovat CE- ja energiamerkittyjä, jotta saat laadukkaat ja energiatehokkaat ikkunat.

LAATU

Olemme valmistaneet ikkunoita omassa Tanskassa sijaitsevassa tehtaassamme jo yli 25 vuoden ajan. Hallitsemme itse tuotantoprosessit, materiaalihankinnat ja työnkulut ja siten varmistamme, että tuotteemme on valmistettu asiakkaan toiveiden mukaisesti ja vaativiin pohjoismaisiin sääolosuhteisiin.

IKKUNOIDEN HINNAT

Miksi SparIkkunat?

Voit tilata itsellesi sopivat, luotettavat ikkunat mittatilauksena ja edulliseen hintaan.

 • Aikeissa 12 vuoden takuu: Kun tilaat ikkunasi SparIkkunoilta, saat aikeissa 12 vuoden takuun tehdasmaalatuille ikkunoille, joiden materiaalina on puu, puu-alumiini tai PVC. Takuu koskee myös samoista materiaaleista valmistettuja ovia. Muutoin tuotteille myönnetään aina viiden vuoden takuu.
 • 15 vuoden kokemus verkkokaupasta: SparIkkunat on tullut tunnetuksi laadukkaista ovistaan ja ikkunoistaan jo 25 vuoden ajan. Tämän lisäksi meillä on jo 15 vuoden kokemus ovien ja ikkunoiden myymisestä verkkokauppamme välityksellä.
 • +200.000 tyytyväistä asiakasta: Meillä on jo yli 200 000 tyytyväistä asiakasta, joten sinun ei tarvitse luottaa vain omaan sanaamme. Tilaamalla ovia ja ikkunoita SparIkkunoiden verkkokaupasta, liityt tyytyväisten asiakkaidemme suureen ja jatkuvasti kasvavaan joukkoon.
 • Laadukkaita CE-merkittyjä ikkunoita: Voit luottaa SparIkkunoiden tuotteiden laatuun, minkä lisäksi niille on myönnetty EU-maissa käytetty CE-merkintä. CE-merkintä on ollut pakollinen uusissa ovissa ja ikkunoissa vuodesta 2013 lähtien. SparIkkunoiden tuotteet ovat kantaneet niiden turvallisuudesta kertovaa CE-merkintää jo vuodesta 2008 lähtien.

Ikkunoiden ominaisuudet ja lisävarusteet

Sen lisäksi, että saat tilattua ikkunat mittatilauksena, voit valita niihin myös haluamasi lisävarusteet sekä muut ominaisuudet. Näihin kuuluvat muun muassa ikkunoiden materiaali, ikkunoissa käytetty lasin tyyppi, profiili, lasituslista sekä karmiura. 

SparIkkunoiden verkkokaupasta saat tilattua helposti myös hyödylliset lisävarusteet, kuten ikkunoiden huoltosarjat sekä turvallisuuttasi lisäävät turvalukot ja lukkosetit ulko-oviin. Räätälöi siis ovista sekä ikkunoista itsellesi sopivat tilauksen yhteydessä ja tee kodistasi juuri itsesi näköinen ja omaan käyttöösi parhaiten sopiva.