Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
Jatkoimme Kevätmyynti:llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.
llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
/Tilaa 24.6. mennessä
 

SarjoitusAvainpesä/vääntönuppi

Tuotenro: G-OMK1-master

  • U-arvo alkaen 0,78
  • HYDRO Reduxa alumiinilasi luettelo
  • Toimituskulut alkaen 99 €
 
Huom! Yllä oleva kuva on ohjeellinen.
Siirrä valinnat uusimmasta tuotteesta - helposti ja nopeasti
Yhdellä napsautuksella varmistamme, että uusimman tuotteesi tärkeimmät päätökset siirtyvät ostoskoriin. Näin voit nopeasti viimeistellä tilauksesi ja varmistaa, että tuotteesi ovat koordinoituja materiaalivalinnat, värit jne.
Lisätä
Muista valita kaikki lisävarusteet
Antal omkodninger:
Muokkaa
Sarjoitus, avainpesä/vääntönuppi, 2 ovelle. Sarjoitus, avainpesä/vääntönuppi, 3 ovelle Sarjoitus, avainpesä/vääntönuppi, 4 ovelle
Muista valita kaikki lisävarusteet

* Pakolliset kentät

Product Bottom Image

Sarjoitus Avainpesä/vääntönuppi

Tuotenro: G-OMK1-master

Etsitkö laadukkaita ja mittatilaustyönä valmistettuja ikkunoita ja ovia? Sparikkunat tarjoaa laadukkaita sarjoitus avainpesä-vaakonuppi -ikkunoita ja ovia juuri sinun tarpeisiisi. Valmistamme mittatilaustyönä sopivia ikkunoita ja ovia, jotka täyttävät tiukimmatkin vaatimukset.

Sarjoitus avainpesä-vaakonuppi -ikkunamme ja ovemme tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon perinteisille ratkaisuille. Ne on suunniteltu hienostuneella muotoilullaan sopimaan täydellisesti erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. Tuotteemme valmistetaan korkealuokkaisista materiaaleista ja ammattitaidolla, mikä takaa niiden kestävyyden ja pitkäikäisyyden.

Sparikkunat on erikoistunut mittatilaustyönä valmistettuihin ikkunoihin ja oviin, ja voimme räätälöidä ne juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi. Olipa kyseessä sitten moderni kaupunkikoti tai perinteinen maalaistalo, meiltä löytyy ratkaisu jokaiseen tilanteeseen.

Anna kotisi tai toimistosi ilmeen kohota uudelle tasolle valitsemalla laadukkaat ja mittatilaustyönä valmistetut ikkunat ja ovet Sparikkunatilta. Ota yhteyttä meihin jo tänään ja anna meidän auttaa sinua löytämään täydellinen ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi.

Kategoriat:

Katso kaikki - Ikkunat
Lisää tässä kategoriassa - Lasiseinäelementit

Yhteenveto

Yhteensä 33,50€

-0,00€

Yhteensä 33,50€

kpl

33,50€

Arvioitu toimitusaika:
Viikko
Saatavissa oleva määrä:
  • Jopa 12 vuoden takuu
  • 15 vuoden kokemus verkkokaupasta
  • +200.000 tyytyväistä asiakasta