10 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

Kiinteät ikkunat

Kiinteät ikkunat ovat erinomainen valinta silloin, kun haluat maksimoida valoaukon koon ja vaadit ulkonäöltä pelkistettyä kokonaisuutta ja selkeitä linjoja. Materiaaliksi voit valita puun, puu-alumiinin. Lasituksen valinnalla voit vaikuttaa lämmöneristykseen ja sisälle kantautuvan ulkomelun määrään.

Kiinteä ikkuna on helppohoitoinen ja edullinen

Kiinteä ikkuna on edullinen valinta ja sopii kohteisiin, joissa ikkunan avaaminen ei ole pesun eikä tuulettamisen kannalta vättämätöntä. Ikkunaelementti on kiinnitetty suoraan karmiin, jolloin rakenteesta tulee linjakkaan näköinen ja valoaukon koko maksimoituu. Materiaaliksi voit valita perinteisen puun, erinomaisen säänkeston tarjoavan puu-alumiini -yhdistelmän.

Mikäli asennat kiinteät ikkunat vanhempaan rakennukseen tai haluat niistä muuten perinteisen näköiset, voit valita jonkun ikkunaristikoilla varustetuista malleista. Ristikko tulee aina lasin pintaan, jolloin rakenteesta saadaan energiatehokas. Ristikon jakopuiden leveyttä vaihtamalla voit personoida ikkunat juuri sinun kotiisi sopiviksi. Myös sisäpuolen profiiliksi voidaan valita klassinen koristekeilaus tai modernit suorat linjat.

Mikä on kiinteä ikkuna?

Kuten kiinteän ikkunan nimi jo vihjaa, toisin kuin avattavia ikkunoita, kiinteää ikkunaa ei voi avata. Täten kiinteässä ikkunassa ei ole kahvaa tai saranoita avaamista varten. Kiinteä ikkuna on loistava valinta, jos sinun tarvitsee asentaa isompi ikkuna, joka kattaa vaikkapa koko seinän lattiasta kattoon, päästäen sisään paljon valoa. Vaikka avattavat ikkunat ovat lähestulkoon normi suomalaisissa kodeissa, on kiinteissä ikkunoissa omat hyvät puolensa. 

Ensiksikin kiinteässä ikkunassa on vain kaksi pestävää pintaa, toisin kuin avattavissa malleissa. Tämä on erittäin kätevä ominaisuus, varsinkin jos kyseessä on korkeampi maisemaikkuna, jonka kaikkein ylimpiin osiin yltäminen on vaikeaa. Muutenkin isojen, korkeampien tilojen peittäminen avattavalla ikkunalla ei ole samalla tavalla mahdollista kuin kiinteän ikkunan avulla. 

Reilusti valoa sisään päästävä ja kokonaisen seinän lattiasta kattoon kattava kiinteä ikkuna on hyvä ja tyylikäs valinta myös esimerkiksi kesäasunnolle tai mökille, jonka maisemia ja pihapiiriä on hyvä ihastella suuremman kiinteän ikkunan lävitse. Koska kiinteä ikkuna ei vaadi saranoita tai kahvoja ikkunan avaamiseen, on se myös hinnaltaan edullisempi kuin avattava ikkuna. Tästä syystä kiinteä ikkuna on järkevä ratkaisu, jos sen avaaminen ei ole välttämätöntä esimerkiksi tuulettamista varten. Valitse huoneeseen vaikkapa osa ikkunoista avattavana ja osa kiinteänä mallina.

Erilaiset kiinteät ikkunat SparIkkunoiden valikoimasta

Millainen ratkaisu olisi omaan kotiisi sopiva, kun haluat kiinteän ikkunan? Tyylikäs vaihtoehto on kiinteä ikkuna vain yhdellä ruudulla, joka on kiinnitetty karmiin ilman listoja. Tällainen ratkaisu on hyvä, kun haluat ikkunan päästävän sisään mahdollisimman paljon valoa. Toinen hyvä vaihtoehto on ruudullinen kiinteä ikkuna, jossa on ikkunan ulkopuolella alumiiniset listat. Kun listat asennetaan ikkunaruudun ulkopuolelle, pysyvät ikkunat energiatehokkaina. Tämä johtuu siitä, että ikkunan pintaan asennettava kisko ei riko ikkunaa.

