Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
Jatkoimme Kevätmyynti:llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.
llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
/Tilaa 5.6. mennessä
 

Kiinteät ikkunat

Kiinteät ikkunat ovat erinomainen valinta silloin, kun haluat maksimoida valoaukon koon ja vaadit ulkonäöltä pelkistettyä kokonaisuutta ja selkeitä linjoja. Materiaaliksi voit valita puun tai puu-alumiinin. Lasituksen valinnalla voit vaikuttaa lämmöneristykseen ja sisälle kantautuvan ulkomelun määrään.

 1. Kiinteä ikkuna,

  Kiinteä ikkuna, 1 ruutu

  alkaen 126 €
  Ikkunat
 2. Kiinteä ikkuna,

  Kiinteä ikkuna, 1 ruutu

  alkaen 167 €
  Ikkunat
 3. Kiinteä ikkuna,

  Kiinteä ikkuna, 2 ruutua pystyjakopuulla

  alkaen 198 €
  Ikkunat
 4. Kiinteä ikkuna,

  Kiinteä ikkuna, 3 ruutua pystyjakopuilla

  alkaen 270 €
  Ikkunat
 5. Kiinteä ikkuna,

  Kiinteä ikkuna, 4 ruutua pystyjakopuilla

  alkaen 402 €
  Ikkunat
 6. Kiinteä ikkuna,

  Kiinteä ikkuna, 2 ruutua (1x2) ristikolla

  alkaen 144 €
  Ikkunat
 7. Kiinteä ikkuna,

  Kiinteä ikkuna, 3 ruutua (3x1) ristikolla

  alkaen 164 €
  Ikkunat
 8. Kiinteä ikkuna,

  Kiinteä ikkuna, 3 ruutua (3x1) ristikolla

  alkaen 164 €
  Ikkunat
 9. Kiinteä ikkuna,

  Kiinteä ikkuna, 4 ruutua (2x2) ristikolla

  Ikkunat
 10. Kiinteä ikkuna,

  Kiinteä ikkuna, 6 ruutua (2x3) ristikolla

  Ikkunat
 11. Kiinteä ikkuna,

  Kiinteä ikkuna, 6 ruutua (3x2) ristikolla

  Ikkunat
 12. Kiinteä ikkuna,

  Kiinteä ikkuna, 8 ruutua (2x4) ristikolla

  Ikkunat
 13. Kiinteä ikkuna,

  Kiinteä ikkuna, 9 ruutua (3x3) ristikolla

  Ikkunat
 14. Kiinteä ikkuna,

  Kiinteä ikkuna, 10 ruutua (2x5) ristikolla

  Ikkunat
 15. Kiinteä ikkuna,

  Kiinteä ikkuna, 12 ruutua (3x4) ristikolla

  Ikkunat
 16. Kiinteä ikkuna,

  Kiinteä ikkuna, 15 ruutua (3x5) ristikolla

  Ikkunat
 17. Kiinteä ikkuna,

  Kiinteä ikkuna, 2 ruutua (1x2) vaakajakopuulla

  Ikkunat
 18. Kiinteä ikkuna,

  Kiinteä ikkuna, 3 ruutua (1x3) vaakajakopuilla

  Ikkunat
 19. Kiinteä ikkuna,

  Kiinteä ikkuna, 4 ruutua (1x4) vaakajakopuilla

  Ikkunat
 20. Kiinteä ikkuna,

  Kiinteä ikkuna, 4 ruutua (2x2) ristikolla

  Ikkunat
 21. Kiinteä ikkuna,

  Kiinteä ikkuna, 6 ruutua (2x3) ristikolla

  Ikkunat
 22. Kiinteä ikkuna,

  Kiinteä ikkuna, 8 ruutua (4x2) ristikolla

  Ikkunat
 23. Kiinteä ikkuna,

  Kiinteä ikkuna, 12 ruutua (4x3) ristikolla

  Ikkunat
 24. Kiinteä ikkuna,

  Kiinteä ikkuna, 12 ruutua (6x2) ristikolla

  Ikkunat
 25. Kiinteä ikkuna,

  Kiinteä ikkuna, 6 ruutu (2x3) leveät jakopuut

  Ikkunat
 26. Kiinteä vinoikkuna malli 1,

  Kiinteä vinoikkuna malli 1, terävä kolmio

  alkaen 464 €
  Ikkunat
 27. Kiinteä vinoikkuna malli 2,

  Kiinteä vinoikkuna malli 2, kolmio ulkopuolelta katsottuna

  alkaen 397 €
  Ikkunat
 28. Kiinteä vinoikkuna malli 3,

  Kiinteä vinoikkuna malli 3, kolmio ulkopuolelta katsottuna

  alkaen 397 €
  Ikkunat

Kiinteä ikkuna on helppohoitoinen ja edullinen

