Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
Jatkoimme Kevätmyynti:llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.
llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
/Tilaa 24.6. mennessä
 

Laatu - energia- ja laatumerkinnät 

Löydä laadukkaat ikkunat ja ovet aina edulliseen hintaan. Toimitamme ikkunat ja ovet suoraan tehtaalta kotiisi. Tarjoamme erinomaista laatua, edullisemmin kuin muut. 


Meidän tuotteistamme löydät CE-merkinnän 

SparIkkunat valmistaa puuikkunat hitaasti kasvaneesta pohjoismaisesta oksattomasta männystä. Tämä takaa tuotteillesi parhaan laadun. Etsitpä sitten uutta puuikkunaa tai puuovea, löydät laajasta valikoimastamme monia erilaisia malleja. Voit muokata erilaisia malleja toiveidesi ja tarpeittesi mukaan, jotta saat juuri sinun kotiisi sopivat tuotteet. 

Puu on kestävä ja luonnollinen materiaali, jolla on monia hyviä ominaisuuksia ikkunoiden ja ovien valmistukseen. Puu sisältää useita hartsikanavia, jotka kyllästävät puun luonnollisesti. Lisäksi se sisältää myös useita muita luonnollisia aineita, jotka auttavat torjumaan sieni- ja hyönteisongelmia. 

Tärkeää! Suoritustasomerkintä

Heinäkuusta 2015 lähtien on ollut pakollistaettä kaikissa ovissa ja ikkunoissa tulee olla CE- suoritustasomerkintä esitettynäMeidän merkintämme löytyvät täältä:

Puuikkunoiden tai puuoven valitsemisen edut 

Ikkunamme ja ovemme täyttävät uusimmat energia- ja u-arvot. 

BR18 - uudet vaatimukset ikkunoille ja oville - Energiaa säästävät ikkunat täyttävät vaatimukset 

Mitä BR18 tarkoittaa? 

Uudet rakennusmääräykset BR18 asettavat uuden vaatimuksen, että rakennuksesi on saatettava nykyaikaisen energiatason mukaiseksi rakennusta kunnostettaessa. 

BR18: ssa käytetty uusi termi on nimeltään Eref. 

Eref ilmaisee ikkunan yleistä energiatasapainoa 

Energiatase, Eref, mitataan kWh / m2 per vuosi ja on ilmaus ikkunan energiatehokkuudesta, joka on laskettu viiteikkunan standardoidun kaavan mukaisesti, vrt. Tanskan standardi ja eurooppalaiset normit. 

Tässä otetaan huomioon sekä ikkunan lämpöhävikki että uutena myös ikkunaan tuleva lämpö (aurinkolämpö). 

Tutustu laajaan vaikoimaamme 

Erikoismitat 

Valmistamme kauniit ikkunat ja ovet puusta, puu/alumiinista ja PVC: stä toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Voit suunnitella uudet ikkunat ja ovet juuri haluamallasi tavalla. Sinulla on mahdollisuus valita tuotteillesi esimerkiksi eri väri sisä- ja ulkopuolelle, ja me valmistamme tuotteet tilauksesi mukaisesti.

Tarvitsetko apua? 

Olemme aina valmiita auttamaan SparIkkunoilla ikkuna-ja oviprojekteissasi 

 Sähköposti: info@sparikkunat.fi