Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
Jatkoimme Kevätmyynti:7% alennus käyttäen alennuskoodia
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.
Jättimäinen synttärimyynti jatkuu>7% alennus käyttäen alennuskoodia
/Tilaa 22.7. mennessä
 

Sisäikkunat,12 ruutua (4x3)

Tuotenro: NY0212

  • U-arvo alkaen 0,78
  • HYDRO Reduxa alumiinilasi luettelo
  • Toimituskulut alkaen 99 €
 
Huom! Yllä oleva kuva on ohjeellinen.

Syötä karmin koko

Mikä on karmin koko?

Karmin mitat:
Ikkunan tai oven valmistusmitat. Eli leveys x korkeus, karmista karmiin.

Aukon mitat:
Seinässä olevan aukon koko. Jotta karmin mitat saadaan, on aukon mitoista vähennettävä 2-3 cm, jotta ovelle tai ikkunalle jää tilaa saumalle.

cm
cm
Mittaus

Tutustu täältä miten ikkunat ja ovet mitataan

Hoidamme aina:

Materiaali
Puu/Puu

Valitse tarpeisiisi sopiva materiaalityyppi.

Tuotteen karmisyvyys muuttuu, kun valitset puualumiini-ikkunan. Tarkista tieto alempaa Tuotetiedot-kohdasta.

Karmisyvyys
Optima
Lasi
Kaksilasinen vakiolasitus (U-arvo 1,1–1,2)
0,00 €

Tästä voit valita lasirakenteen.

Lasisuunnittelu
Kirkas vakiolasi (Matalaenergia)
0,00 €

Valitse lasityyppi, joka sopii ikkunan käyttötarkoitukseen. Voit valita esimerkiksi kirkkaan vakiolasin, turvalasin tai jonkun näkösuojalaseistamme.

Erikoislasi
Erikoislasi
0,00 €

Mikäli haluat ikkunalasiin jonkun muun kuin kirkkaan peruslasin, voit valita koristelasin, äänieristyslasin tai esimerkiksi turvalasituksen. 

Väri
Sisäväri 0,00 €
Musta RAL9005
Ulkoväri 0,00 €
Musta RAL9005
0,00 €
Sisäväri

Ole hyvä ja valitse uuden ikkunasi tai ovesi sisäväri laajasta valikoimastamme - Puun pinnassa esiintyy pieniä värieroja läpikuultavan pinnoituksen ja kirkkaan lakan yhteydessä, koska puu on sormijatkettua.

RAL Classic -värit

Voit valita erikoisvärit RAL-värikartan mukaan. Toteutamme ainoastaan RAL Classic (nelinumeroiset koodit) -värejä. Voit valita RAL-erikoisvärin molemmille puolille tuotetta tai vaihtoehtoisesti voit valita esim. sisäpuolelle vakiovärin ja ulkopuolelle RAL-erikoisvärin.

Tilauksen jälkeen lähetä sähköpostilla tilausnumero ja haluamasi RAL-koodi osoitteeseen info@sparikkunat.fi

Ulkoväri

Ole hyvä ja valitse uuden ikkunasi tai ovesi ulkoväri laajasta valikoimastamme - Puun pinnassa esiintyy pieniä värieroja läpikuultavan pinnoituksen ja kirkkaan lakan yhteydessä, koska puu on sormijatkettua.

RAL Classic -värit

Voit valita erikoisvärit RAL-värikartan mukaan. Toteutamme ainoastaan RAL Classic (nelinumeroiset koodit) -värejä. Voit valita RAL-erikoisvärin molemmille puolille tuotetta tai vaihtoehtoisesti voit valita esim. sisäpuolelle vakiovärin ja ulkopuolelle RAL-erikoisvärin.

Tilauksen jälkeen lähetä sähköpostilla tilausnumero ja haluamasi RAL-koodi osoitteeseen info@sparikkunat.fi

Ristikot
25 mm leveä koristelista
0,00 €

Ristikot antavat ikkunoille perinteisen, ruutuikkunoita muistuttavan ulkoasun. Voit valita ristikon leveydeksi 25 mm, 42 mm tai 60 mm.

* Välikehys lasien välissä
Valitse
0,00 €

Välikappaleen voi valita ikkunalasien väliin lisäosaksi kolmilasiseen. Kaksinkertaiset ikkunat ja ovet sisältävät välikappaleen vakiona.

Välilista
Välilista "komposiittivälilista" - musta
0,00 €

Komposiittivälilista luo parhaan mahdollisen eristysarvon

Sisäprofili
Softline profiili
0,00 €

Ole hyvä ja valitse uuden ikkunasi tai ovesi sisäprofiili.

Takuu
10 vuoden takuu
0,00 €

Muista valita kaikki lisävarusteet

Ylläpito
Ei huoltosarjaa
0,00 €

Huolto

Product Bottom Image

Sisäikkunat, 12 ruutua (4x3)

Tuotenro: NY0212

Huom! Yllä oleva kuva on ohjeellinen.

Etsitkö täydellistä ratkaisua räätälöityjen ikkunoiden tarpeeseen kotiisi tai toimistoosi? Sparikkunat tarjoaa korkealaatuisia sisäikkunoita, jotka on valmistettu mittatilaustyönä täyttämään juuri sinun tarpeesi. Näillä 12 ruudun vaakasuorilla ikkunoilla voit luoda elegantin ilmeen tilaasi samalla säilyttäen toimivuuden ja kestävyyden.

Valmistettu tinkimättömällä ammattitaidolla ja huolellisuudella, nämä ikkunat antavat kotiisi tai toimistoosi uuden ilmeen ja lisäävät tilan valoisuutta luoden viihtyisän ympäristön. Näiden mittatilauksena valmistettujen ikkunoiden avulla voit olla varma siitä, että ne sopivat täydellisesti tilaasi, olipa kyseessä sitten moderni kaupunkiasunto tai perinteinen maalaistalo.

Ikkunat ovat olennainen osa sisustusta ja niillä on suuri vaikutus tilan tunnelmaan. Valitsemalla mittatilauksena valmistetut ikkunat voit olla varma siitä, että saat juuri haluamasi lopputuloksen. Näiden ikkunoiden avulla voit luoda juuri sellaisen tunnelman ja ilmeen kuin olet aina halunnut, täysin räätälöitynä omiin mieltymyksiisi ja tarpeisiisi.

Olitpa sitten uudistamassa kotiasi tai suunnittelemassa uutta projektia, nämä mittatilauksena valmistetut sisäikkunat tarjoavat korkealaatuista suomalaista käsityötä parhaimmillaan. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen viimeistely takaavat pitkäikäisen ja kestävän lopputuloksen, joka ilahduttaa sinua vuosiksi eteenpäin.

Tee tilauksesi nyt ja anna tilallesi uusi ilme ja toimivuus mittatilaustyönä valmistettujen ikkunoiden avulla. Sparikkunat tarjoaa ratkaisun, joka ylittää odotuksesi ja tuo lisäarvoa arkeesi. Uskalla investoida laatuun ja luo tilaasi rakastamasi ympäristö näillä mittatilauksena valmistetuilla sisäikkunoilla.

Kategoriat:

Katso kaikki - Ikkunat
Lisää tässä kategoriassa - Sisäikkunat

Yhteenveto

Yhteensä 1 393,79 €
kpl
Sisäikkunat, 12 ruutua (4x3)
1 393,79 €
Arvioitu toimitusaika:
Viikko 36
(02/09 - 06/09)
  • Jopa 12 vuoden takuu
  • 15 vuoden kokemus verkkokaupasta
  • +200.000 tyytyväistä asiakasta