Kiinteä ikkuna on edullinen valinta ja sopii kohteisiin, joissa ikkunan avaaminen ei ole pesun eikä tuulettamisen kannalta vättämätöntä. Ikkunaelementti on kiinnitetty suoraan karmiin, jolloin rakenteesta tulee linjakkaan näköinen ja valoaukon koko maksimoituu. Materiaaliksi voit valita perinteisen puun tai erinomaisen säänkeston tarjoavan puu-alumiini-yhdistelmän.

Mikäli asennat kiinteät ikkunat vanhempaan rakennukseen tai haluat niistä muuten perinteisen näköiset, voit valita jonkun ikkunaristikoilla varustetuista malleista. Ristikko tulee aina lasin pintaan, jolloin rakenne säilyy energiatehokkaana. Ristikon jakopuiden leveyttä vaihtamalla voit personoida ikkunat juuri sinun kotiisi sopiviksi. Sisäpuitteen profiiliksi voi valita klassisen koristekeilauksen tai modernin suoralinjaisen.

Mikä on kiinteä ikkuna?

Kuten kiinteän ikkunankin nimi jo vihjaa, kiinteää ikkunaa ei voi avata toisin kuin avattavia ikkunoita. Kiinteässä ikkunassa ei siis ole kahvaa tai saranoita avaamista varten. Kiinteä ikkuna on loistava valinta, jos haluat asentaa kohteeseesi ison ikkunan, joka kattaa vaikkapa koko seinän lattiasta kattoon, päästäen sisään paljon valoa. Vaikka avattavat ikkunat ovat lähestulkoon enemmistöä suomalaisissa kodeissa, on kiinteissä ikkunoissa myös omat hyvät puolensa. 

Kiinteän ikkunan etu on myös se, että siinä on vain kaksi pestävää pintaa, kun taas avattavissa ikkunoissa pestäviä pintoja on neljä.  Pestävien pintojen pienempi määrä on erityisen kätevää etenkin, mikäli kyseessä on korkeampi maisemaikkuna, jonka kaikkein ylimpiin osiin yltäminen on vaikeaa. Kiinteällä ikkunalla saadaan muodostettua suuria lasipintoja myös korkeisiin tiloihin, jotka avattavilla ikkunoilla eivät ole mahdollisia.

Reilusti valoa sisään päästävä ja kokonaisen seinän lattiasta kattoon kattava kiinteä ikkuna on hyvä ja tyylikäs valinta myös esimerkiksi kesäasunnolle tai mökille, jonka maisemia ja pihapiiriä on mukava ihastella suuren kiinteän ikkunan lävitse. Koska kiinteä ikkuna ei vaadi saranoita tai kahvoja ikkunan avaamiseen, on se myös hinnaltaan edullisempi kuin avattava ikkuna. Kiinteä ikkuna on ennen kaikkea järkevä ratkaisu, jos tila ei vaadi ikkunaa, jonka avaaminen on välttämätöntä esimerkiksi tuulettamista varten. Huoneeseen voi valita halutessaan osan ikkunoista avattavina ikkunoina ja osan kiinteinä ikkunoina, tilan tarpeen mukaan.

Erilaisia kiinteitä ikkunoita kattavasti SparIkkunoiden valikoimasta

Millainen ratkaisu olisi omaan kotiisi sopivin, jos haluat kiinteän ikkunan? Yksiruutuinen kiinteä ikkuna, joka on kiinnitetty karmiin ilman listoja on tyylikäs vaihtoehto kun haluat ikkunan päästävän mahdollisimman paljon valoa sisään. Mikäli ikkunalta halutaan enemmän yksityiskohtaista ulkonäköä ja perinteistä tunnelmaa on hyvä vaihtoehto ruudullinen kiinteä ikkuna, jossa ikkunan ulkopuolella on alumiiniset listat. Kun listat asennetaan ikkunaruudun ulkopuolelle ikkunat pysyvät energiatehokkaina. Tämä johtuu siitä, että ikkunan pintaan asennettavat ristikot eivät riko ikkunan rakennetta.

