Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
Jatkoimme Kevätmyynti:llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.
llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
/Tilaa 5.6. mennessä
 

Pyöreät ikkunat

Pyöreät ikkunat ovat, kuten sana viittaa, pyöreitä. Niitä voidaan käyttää viehättävänä vaihteluna tavallisten neliönmuotoisten ikkunoiden sijasta ja luoda kaunista luonnonvaloa kotiisi.

Mitä ovat pyöreät ikkunat?

Pyöreät ikkunat on valittu niille ominaisen pyöreän muodon vuoksi, mikä lisää visuaalisesti kiinnostavan elementin kotiisi. Samalla niiden muoto mahdollistaa niiden sijoittamisen paikkoihin, joihin perinteisiä ikkunoita on vaikea sijoittaa.

Sparikkunoilta on mahdollista ostaa sivusaranoituja tai kiinteitä pyöreitä ikkunoita. Sivusaranoidut ikkunat on saranoitu joko vasemmalta tai oikealta puolelta ja ne avautuvat ulospäin. Kiinteät ikkunat on puolestaan karmissa kiinni eikä niitä voi avata ollenkaan. Sinun tarvitsee vain päättää pyöreiden ikkunoiden käyttötarkoitus.

 

rundt vinduerundt vindue
 • Missä pyöreitä ikkunoita käytetään?

  Pyöreitä ikkunoita löytyy eniten vanhojen talojen, kuten muurattujen talojen, päädyistä ja kattojen pystyikkunoista. Siksi niitä ostavat usein kotiaan remontoivat ihmiset, jotka haluavat säilyttää alkuperäisen ilmeen ja korvata vanhat ikkunat kaksi- tai kolmilasisilla ikkunoilla.

  Pyöreitä ikkunoita voidaan käyttää niin uusissa kuin vanhoissakin kodeissa. Sparikkunat valmistetaan mittojen mukaan, mikä tarkoittaa, että mahdollisuudet ovat rajattomat! Usein uusien talojen pyöreät ikkunat ovat hieman suurempia kuin vanhemman talon päädyissä olevat pyöreät ikkunat. Suuremmilla ikkunoilla saat hyvän näkymän ja yhteyden ulkoympäristöön. Samalla ikkunan pyöreä ja orgaaninen muoto sulautuu hyvin ulkona olevaan luontoon.

  Sinulla on monia vaihtoehtoja pyöreän ikkunan kanssa. Pyöreän ikkunan koosta ja sijainnista riippuen kodin ilmeestä voidaan tehdä perinteinen tai moderni.

 • Voinko käyttää vinoikkunoita vaihtoehtona pyöreille ikkunoille?

  Vaihtoehtona suorakulmasille ja pyöreille ikkunoille voit valita vinoikkunat. Aivan kuten pyöreillä ikkunoilla voidaan vinoikkunoilla luoda visuaalisesti mielenkiintoisia elementtejä kotiisi. Vinoikkunoita käytetään usein samoissa paikoissa kuin pyöreitä ikkunoita – talojen päädyssä ja kattojen pystyikkunoissa. Kulma-ikkunat voidaan kohdistaa katon kaltevuuden mukaan. Tämä tekee niistä erityisen hyödyllisiä kodeissa, joissa haluat maksimoida luonnonvalon määrää.

  Vaikka pyöreät ikkunat ovat saatavilla sekä kiinteinä että sivusaranoituina, valmistetaan vinoikkunat vain kiinteinä ikkunoina. Jos valitset vinoikkunan, varmista, että et tarvitse tuuletusominaisuutta ikkunaan. Voit myös yhdistää vinoikkunan Sparikunoiden avattaviin ikkunoihin.