Mikä parasta, voit valita itse millaiset listat ikkunassa on sekä kuinka monta ruutua ikkunaa koristaa. Kun tilaat kiinteät ikkunat SparIkkunoilta, voit muokata ikkunoista juuri omaan kotiisi ja sen tyyliin sopivat, esimerkiksi valitsemalla itsellesi mieluisan ikkunan sisäpuolen profiilin. SparIkkunoiden kiinteissä ikkunoissa on valittavana kaksi vaihtoehtoa: kevyesti pyöristetty Softline sekä perinteisempi Classic, joka sopii yhteen muun muassa ristikkoikkunoiden kanssa. Ikkunoiden ulkonäköä voit kustomoida myös esimerkiksi leveämmän tai ohuemman jakokarmin avulla.

Materiaalina pohjoismainen mänty

SparIkkunoiden kiinteät ikkunat on valmistettu laadukkaasta pohjoismaisesta männystä. Pohjoisissa oloissa hitaasti kasvanut mänty on myös oviemme valmistukseen käytetty raaka-aine. Vaikka mänty on yleinen materiaali muun muassa huonekalujen rakennuksessa sekä paperin raaka-aineena, soveltuu se erinomaisesti kiinteiden ikkunoiden materiaaliksi. 

Kestävä metsämänty onkin mitä parhain valinta ikkunoita ja ovia varten, kun tarvitset Suomen vaativia kelejä kestävän sekä lämpöä hyvin eristävän ikkunoiden materiaalin. Kun ikkunoiden valmistukseen käytetään hitaasti kasvanutta mäntyä, on siinä paljon sydänpuuta, joka tekee puusta tiivistä ja kestävämpää kuin nopeasti kasvanut puu, jossa on suuret vuosirenkaat. Voit lukea lisää SparIkkunoiden laadukkaasta ja hitaasti kasvaneesta männystä täällä

Kestävät ikkunat 10 vuoden takuulla

Sen lisäksi, että SparIkkunoiden kiinteät ikkunat hyödyntävät kestävää puuta, ikkunat käsitellään ylimääräisellä suojakäsittelyllä, joka takaa niille taatusti pitkän käyttöiän. Kiinteä ikkuna SparIkkunoilta pitää mukanaan myös 10 vuoden takuun, joten voit olla varma siitä, että ikkunasi tulevat kestämään pitkään asennuksen jälkeen. Ikkunoille ja oville on lisäksi myönnetty CE-merkintä, joka kertoo niiden täyttävän Euroopan Unionin turvallisuusvaatimukset. 

Laadukkaista ja vaativia oloja kestävistä materiaaleista huolimatta sinun ei tarvitse maksaa SparIkkunoiden ovista ja ikkunoista liikaa. Koska valmistamme ikkunamme SparIkkunoiden omassa tehtaassa, saat kotiisi juuri sinulle sopivat ikkunat. Tilaamalla ikkunasi suoraan SparIkkunoilta ilman ylimääräisiä välikäsiä, säästät myös rahaa. Ikkunoiden edulliset hinnat eivät kuitenkaan tarkoita, että joutuisit tyytymään vähempään tai tinkimään ikkunoiden laadusta. Tästä kertovat jo yli 200 000 tyytyväistä asiakastamme.

Ovet ja ikkunat sinun tarpeittesi mukaan

Kun tarvitset kotiisi tai vaikkapa mökille reilusti valoa sisään päästävän kiinteän ikkunan joko tyylikkäillä listoilla tai ilman, käänny SparIkkunoiden puoleen. Valikoimastamme löydät juuri sopivan kokoisen ja mallisen ikkunan tarpeisiisi, minkä lisäksi voit muokata haluamasi lisävarusteet sekä muut ikkunan ominaisuudet toiveidesi mukaan. 

Kiinteiden ikkunoiden lisäksi SparIkkunat toimittaa laadukkaasta pohjoismaisesta männystä valmistetut avattavat ikkunat. Meiltä saat lisäksi erilaiset ovet tarpeittesi mukaan sekä ulos että sisälle. Myös modernit ovemme on valmistettu kestävästä männystä. Olemme varmoja, että olet tyytyväinen oviin ja ikkunoihimme, joten tarjoamme molemmille 10 vuoden takuun.