10 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

Ulosaukeava ikkuna

Ulosaukeava ikkuna

Suunnittele ulosaukeavat ikkunasi itse.

YKSI LAADUKKAIMMISTA IKKUNOISTAMME - aidolla Steelform -kiinnityksellä ja lapsilukolla

Ulosaukeava on käännettävä ikkuna, joka on erittäin käytännöllinen, varsinkin ylemmissä kerroksissa tai paikoissa, joissa ikkunan puhdistaminen ulkopuolelta on vaikeaa useista syistä. Valitse laajasta ikkunavalikoimastamme – kaikilla ikkunoilla on 10 vuoden takuu ja CE-merkintä laadun takaamiseksi.

Ulosaukeava ikkuna

SparIkkunoiden ulosaukeava ikkuna on käännettävä moderni ikkuna, joka voidaan kääntää 180 astetta ympäri. Se voidaan kääntää ylös, jotta voit ripustaa esimerkiksi vuodevaatteet tuulettumaan. Ulosaukeavissa ikkunoissamme on integroitu Spilka Opus / Steelform -ikkuna, joka erottaa sen kippihela-ikkunastamme.


Kippihela- ja ulosaukeava ikkuna - erot?

Molemmat ikkunamallit ovat käännettäviä ikkunoita. Tämä tarkoittaa, että ikkunoita voidaan kääntää tai kiertää ympäri / ylöspäin noin 180 astetta. Tämä on hyvä ominaisuus esimerkiksi ikkunoita pestäessä: voit seisoa sisällä ja puhdistaa ikkunat helposti sekä ulko- että sisäpuolelta. Tämä on myös erinomainen malli, jos asut ylemmissä kerroksissa tai jos ikkunat ovat muuten korkealla. Mikään osa ikkunasta ei tule huoneeseen sisälle, kun se käännetään ympäri. Ero näiden kahden ikkunan välillä on se, että kääntöikkunassamme on Spilka / Steelform-sovitin. Asennuksen ansiosta ulosaukeava ikkuna on helpommin liukuva avattaessa ja suljettaessa. Ulosaukeava ikkuna on myös vakaampi ja tasapainoisempi.

Katso myös muut ikkunamallimme, kuten yläsaranoitu ikkuna, joka voidaan avata noin 60 astetta, tai kippi-ikkuna(DK-ikkuna), joka avautuu sisäänpäin ja voidaan kääntää ylös tuuletusta varten. Katso myös kippihelaikkunamme, joka on muuten samanlainen kuin ulosaukeava ikkuna, mutta asennus on erilainen.

Materiaali

Jotta ulosaukeavat ikkunamme olisivat mahdollisimman kestäviä, valmistetaan ne Spilka / Steelformin alkuperäisellä Classic-ikkunakiinnikkeellä. Spilka Opus  tuli markkinoille 1960-luvulla, ja siitä lähtien sitä on käytetty ikkunoiden valmistuksessa.