Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
35% verkko alennus!
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.

Jopa 12 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

 

Sisäikkunat,12 ruutua (6x2)

Tuotenro: NY0213

  • Suunnittele omat ikkunat ja ovet
  • Ulkopuolen alumiiniset lasituslistat
  • Pohjoismaista laatupuuta
 
Huom! Yllä oleva kuva on ohjeellinen.

Syötä karmin koko

Mikä on karmin koko?

Karmin mitat:
Ikkunan tai oven valmistusmitat. Eli leveys x korkeus, karmista karmiin.

Aukon mitat:
Seinässä olevan aukon koko. Jotta karmin mitat saadaan, on aukon mitoista vähennettävä 2-3 cm, jotta ovelle tai ikkunalle jää tilaa saumalle.

cm
cm
Mittaus

Tutustu täältä miten ikkunat ja ovet mitataan

Hoidamme aina:

Materiaali
Puu/Puu

Valitse tarpeisiisi sopiva materiaalityyppi.

Karmisyvyys
Optima
Lasi
Kaksilasinen vakiolasitus , Lämpimällä reunalla (U-arvo 1,1 - 1,2)
0,00€

Tästä voit valita lasirakenteen.

Lasisuunnittelu
Kirkas vakiolasi (Matalaenergia)
0,00€

Valitse lasityyppi, joka sopii ikkunan käyttötarkoitukseen. Voit valita esimerkiksi kirkkaan vakiolasin, turvalasin tai jonkun näkösuojalaseistamme.

Erikoislasi
Erikoislasi
0,00€

Mikäli haluat ikkunalasiin jonkun muun kuin kirkkaan peruslasin, voit valita koristelasin, äänieristyslasin tai esimerkiksi turvalasituksen. 

Väri
Sisäväri 0,00€
Musta RAL9005
Ulkoväri 0,00€
Musta RAL9005
0,00€
Sisäväri

Ole hyvä ja valitse uuden ikkunasi tai ovesi sisäväri laajasta valikoimastamme - Puun pinnassa esiintyy pieniä värieroja läpikuultavan pinnoituksen ja kirkkaan lakan yhteydessä, koska puu on sormijatkettua.

Ulkoväri

Ole hyvä ja valitse uuden ikkunasi tai ovesi ulkoväri laajasta valikoimastamme - Puun pinnassa esiintyy pieniä värieroja läpikuultavan pinnoituksen ja kirkkaan lakan yhteydessä, koska puu on sormijatkettua.

Ristikot
25 mm leveä koristelista
0,00€

Ristikot antavat ikkunoille perinteisen, ruutuikkunoita muistuttavan ulkoasun. Voit valita ristikon leveydeksi 25 mm, 42 mm tai 60 mm.

* Välikehys lasien välissä
Valitse
0,00€

Välikappaleen voi valita ikkunalasien väliin lisäosaksi kolmilasiseen. Kaksinkertaiset ikkunat ja ovet sisältävät välikappaleen vakiona.

Välilista
Välilista "komposiittivälilista" - musta
0,00€

Komposiittivälilista luo parhaan mahdollisen eristysarvon

Sisäprofili
Softline profiili
0,00€

Ole hyvä ja valitse uuden ikkunasi tai ovesi sisäprofiili.

Takuu
10 vuoden takuu
0,00€

Muista valita kaikki lisävarusteet

Ylläpito
Ei huoltosarjaa
0,00€

Huolto

Product Bottom Image

Sisäikkunat, 12 ruutua (6x2)

Tuotenro: NY0213

Huom! Yllä oleva kuva on ohjeellinen.

Etsitkö yksilöllisiä ja mittatilaustyönä valmistettuja ikkunoita ja ovia? Spar Ikkunat tarjoaa korkealaatuisia säästöikkunoita, jotka täyttävät sekä kodin että toimiston tarpeet. Sisäikkunat 12 ruutua vaakalistalla ovat täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua ja tyylikkyyttä.

Näissä ikkunoissa yhdistyy kestävyys ja kauneus. Valmistettu huolella valituista laadukkaista materiaaleista, nämä ikkunat tarjoavat erinomaisen lämmöneristyksen ja auttavat säästämään energiaa. Lisäksi niiden tyylikäs ulkonäkö sopii monenlaisiin sisustustyyleihin.

Mittatilaustyönä valmistetut ikkunat varmistavat täydellisen sopivuuden juuri sinun tarpeisiisi. Voit valita haluamasi koon, värin ja muut ominaisuudet, jotta lopputulos täyttää odotuksesi täysin. Näin voit luoda kodin tai toimiston, joka hehkuu persoonallisuutta ja tyylikkyyttä.

Spar Ikkunat tunnetaan luotettavasta palvelusta ja korkeasta laadusta. Tarjoamme asiakkaillemme ammattimaisen asennuspalvelun varmistaaksemme, että ikkunat asennetaan oikein ja toimivat moitteettomasti. Voit luottaa siihen, että hankkiessasi ikkunat meiltä, saat parasta vastinetta rahoillesi.

Hanki siis kodin tai toimiston sisustukseen täydellisesti sopivat ikkunat ja nauti laadusta ja kestävyydestä pitkään. Spar Ikkunat on valintasi, kun arvostat yksilöllisyyttä, laadukkuutta ja ammattitaitoa ikkunoiden ja ovien valmistuksessa. Valitse meidät, ja ihastu upeisiin lopputuloksiin!

Yhteenveto

Yhteensä 2 177,07 € Verkkokaupan alennus (35%) Lue lisää online-alennuksesta -761,97 € Yhteensä 1 415,09 €
kpl
Sisäikkunat, 12 ruutua (6x2)
2 177,07 € 1 415,09 €
Arvioitu toimitusaika:
Viikko 22
(27/05 - 31/05)
  • Jopa 12 vuoden takuu
  • 15 vuoden kokemus verkkokaupasta
  • +200.000 tyytyväistä asiakasta