Voit valita itse ikkunalistojen tyylin ja haluamasi ruutujen määrän. Kun tilaat kiinteät ikkunat SparIkkunoilta, voit muokata ikkunoista juuri omaan kotiisi ja sen tyyliin sopivat, esimerkiksi valitsemalla itsellesi mieluisan ikkunan sisäpuitteen profiilin. SparIkkunoiden kiinteissä ikkunoissa on valittavana kaksi vaihtoehtoa: kevyesti pyöristetty Softline-profiili sekä perinteisempi Classic-profiili, joka sopii erityisen hyvin yhteen muun muassa ristikkoikkunoiden kanssa. Ikkunoiden ulkonäköä voit kustomoida myös esimerkiksi leveämmän tai ohuemman välikarmin avulla.

Materiaalina pohjoismainen mänty

SparIkkunoiden kiinteät ikkunat on valmistettu laadukkaasta pohjoismaisesta männystä. Pohjoisissa oloissa hitaasti kasvanut mänty on myös oviemme valmistukseen pääasiallisesti käytetty raaka-aine. Vaikka mänty on tunnettu materiaali erityisesti huonekalujen valmistuksessa, sekä paperin raaka-aineena, soveltuu se erinomaisesti myös kiinteiden ikkunoiden materiaaliksi. 

Kestävä metsämänty onkin mitä parhain valinta raaka-aineeksi ikkunoita ja ovia varten, kun tarvitset Suomen vaativia kelejä kestävän sekä lämpöä hyvin eristävän ikkunoiden materiaalin. Kun ikkunoiden valmistukseen käytetään hitaasti kasvanutta mäntyä, on siinä paljon sydänpuuta, joka tekee puusta tiivistä ja kestävämpää kuin nopeasti kasvanut puu, jossa on suuret vuosirenkaat. Voit lukea lisää SparIkkunoiden laadukkaasta ja hitaasti kasvaneesta männystä täällä

Kestävät ikkunat aikeissa 12 vuoden takuulla

Sen lisäksi, että SparIkkunoiden kiinteissä ikkunoissa käytetään materiaalina kestävää puuta, ikkunat käsitellään ylimääräisellä suojakäsittelyllä, joka takaa niille taatusti pitkän käyttöiän. SparIkkunoiden kiinteillä ikkunoilla on aikeissa 12 vuoden takuun, joten voit olla varma siitä, että ikkunasi tulevat kestämään pitkään käyttöönoton jälkeen. Ikkunoille ja oville on lisäksi myönnetty CE-merkintä, joka kertoo niiden täyttävän EU:n turvallisuusvaatimukset. 

Laadukkaista ja vaativia oloja kestävistä materiaaleista huolimatta SparIkkunoiden tuotteet ovat kohtuuhintaisia. Koska valmistamme ikkunamme omassa tehtaassamme mittatilaustyönä, saat kotiisi juuri sinulle sopivat ikkunat. Tilaamalla ikkunasi suoraan SparIkkunoiden verkkokaupasta ilman ylimääräisiä välikäsiä, säästät myös rahaa. Ikkunoiden edulliset hinnat eivät kuitenkaan tarkoita, että tuotteiden laatu olisi heikompi ja tämän vahvistavat jo yli 200 000 tyytyväistä asiakastamme.

Ovet ja ikkunat tarpeidesi mukaan

Voit kääntyä SparIkkunoiden puoleen, kun tarvitset kotiisi tai vaikkapa mökille reilusti valoa sisään päästävän kiinteän ikkunan joko tyylikkäillä listoilla tai ilman. Valikoimastamme löydät juuri sopivan kokoisen ja mallisen ikkunan tarpeisiisi vastaten, jonka lisäksi voit valita ikkunaan haluamasi lisävarusteet sekä muut ikkunan ominaisuudet, kuten värin mieltymystesi mukaan. 

Kiinteiden ikkunoiden lisäksi SparIkkunat valmistaa laadukkaasta pohjoismaisesta männystä valmistettuja avattavia ikkunoita. Meiltä saat lisäksi erilaiset ovet tarpeidesi mukaan sekä ulos, että sisälle. Modernit ovemme ovat myös valmistettu kestävästä männystä. Olemme varmoja oviemme ja ikkunoidemme laadusta, joten tarjoamme molemmille aikeissa 12 vuoden takuun.