Jopa 12 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

Tee muutos edullisesti– tee tilauksesi SparIkkunoilta ja saat online-alennuksen

Kun tilaat uudet ikkunat ja ovet suoraan verkkosivuiltamme, sinulle tarjotaan niin sanottua "online-alennusta". Verkkoalennus on osoitus säästöistä, joita voimme tarjota sinulle, kun tilaat itse verkossa. 


Poistamme kalliit välittäjät sinun ja uusien ikkunojesi ja oviesi välillä. Tämä tarkoittaa, että meillä vältytään lisäkuluilta ja kuluilta, jotka käsityöläinen normaalisti laittaisi laskuusi. Tämä ei tarkoita, etteikö elementtien kokoamisessa voisi käyttää ammattimaisia ​​käsityöläisiä tai puuseppiä – se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että voit säästää rahaa tilaamalla uudet ikkunat ja ovet itse. 

 

Kuinka saan online-alennuksen uusista ikkunoista ja ovista?

Saat online-alennuksen yksinkertaisesti, kun päätät tehdä tilauksesi verkkosivustomme kautta. Verkkoitsepalveluratkaisumme tarkoittaa, että voimme tarjota sinulle parhaan hinnan uusista ikkunoistasi ja ovistasi, kun kalliit välittäjät on leikattu pois. Säästät siis rahaa tekemällä mittaukset itse helpon vaiheittaisen oppaamme avulla, tutkit tekniset tiedot ja sovellettavat lakivaatimukset tietosivujemme ohjeiden avulla ja löydät inspiraatiota projektiisi sopiviin ikkunoihin ja oviin monista kauniista asiakkaastamme. tapauksia. 
Jos et halua tilata itsepalvelua netistä sivuillamme, et voi saada verkkoalennuksiamme ja siksi tehdä ostoksia perushintaan. Olemme valmiita auttamaan sinua osoitteessa info@sparikkunat.fi, jossa tarjoamme: 
 
• Ammattimainen mittaus paikan päällä 
• Ohjeistus tuotteiden valinnassa 
• Varmistetaan, että hankkeessasi noudatetaan sovellettavia lakisääteisiä vaatimuksia 
• Tilaus ja laadunvarmistus 
• Että sinulla ei ole lisäkustannuksia tilaus- ja mittausvirheistä SparIkkunat 
• Jälkihuolto 

SparIkkunat-tee muutos edullisesti.