Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
Jatkoimme Kevätmyynti:llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.
llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
/Tilaa 24.6. mennessä
 

Ulko-oven levikkeet

Ulko-oven muotoiluun ja värimaailmaan sopiva massiivipaneeli kruunaa kotisi sisäänkäynnin. Voit ostaa sen erikseen korvaamaan oven vieressä olevan ikkunan. Voit valita puu- tai puu-alumiinirakenteen. 

Lasiaukollinen levike tuo lisää valoa eteiseen 

SparIkkunoiden kiinteät, lasiaukolliset levikkeet ovat hyvä vaihtoehto oven viereen asennettavalle ikkunalle. Samoin kuin ulko-ovissamme, levikkeiden perusmateriaaliksi voit valita puun, puu-alumiinin tai PVC:n. Umpiosan materiaalina on sisäpuolella HDF-levy ja ulkopuolella valintasi mukaan joko HDF tai säänkestävä alumiini. Leveyden voit valita väliltä 30−130 cm. Näin ollen voit korvata levikkeellä suurenkin ikkunan. Voit valita ikkunan myös koristelasilla, jolloin levike päästää valoa lävitseen, mutta tarjoaa samalla näkösuojaa. Levikkeiden muoto, värit ja ristikoiden jako on suunniteltu siten, että ne sopivat hyvin yhteen verkkokaupassa myytävien muiden ikkunoiden ja ovien kanssa.