Tuote on lisätty ostoskoriisi
30% alennus kaikista tuotteistamme!
/
Kampanja 10.6 - 30.6

Ikkunat

Ikkunat

SparIkkunoiden mallisto sisältää laajan valikoiman ikkunoita, joista sinä voit valita juuri omaan kotiisi sopivat materiaalit, muodot, värit ja mitat. Valikoimamme ulottuu aina perinteiseen rakentamiseen sopivista ristikollisista puuikkunoista suuriin maisemaikkunoihin ja monikäyttöisiin kippi-ikkunoihin.

10 vuoden takuu

 

Uudet energiaikkunat - uusi ilme kotiisi

Etsitkö uusia ikkunoita? Meiltä löytyy laadukkaat ikkunat kotiin, pihapiirin rakennuksiin tai vaikkapa kesämökille. Jos etsit ideoita uusia ikkunoita varten, kannattaa tutustua laajaan valikoimaamme, josta voit valita ulkonäöltään, tuuletusominaisuuksiltaan ja puhdistuksen kannalta sinulle parhaan ratkaisun. Valmistamme ikkunoita mittatilaustuotteina, joten pystymme tarjoamaan sopivan tuotteen sekä uudiskohteisiin että korjausrakentamiseen. Ikkunoiden materiaalin voit valita kolmesta eri vaihtoehdostamme: perinteinen puuikkuna, puu-alumiini-ikkuna tai edullinen ja helppohoitoinen PVC.   

SparIkkunat lupaa, että verkkokaupassamme on aina edulliset hinnat sekä kampanjatarjouksia. Selkeä hinnoittelu helpottaa vaihtoehtojen vertailua ja ostopäätöksen tekemistä. Ikkunoiden ja ovien hinnat päivittyvät välittömästi, kun muutat mittoja tai lisäät varusteita.  

Tutustu myös sivuun, jossa kerrotaan ikkunoiden mittaamisesta.