Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
Jatkoimme Kevätmyynti:llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.
llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
/Tilaa 5.6. mennessä
 

Loma-asunnon Kunnostus

Pariskunta remontoi parhaillaan pientä loma-asuntoaan. Kauniina yksityiskohtana on lakatut mäntypuiset ikkunat ja ovet, jotka sopivat täydellisesti luonnon keskellä sijaitsevan pienen loma-asunnon luonnolliseen ilmeeseen.

Kaunis liukuovi sopii täydellisesti pieneen loma-asuntoon, koska ovi ei tarvitse tilaa avautuakseen ja sulkeutuakseen, se mahdollistaa joustavan sisustuksen.

Lisäksi laaja lasipinta päästää valon kauniisti sisälle loma-asuntoon ja antaa avaran näkymän luontoon. Liukuoven kautta talo yhdistyy myös kätevästi talon terassille, jolloin iltapäivällä on ihana nauttia auringosta tai kattaa illallispöytä helposti ulos.

Loma-asunnon ulkoseinien puolella katto on matalalla, joten ikkunoiksi valittiin kohteeseen hyvin sopivat matalat ikkunat. Näin taloon pääsee runsaasti valoa sisään, ja sieltä avautuu kaunis näkymä ympäristöön.

Pariskunta valitsi yläsaranoidut ikkunat, joita on helppo käyttää.

Pariskunta valitsi loma-asuntoonsa lakatut mäntypuiset ikkunat ja ovet. Lakattu pinta antaa ikkunoille todella kauniin hehkun ja ne sulautuvat erityisen hyvin luonnolliseen ympäristöön.

Lakatut ikkunat kestävät tuulta ja säätä yhtä hyvin kuin jos ne olisi maalattu - tätä yksityiskohtaa rakastamme.

"Valitsimme 57 m2:n loma-asuntomme ikkunaremontin yhteydessä Sparikkunoiden tuotteet. Teimme niin, koska Sparikkunoilta löytyi juuri sellainen yhdistelmä, josta haaveilimme.

Loma-asuntomme on varustettu hienoimmilla uusilla mäntyikkunoilla. Halusimme luonnollisen ilmeen, joka sopii ympäröiviin suuriin mäntyihin sekä sisällä että ulkona.

Myös talon ulkoverhoilu on mäntyä. Tämä antaa meille mukavan yhteisen säikeen pienen loma-asuntomme läpi. Ikkunat ja suuri liukuovi ovat täydellisesti viimeisteltyjä.

Olemme erityisen innoissamme liukuovesta. Suuret lasipinnat tuovat paljon valoa, ja se, että yhden seinän voi avata kokonaan ulospäin, on aivan loistava ominaisuus. Varsinkin pienessä talossa, kuten loma-asunnossamme, on erittäin järkevä ratkaisu hyödyntää ylimääräinen ulkotila.

Ikkunoiden laadun lisäksi olemme olleet tyytyväisiä myös siihen, miten helppoa niiden asentaminen on ollut. Sivussa olevat kiinnityshihnat helpottivat tuotteiden nostamista, ja Sparikkunoiden ohjeet auttoivat meitä hyvin.

Kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä Sparikkunoiden asiakkaita."

- Michael ja Lise