Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
Jatkoimme Kevätmyynti:llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.
llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
/Tilaa 5.6. mennessä
 

Kaunis loma-asunto

Tule tutustumaan viihtyisään loma-asuntoon, josta asiakasperheemme remontoi unelmiensa turvapaikan koko perheelle. Perusteellisen remontin jälkeen talosta tuli juuri sellainen kuin perhe unelmoikin.

Kauniit ja suuret pariovet ristikoilla luovat loma-asuntoon upean ilmeen ja tuovat kauniin luontomaiseman sisälle.

Perhe on valinnut mustat ristikot ikkunoiden ja ovien ulko- ja sisäpuolelle. Mustat ikkunat ja ovet antavat loma-asunnon valkoiseksi maalatuille sisäseinille särmikkyyttä.

Kukapa ei haluaisi nukahtaa ja herätä tähän kauniiseen näkymään! 

Ulos avautuvilla makuhuoneen ovilla on yhdistetty ulkotilan terassi hyötykäyttöön.

Uudet energiatehokkaat ikkunat ja ovet antavat perheelle turvapaikan, jota he ovat kaivanneet: kesällä he nauttivat ulkoilmasta ja talvella perhe viihtyy sisällä lämpimässä ihaillen talvimaisemaa ikkunoiden kautta.

Ulkopuolella talon mustat puuosat sulautuvat mustiin ikkunoihin ja oviin, mikä antaa hyvin modernin ilmeen ja mahdollisuuden nostaa kukat ja muut koriste-esineet huomion keskipisteeseen.

Kun talvi tulee ja ulkona on kylmä, on mukava istua ja nauttia kupillinen kuumaa teetä tai kahvia sisällä. Energiatehokkaiden ikkunoiden ja ovien avulla pysyt lämpimänä.

Koristeristikot luovat erityisen kodikkaan tunnelman. Käytämme energiatehokkaita koristelistoja, mikä tarkoittaa, että ne eivät riko lasia, ja siksi ikkunoilla on yhtä hyvät eristysominaisuudet kuin ikkunoilla, joissa ei ole ristikoita.