Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
Jatkoimme Kevätmyynti:7% alennus käyttäen alennuskoodia
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.
Jättimäinen synttärimyynti jatkuu>7% alennus käyttäen alennuskoodia
/Tilaa 22.7. mennessä
 

Yläsaranoitu ikkuna - perusvarustuksella vai piilosaranoilla ja tuuletusmekanismilla?


Yläsaranoidut, ulospäin aukeavat ikkunat sopivat kostaan ilmastoon, sillä ne eivät päästä juurikaan sadetta sisään edes avattuna. Sparikkunoilla on kaksi eri yläsaranoitua mallia, joiden näkyvin ero on saranatyyppi. Molemmista ikkunatyypeistä on saatavana useita eri malleja, joista voit ristikoilla ja väreillä personoida juuri sinun kotiisi sopivat ikkunat.

Tavallinen yläsaranoitu ikkuna on hieman edullisempi vaihtoehto. Piilosaranoilla ja tuuletusmekanismilla varustettu ikkuna on helpompi käyttää ja sitä suositellaan kohteisiin, joissa ikkuna avataan usein.

Tutustu yläsaranoitujen perusikkunoiden valikoimaan 

Tavallinen yläsaranoitu perusikkuna

Yläsaranoitu ikkuna on perinteinen ikkunatyyppi. Ikkunassa on avautumisrajoitin molemmin puolin ja se sulkeutuu alaosasta tukevasti useamman ikkunasulkijan ansiosta. Ikkuna on saatavana jopa nelipuitteisena.  

Huomioithan, että tässä edullisessa ikkunatyypissä on ulospäin näkyvät kuumasinkityt saranat. 

Suosittelemme puuikkunoiden alaosaan alumiinisia tippalistoja, jotka pidentävät merkittävästi ikkunoiden käyttöikää. Alumiiniset tippalistat ovat säänkestäviä ja niiden käyttöikä on merkittävästi pidempi kuin perinteisten puisten listojen. Voit valita alumiinilistat puhtaan alumiinin värisenä tai sävytettynä ikkunan ulkomaalauksen mukaan. 

Yläsaranoidut perusikkunat ovat saatavana puurakenteisina ja ne valmistetaan laadukkaasta pohjoismaisesta männystä.  

Yläsaranoituja perusikkunoita käytetään kohteissa, joissa lukitukselle ei aseteta erityisiä vaatimuksia. Siksi ne ovat suosittuja esimerkiksi kellarin ikkunoina, ulkorakennuksissa ja vapaa-ajanasunnoissa. 

Yläsaranoitu ikkuna tuuletusmekanismilla ja piilosaranoilla

Piilosaranoilla ja tuuletusmekanismilla varustettu ikkuna on moderni ja suosittu tuote. Pelkistetyn rakenteensa ansiosta se sopii erinomaisesti lähes jokaiseen tilaan. Ikkunoissa on helppokäyttöinen pitkäsulkija, jonka monipistelukitus sulkee ikkunan tiiviisti yhdellä kahvan käännöllä. Vakiokahva voidaan helposti vaihtaa lukittavaan versioon. 

Tässä ikkunamallissa on vakiona tuuletusmekanismi, jonka ansiosta ikkuna voidaan lukita turvalliseen tuuletusasentoon. Ikkunassa on tyylikkäät piilosaranat. Tämän ansiosta rakenne on saatu linjakkaaksi, ja saranoitu ikkuna sopii hyvin esimerkiksi kiinteiden ikkunoiden viereen. 

Tämä malli on saatavana puu- tai puu–alumiini-ikkunana. Puuikkunoihin suosittelemme ikkunoiden käyttöikää merkittävästi pidentäviä alumiinisia tippalistoja. 

Tutustu hintoihin ja lue lisää piilosaranoilla ja tuuletusmekanismilla varustetuista ikkunoista.

Har du brug for hjælp?

Hos Sparvinduer er vi altid klar med hjælp eller rådgivning til dit vinduesprojekt. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Tlf.: 70 20 18 87 / Mail: sparvinduer@sparvinduer.dk