10 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

Kiinteät ikkunat

Kiinteät ikkunat

Kiinteät ikkunat ovat erinomainen valinta silloin, kun haluat maksimoida valoaukon koon ja vaadit ulkonäöltä pelkistettyä kokonaisuutta ja selkeitä linjoja. Materiaaliksi voit valita puun, puu-alumiinin tai edullisen ja helppohoitoisen PVC:n. Lasituksen valinnalla voit vaikuttaa lämmöneristykseen ja sisälle kantautuvan ulkomelun määrään. 

Kiinteä ikkuna on helppohoitoinen ja edullinen

Kiinteä ikkuna on edullinen valinta ja sopii kohteisiin, joissa ikkunan avaaminen ei ole pesun eikä tuulettamisen kannalta vättämätöntä. Ikkunaelementti on kiinnitetty suoraan karmiin, jolloin rakenteesta tulee linjakkaan näköinen ja valoaukon koko maksimoituu. Materiaaliksi voit valita perinteisen puun, erinomaisen säänkeston tarjovan puu-alumiini -yhdistelmän tai edullisen ja helppohoitoisen PVC:n.

Mikäli asennat kiinteät ikkunat vanhempaan rakennukseen tai haluat niistä muuten perinteisen näköiset, voit valita jonkun ikkunaristikoilla varustetuista malleista. Ristikko tulee aina lasin pintaan, jollon rakenteesta saadaan energiatehokas. Ristikon jakopuiden leveyttä vaihtamalla voit personoida ikkunat juuri sinun kotiisi sopiviksi. Myös sisäpuolen profiiliksi voidaan valita klassinen koristekeilaus tai modernit suorat linjat.