Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
Jatkoimme Kevätmyynti:7% alennus käyttäen alennuskoodia
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.
Jättimäinen synttärimyynti jatkuu>7% alennus käyttäen alennuskoodia
/Tilaa 22.7. mennessä
 

Kuinka käsittelemme tietojasi


Kun lähetät lomakkeen, tilaat uutiskirjeemme ja markkinointisähköpostimme. Saat sähköpostia noin kerran viikossa. Tietosi tallennetaan turvalliselle pilvipalvelimelle Hubspotissa Yhdysvalloissa. Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa klikkaamalla vastaanottamiesi sähköpostien alareunassa olevaa peruutuslinkkiä.

Keräämme Hubspotin kautta tietoja uutiskirjeen käytöstäsi – mukaan lukien siitä, onko uutiskirjeemme avattu, klikataanko linkkejä ja yhteisvaikutuksia uutiskirjeen kanssa. Sinun tulee olla myös tietoinen siitä, että klikkaamalla uutiskirjeessä olevia linkkejä verkkosivustollemme, voimme kerätä sinusta lisätietoja.

 

Sosiaalisen median mainokset

Lähetämme sähköpostiosoitteesi peruuttamattomana ja erittäin salatussa versiossa, sekä joissakin tapauksissa tietoja kiinnostuksestasi yhtä tai useampaa tuotettamme kohtaan, Googlelle ja Metalle.

Käytämme Meta Custom Audiences/Lookalike Audiences- ja Google Custom Matchia yleisön luomiseksi myöhempää mainontaa varten Googlen, YouTuben, Facebookin, Instagramin jne. kautta.

Näin voimme näyttää sinulle relevantteja mainoksia sosiaalisessa mediassa, esim. Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa, ja joissakin tapauksissa kohdistaa uusia asiakkaita.

 

Jaamme tietosi markkinointikumppanimme kanssa

Jaamme tietosi markkinointikumppaneidemme kanssa ja he ovat velvollisia suojaamaan ja käsittelemään tietojasi puolestamme sopimuksemme mukaisesti.

Meta Ireland on yhteinen rekisterinpitäjä, joka käsittelee tietojasi. Voit tarkastella Meta Irelandin tietosuojakäytäntöä osoitteessa https://www.facebook.com/about/privacy.

 

Oikeutesi

Sinulla on useita yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisia ​​oikeuksia sinua koskevien tietojen käsittelyssämme.

Jos haluat käyttää oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä osoitteeseen privacy@sparikkunat.fi.

 

Oikeus nähdä tietoja (käyttöoikeus)

Sinulla on oikeus tutustua käsittelemiimme tietoihin sinusta sekä moniin muihin tietoihin.

 

Oikaisuoikeus (oikaisu)

Sinulla on oikeus saada itseäsi koskevat virheelliset tiedot oikaistuksi.

 

Oikeus poistaa tiedot

Erikoistapauksissa sinulla on oikeus saada sinua koskevat tiedot poistetuiksi ennen yleisen poiston alkamista.

 

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

Tietyissä tapauksissa sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Jos sinulla on oikeus käsittelyn rajoittamiseen, voimme jatkossa käsitellä tietoja - paitsi tallentamista - vain suostumuksellasi tai oikeudellisten vaatimusten esittämiseksi tai puolustamiseksi, taikka henkilön tai tärkeiden yleisten etujen suojelemiseksi.

 

Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä

Tietyissä tapauksissa sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi muuten laillista käsittelyä. Voit myös vastustaa tietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin.

 

Oikeus siirtää tietoja (tietojen siirrettävyys)

Tietyissä tapauksissa sinulla on oikeus saada henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja saada nämä henkilötiedot siirrettyä rekisterinpitäjältä toiselle esteettä.

Voit lukea lisää oikeuksistasi Suomen Tietosuojaviranomaisen rekisteröityjen oikeuksia käsittelevästä oppaasta, jonka löydät osoitteesta https://tietosuoja.fi/etusivu

 

Valitukset Tietosuojaviranomaiselle

Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos olet tyytymätön tapaan, jolla käsittelemme henkilötietojasi. Löydät tietosuojaviranomaisen yhteystiedot osoitteesta  https://tietosuoja.fi/etusivu