10 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

Yläsaranoitu ikkuna - perusvarustuksella vai piilosaranoilla ja tuuletusmekanismilla?


Yläsaranoidut, ulospäin aukeavat ikkunat sopivat kostaan ilmastoon, sillä ne eivät päästä juurikaan sadetta sisään edes avattuna. Sparikkunoilla on kaksi eri yläsaranoitua mallia, joiden näkyvin ero on saranatyyppi. Molemmista ikkunatyypeistä on saatavana useita eri malleja, joista voit ristikoilla ja väreillä personoida juuri sinun kotiisi sopivan ikkunan.  

Tavallinen yläsaranoitu ikkuna on hieman edullisempi vaihtoehto. Piilosaranoilla ja tuuletusvarustuksella varustettu ikkuna helpompi käyttää ja sitä suositellaan kohteisiin, joissa ikkuna avataan usein.

Tutustu yläsaranoitujen perusikkunoiden valikoimaan 

Tavallinen yläsaranoitu perusikkuna

Yläsaranoitu ikkuna on perinteinen ikkunatyyppi. Ikkunassa on avautumisrajoitin molemmin puolin ja se sulkeutuu alaosasta tukevasti useamman ikkunasulkijan ansiosta. Ikkuna on saatavana jopa nelipuitteisena.  

Huomioithan, että tässä edullisessa ikkunatyypissä on ulos näkyvät kuumasinkityt saranat. 

Suosittelemme puuikkunoiden alaosaan alumiinisia tippalistoja, jotka pidentävät merkittävästi ikkunoiden käyttöikää. Alumiiniset tippalistat ovat säänkestäviä ja niiden käyttöikä on merkittävästi pidempi kuin perinteisten puisten listojen. Voit valita alumiinilistat puhtaan alumiinin värisenä tai sävytettynä ikkunan ulkomaalauksen mukaan. 

Yläsaranoidut perusikkunat ovat saatavana puurakenteisina ja ne valmistetaan laadukkaasta pohjoismaisesta männystä.  

Yläsaranoituja perusikkunoita käytetään kohteissa, joissa lukitukselle ei aseteta erityisiä vaatimuksia. Siksi ne ovat suosittuja esimerkiksi kellarin ikkunoina, ulkorakennuksissa ja vapaa-ajanasunnoissa. 

Yläsaranoitu ikkuna tuuletusvarustuksella ja piilosaranoilla

Piilosaranoilla ja tuuletusvarustuksella varustettu ikkuna on moderni ja suosittu tuote.Pelkistetyn rakenteensa ansiosta se sopii erinomaisesti melkein minkä tyyppiseen huoneeseen. Ikkunoissa on helppokäyttöinen pitkäsulkija, jonka monipistelukitus sulkee ikkunan tiiviisti yhdellä kahvan käännöllä. Vakiokahva voidaan helposti vaihtaa lukittavaan versioon. 

Tässä ikkunamallissa on vakiona tuuletusvarustus, jonka ansiosta ikkuna voidaan lukita turvalliseen tuuletusasentoon. Ikkunassa on tyylikkäät piilosaranat. Tämän ansiosta rakenne on saatu linjakkaaksi ja saranoitu ikkuna sopii hyvin esimerkiksi kiinteiden ikkunoiden viereen. 

Ikkuna on saatavana puu-, puu–alumiini. Puuikkunoihin suosittelemme ikkunoiden käyttöikää merkittävästi pidentäviä alumiinisia tippalistoja. 

Tutustu hintoihin ja lue lisää piilosaranoilla ja tuuletusvarustuksella varustetuista ikkunoista.

Har du brug for hjælp?

Hos Sparvinduer er vi altid klar med hjælp eller rådgivning til dit vinduesprojekt. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Tlf.: 70 20 18 87 / Mail: sparvinduer@sparvinduer.dk