Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
35% verkko alennus!
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.

Jopa 12 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

 

Ulko-oven levikkeet

Ulko-oven levikkeet

Ulko-oven muotoilua ja värimaailmaa noudatteleva kiinteä levike kruunaa kotisi sisäänkäynnin. Voit ostaa levikkeen erikseen ja korvata sillä oven viereen tulevan ikkunan. Rakenteeksi voit valita puun, puu-alumiinin tai edullisen ja huoltovapaan PVC:n.

Lasiaukollinen levike tuo lisää valoa eteiseen 

SparIkkunoiden kiinteät, lasiaukolliset levikkeet ovat hyvä vaihtoehto oven viereen asennettavalle ikkunalle. Samoin kuin ulko-ovissamme, levikkeiden perusmateriaaliksi voit valita puun, puu-alumiinin tai PVC:n. Umpiosan materiaalina on sisäpuolella HDF-levy ja ulkopuolella valintasi mukaan joko HDF tai säänkestävä alumiini. Leveyden voit valita väliltä 30−130 cm. Näin ollen voit korvata levikkeellä suurenkin ikkunan. Voit valita ikkunan myös koristelasilla, jolloin levike päästää valoa lävitseen, mutta tarjoaa samalla näkösuojaa. Levikkeiden muoto, värit ja ristikoiden jako on suunniteltu siten, että ne sopivat hyvin yhteen verkkokaupassa myytävien muiden ikkunoiden ja ovien kanssa.