Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
Jatkoimme Kevätmyynti:llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.
llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
/Tilaa 5.6. mennessä
 

Koti näköalalla

Astu sisään kauniiseen vanhaan arkkitehdin suunnittelemaan merenrantahuvilaan. Voit ihailla upeita maisemia suurien ikkunoiden kautta.

Keittiö ja olohuone on todellinen oleskelutila, jossa on tilaa lapsille, leikille ja luovuudelle. Suuri liukuovi antaa kesällä suoran pääsyn terassille ja puutarhaan. Illallinen on helppo kattaa ulos ja ruokapöydässä voi nauttia raikkaasta kesäilmasta sekä puutarhan ja meren äänistä.

Olohuoneen suuret lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tuovat ihanaa valoa kotiin ympäri vuoden.

Vanha 1920-luvun alun huvila tuo kotiin paljon erikoisia yksityiskohtia. Erityisesti ylhäälle sijoitetuilla ikkunoilla on suuri arkkitehtuurinen merkitys, sillä ne korostavat korkeaa huonetilaa ja sitä, miten upea valo täyttää huoneet.

Sparikkunoilta voit tilata helposti ikkunat ja ovet eri mallisina ja kokoisina, kuten esimerkiksi tämän kohteen katon kaltevuutta noudattava ikkuna.

Ensimmäisessä kerroksessa huomaat, miksi pariskunta rakastui taloon. Heidän makuuhuoneestaan on mitä kaunein näkymä, jossa taivas ja meri sulautuvat yhteen. Kuvittele herääväsi ja nukahtavasi tuohon upeaan näkymään joka päivä.

Suuri kiinteä ikkuna suurella lasipinnalla kehystää kauniisti luontoa.

Pariskunta on valinnut huoneeseensa parioven, josta pääsee suoraan pienelle parvekkeelle raittiiseen ilmaan.

Huonekorkeus on myös hyödynnetty täysin, kattoparrut on jätetty näkyviin ja ylhäälle katonrajaan on asennettu suuri kolmionmuotoinen ikkuna.

Lastenhuoneet kutsuvat leikkimään niihin asennetuista yläsaranoiduista ikkunoista sekä kattoikkunasta  laskeutuvalla ihanalla valolla. Tilojen huonekorkeus on jälleen kerran hyödynnetty.

Uusissa energiatehokkaissa ikkunoissa on luonnollisesti kolminkertaiset lasitukset, joten voit helposti sijoittaa sänkysi ikkunan lähelle eikä sinun tarvitse huolehtia vedon tunteesta.

Pariskunta valitsi kaksiväriset ikkunat ja ovet. Tuotteet ovat sisäpuolelta valkoiset ja ulkopuolelta tummanharmaat. Tämä ratkaisu antaa valoisan ilmeen sisätiloihin ja luo kauniin kontrastin ulkopuolelle tummien ikkunoiden ja valkoisen julkisivun kanssa.

Lisäksi pariskunta valitsi äänieristetyt lasit ikkunoihin, jotka ovat vilkkaasti liikennöidyn tien puolella vastapäätä merenrantaa. Tämä on vaikuttanut merkittävästi liikenteen aiheuttamaan meluhaittaan.