Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
Jatkoimme Kevätmyynti:7% alennus käyttäen alennuskoodia
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.
Jättimäinen synttärimyynti jatkuu>7% alennus käyttäen alennuskoodia
/Tilaa 22.7. mennessä
 

SarjoitusAvainpesä/avainpesä

Tuotenro: G-OMK2-master

  • U-arvo alkaen 0,78
  • HYDRO Reduxa alumiinilasi luettelo
  • Toimituskulut alkaen 99 €
 
Huom! Yllä oleva kuva on ohjeellinen.
Siirrä valinnat uusimmasta tuotteesta - helposti ja nopeasti
Yhdellä napsautuksella varmistamme, että uusimman tuotteesi tärkeimmät päätökset siirtyvät ostoskoriin. Näin voit nopeasti viimeistellä tilauksesi ja varmistaa, että tuotteesi ovat koordinoituja materiaalivalinnat, värit jne.
Lisätä
Muista valita kaikki lisävarusteet
Antal omkodninger:
Muokkaa
Sarjoitus, avainpesä/avainpesä, 2 ovelle Sarjoitus, avainpesä/avainpesä, 3 ovelle Sarjoitus, avainpesä/avainpesä, 2 ovelle
Muista valita kaikki lisävarusteet

* Pakolliset kentät

Product Bottom Image

Sarjoitus Avainpesä/avainpesä

Tuotenro: G-OMK2-master

Uniikkia, korkealaatuista ja mittatilaustyönä valmistettua avainpesää etsiville - Sparikkunat tarjoaa täydellisen ratkaisun! Sparikkunat on tunnettu laadukkaista ja tyylikkäistä ikkunoista ja ovista, ja nyt voimme ylpeänä esitellä uusimman lisäyksen - sarjoitus avainpesä. Tämä huippuluokan avainpesä on suunniteltu lämpimäksi lisäyksi kodin turvallisuuteen ja tyyliin.

Mittatilaustyönä valmistettu avainpesä varmistaa täydellisen istuvuuden ikkunoihin ja oviin, ja tarjoaa optimaalisen suojan ulkopuolisilta. Olipa kyseessä sitten uusi rakennusprojekti tai vanhan kodin remontointi, Sparikkunat avainpesä täyttää odotuksesi ja enemmänkin.

Tämän avainpesän edut ovat selkeät: kestävä rakenne, helppo asennus, ja luotettava turvallisuus. Laadukas materiaali varmistaa pitkäikäisen käytön ilman kompromisseja turvallisuudesta. Samalla avainpesä sulautuu saumattomasti ikkunoiden ja ovien designiin, lisäten tilan tyylikkyyttä ja turvallisuutta.

Korkealaatuiset mittatilaustyönä valmistetut avainpesät ovat nyt saatavilla Sparikkunat-verkkokaupasta. Tilaa omasi jo tänään ja anna kodillesi parasta mahdollista turvaa ja tyyliä. Sparikkunat on luotettava valinta, kun kyseessä on mittatilaustyönä valmistetut ikkunat, ovet ja niihin liittyvät turvallisuustuotteet. Sisusta kotisi parhaimmilla tuotteilla ja nauti turvallisesta ja tyylikkäästä ympäristöstä, joka heijastaa persoonallisuuttasi ja tarpeitasi.

Luo kotiisi turvallisuutta ja tyylikkyyttä yhdellä klikkauksella - tilaa Sparikkunat sarjoitus avainpesä ja koe laadun ero!

Kategoriat:

Katso kaikki - Ikkunat
Lisää tässä kategoriassa - Lasiseinäelementit

Yhteenveto

Yhteensä 67,00 €

-0,00 €

Yhteensä 67,00 €

kpl

67,00 €

Arvioitu toimitusaika:
Viikko
Saatavissa oleva määrä:
  • Jopa 12 vuoden takuu
  • 15 vuoden kokemus verkkokaupasta
  • +200.000 tyytyväistä asiakasta