Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
35% verkko alennus!
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.

Jopa 12 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

 

SarjoitusAvainpesä/avainpesä

Tuotenro: G-OMK2-master

  • Suunnittele omat ikkunat ja ovet
  • Ulkopuolen alumiiniset lasituslistat
  • Pohjoismaista laatupuuta
 
Huom! Yllä oleva kuva on ohjeellinen.
Siirrä valinnat uusimmasta tuotteesta - helposti ja nopeasti
Yhdellä napsautuksella varmistamme, että uusimman tuotteesi tärkeimmät päätökset siirtyvät ostoskoriin. Näin voit nopeasti viimeistellä tilauksesi ja varmistaa, että tuotteesi ovat koordinoituja materiaalivalinnat, värit jne.
Lisätä
Muista valita kaikki lisävarusteet
Antal omkodninger:
Muokkaa
Sarjoitus, avainpesä/avainpesä, 2 ovelle Sarjoitus, avainpesä/avainpesä, 3 ovelle Sarjoitus, avainpesä/avainpesä, 2 ovelle
Muista valita kaikki lisävarusteet

* Pakolliset kentät

Product Bottom Image

Sarjoitus Avainpesä/avainpesä

Tuotenro: G-OMK2-master

Uniikkia, korkealaatuista ja mittatilaustyönä valmistettua avainpesää etsiville - Sparikkunat tarjoaa täydellisen ratkaisun! Sparikkunat on tunnettu laadukkaista ja tyylikkäistä ikkunoista ja ovista, ja nyt voimme ylpeänä esitellä uusimman lisäyksen - sarjoitus avainpesä. Tämä huippuluokan avainpesä on suunniteltu lämpimäksi lisäyksi kodin turvallisuuteen ja tyyliin.

Mittatilaustyönä valmistettu avainpesä varmistaa täydellisen istuvuuden ikkunoihin ja oviin, ja tarjoaa optimaalisen suojan ulkopuolisilta. Olipa kyseessä sitten uusi rakennusprojekti tai vanhan kodin remontointi, Sparikkunat avainpesä täyttää odotuksesi ja enemmänkin.

Tämän avainpesän edut ovat selkeät: kestävä rakenne, helppo asennus, ja luotettava turvallisuus. Laadukas materiaali varmistaa pitkäikäisen käytön ilman kompromisseja turvallisuudesta. Samalla avainpesä sulautuu saumattomasti ikkunoiden ja ovien designiin, lisäten tilan tyylikkyyttä ja turvallisuutta.

Korkealaatuiset mittatilaustyönä valmistetut avainpesät ovat nyt saatavilla Sparikkunat-verkkokaupasta. Tilaa omasi jo tänään ja anna kodillesi parasta mahdollista turvaa ja tyyliä. Sparikkunat on luotettava valinta, kun kyseessä on mittatilaustyönä valmistetut ikkunat, ovet ja niihin liittyvät turvallisuustuotteet. Sisusta kotisi parhaimmilla tuotteilla ja nauti turvallisesta ja tyylikkäästä ympäristöstä, joka heijastaa persoonallisuuttasi ja tarpeitasi.

Luo kotiisi turvallisuutta ja tyylikkyyttä yhdellä klikkauksella - tilaa Sparikkunat sarjoitus avainpesä ja koe laadun ero!

Yhteenveto

Yhteensä 67,00€

-0,00€

Yhteensä 67,00€

kpl

67,00€

Arvioitu toimitusaika:
Viikko
Saatavissa oleva määrä:
  • Jopa 12 vuoden takuu
  • 15 vuoden kokemus verkkokaupasta
  • +200.000 tyytyväistä asiakasta