Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
35% verkko alennus!
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.

Jopa 12 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

 

Ulosaukeava ikkuna

Ulosaukeava ikkuna

Suunnittele ulosaukeavat ikkunasi mieltymystesi mukaisesti.

YKSI LAADUKKAIMMISTA IKKUNOISTAMME - aidolla Steelform -kiinnityksellä ja lapsilukolla

Ulosaukeava on käännettävä ikkuna on erittäin käytännöllinen, varsinkin ylemmissä kerroksissa tai paikoissa, joissa ikkunan puhdistaminen ulkopuolelta on vaikeaa useista syistä. Valitse sopiva laajasta ikkunavalikoimastamme – kaikilla ikkunoilla on aikeissa 12 vuoden takuu ja CE-merkintä laadun takaamiseksi.

Ulosaukeava ikkuna

SparIkkunoiden ulosaukeava ikkuna on käännettävä moderni ikkuna, joka voidaan kääntää 180 astetta ympäri. Ikkuna voidaan kääntää myös ylöspäin, jotta voit ripustaa esimerkiksi vuodevaatteet tuulettumaan. Ulosaukeavissa ikkunoissamme on integroitu Spilka Opus- ja Steelform -ikkunamekanismi, joka erottaa sen kippihela-ikkunastamme.


Mitä eroa on kippihela- ja ulosaukeavalla ikkunalla?

Molemmat ikkunamallit ovat käännettäviä ikkunoita. Tämä tarkoittaa, että ikkunoita voidaan kääntää tai kiertää ympäri / ylöspäin noin 180 astetta. Käännettävyys on hyvä ominaisuus erityisesti ikkunoita pestäessä: voit seisoa sisällä ja puhdistaa ikkunoiden pinnat helposti, sekä ulko- että sisäpuolelta.  Käännettävät ikkunat sopivat erinomaisesti myös, mikäli asut ylemmissä kerroksissa tai mikäli ikkunat ovat muuten korkealla. Mikään osa ikkunasta ei tule huoneeseen sisälle, kun se käännetään ympäri. Ero näiden kahden ikkunan välillä on se, että kääntöikkunassamme on Spilka / Steelform-mekanismi. Asennuksen ansiosta ulosaukeava ikkuna on helpommin liukuva avattaessa ja suljettaessa. Ulosaukeava ikkuna on myös vakaampi ja tasapainoisempi.

Tututstu myös muihin ikkunamalleihimme, kuten yläsaranoituun ikkunaan, joka voidaan avata noin 60 astetta, tai kippi-ikkunaan (DK-ikkuna), joka avautuu sisäänpäin ja voidaan kääntää yläosasta raolleen tuuletusta varten. Katso myös kippihelaikkunamme, joka on muuten samanlainen kuin ulosaukeava ikkuna, mutta asennustapa poikkeaa hieman keskenään.

Materiaali

Jotta ulosaukeavat ikkunamme olisivat mahdollisimman kestäviä, valmistetaan ne Spilka / Steelformin alkuperäisellä Classic-ikkunakiinnikkeellä. Spilka Opus  tuli markkinoille 1960-luvulla, ja siitä lähtien sitä on käytetty ikkunoiden valmistuksessa.