Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
Jatkoimme Kevätmyynti:7% alennus käyttäen alennuskoodia
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.
Jättimäinen synttärimyynti jatkuu>7% alennus käyttäen alennuskoodia
/Tilaa 22.7. mennessä
 

Tietoja maksutavoista

Tilauksen maksaminen:

SparIkkunoilla on kolme turvallista ja helppoa maksutapaa.


PayPal

PayPal on helppo, nopea ja yksi suosituimmista maksutavoista: Paypalilla voit maksaa jopa 50 000,00 euron laskut. Sähköpostiosoitteellasi ja salasanalla voit luoda oman PayPal -käyttäjätilin hetkessä.

Jotta voit maksaa PayPalilla, sinulla on oltava PayPal -tili ja sen jälkeen voit maksaa sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Tilauksen yhteydessä summa veloitetaan yksinkertaisesti pankkitililtäsi tai luottokortiltasi ja tilauksesi siirretään tuotantoon.

Löydät lisätietoja PayPalista täältä.

Luottokortti

SparIkkunoilla voit tietysti maksaa myös turvallisesti ja kätevästi luottokortilla (VISA, MasterCard, Maestro)

Jos maksat luottokortilla, ennakkomaksua ei peritä mittatilaustyöstä. Veloitamme summan luottokortiltasi vasta, kun tavarat on lähetetty ja laskutettu. Maksu suoritetaan salatun ja suojatun maksuikkunan kautta hyväksytyn tanskalaisen maksukorttitoimittajan DIBS: n kautta.

Osto laskulla

Tiliostolla voit nauttia tilauksesi myöhemmästä maksusta. Tämä koskee enintään 3 000,00 euron tilauksia.

Edellytys tällaiselle maksulle on onnistunut henkilöllisyys- ja luottotarkistus, jonka ulkopuolinen maksupalveluntarjoajamme Ratepay GmbH käsittelee.

Löydät lisätietoja Ratepay -maksusta täältä.

Veloitusmaksu

Suoraveloituksella voit maksaa nopeasti ja kätevästi ilman, että sinun tarvitsee ajatella siirtoa tai maksuaikoja.

Kun teet tilauksesi, valitse maksutavaksi "suoraveloitus" ja syötät tilitietosi (IBAN ja BIC). Maksusumma on maksettava suoraveloituksella, kun sopimus on tehty ja sen antaa kumppanimme Ratepay GmbH, nimenomaisen valtuutustilisi veloituksen jälkeen.

Tämän tyyppiselle maksulle vaaditaan onnistunut henkilöllisyys- ja luottotarkistus. Jos sinulle ei myönnetä suoraveloitusta, tällä voi olla useita syitä, kuten negatiivinen merkintä luottotiedoissa. Myöntämisperusteet ovat Ratepay GmbH: n vastuulla.

Löydät lisätietoja suoraveloituksesta Ratepayn kautta täältä.

Maksu etukäteen

Jos haluat maksaa etukäteen, voit siirtää tilauksesi summan helposti verkkopankkisi kautta. Löydät pankkitietomme tilausvahvistuksestasi. Näin maksu siirtyy nopeasti ja saat pian uudet ikkunasi.

Ongelmien karttoittaminen

"En pysty maksamaan tilaustani. Maksuikkuna ei tule näkyviin."

Jos maksuikkuna ei näy tietokoneellasi, on mahdollista, että tietokoneessa on aktivoitu ponnahdusikkunoiden esto, joka sulkee maksuikkunan automaattisesti.

Yritä pitää Ctrl -näppäintä painettuna samalla, kun hyväksyt tilaustasi - tämä voi auttaa.

Voit asettaa erittäin korkean suojaustason Internet Explorerissa - yritä poistaa ponnahdusikkunoiden esto käytöstä väliaikaisesti.

Toiminnot -> Estä ponnahdusikkunat -> Poista tämä käytöstä.

Löydät uusien ikkunoiden, terassi- ja ulko-ovien hinnat mittojen mukaan.