Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
Jatkoimme Kevätmyynti:llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.
llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
/Tilaa 24.6. mennessä
 

Sisäikkunat,15 ruutua (3x5)

Tuotenro: NY0115

  • U-arvo alkaen 0,78
  • HYDRO Reduxa alumiinilasi luettelo
  • Toimituskulut alkaen 99 €
 
Huom! Yllä oleva kuva on ohjeellinen.

Syötä karmin koko

Mikä on karmin koko?

Karmin mitat:
Ikkunan tai oven valmistusmitat. Eli leveys x korkeus, karmista karmiin.

Aukon mitat:
Seinässä olevan aukon koko. Jotta karmin mitat saadaan, on aukon mitoista vähennettävä 2-3 cm, jotta ovelle tai ikkunalle jää tilaa saumalle.

cm
cm
Mittaus

Tutustu täältä miten ikkunat ja ovet mitataan

Hoidamme aina:

Materiaali
Puu/Puu

Valitse tarpeisiisi sopiva materiaalityyppi.

Tuotteen karmisyvyys muuttuu, kun valitset puualumiini-ikkunan. Tarkista tieto alempaa Tuotetiedot-kohdasta.

Karmisyvyys
Optima
Lasi
Kaksilasinen vakiolasitus (U-arvo 1,1–1,2)
0,00€

Tästä voit valita lasirakenteen.

Lasisuunnittelu
Kirkas vakiolasi (Matalaenergia)
0,00€

Valitse lasityyppi, joka sopii ikkunan käyttötarkoitukseen. Voit valita esimerkiksi kirkkaan vakiolasin, turvalasin tai jonkun näkösuojalaseistamme.

Erikoislasi
Erikoislasi
0,00€

Mikäli haluat ikkunalasiin jonkun muun kuin kirkkaan peruslasin, voit valita koristelasin, äänieristyslasin tai esimerkiksi turvalasituksen. 

Väri
Sisäväri 0,00€
Musta RAL9005
Ulkoväri 0,00€
Musta RAL9005
0,00€
Sisäväri

Ole hyvä ja valitse uuden ikkunasi tai ovesi sisäväri laajasta valikoimastamme - Puun pinnassa esiintyy pieniä värieroja läpikuultavan pinnoituksen ja kirkkaan lakan yhteydessä, koska puu on sormijatkettua.

RAL Classic -värit

Voit valita erikoisvärit RAL-värikartan mukaan. Toteutamme ainoastaan RAL Classic (nelinumeroiset koodit) -värejä. Voit valita RAL-erikoisvärin molemmille puolille tuotetta tai vaihtoehtoisesti voit valita esim. sisäpuolelle vakiovärin ja ulkopuolelle RAL-erikoisvärin.

Tilauksen jälkeen lähetä sähköpostilla tilausnumero ja haluamasi RAL-koodi osoitteeseen info@sparikkunat.fi

Ulkoväri

Ole hyvä ja valitse uuden ikkunasi tai ovesi ulkoväri laajasta valikoimastamme - Puun pinnassa esiintyy pieniä värieroja läpikuultavan pinnoituksen ja kirkkaan lakan yhteydessä, koska puu on sormijatkettua.

RAL Classic -värit

Voit valita erikoisvärit RAL-värikartan mukaan. Toteutamme ainoastaan RAL Classic (nelinumeroiset koodit) -värejä. Voit valita RAL-erikoisvärin molemmille puolille tuotetta tai vaihtoehtoisesti voit valita esim. sisäpuolelle vakiovärin ja ulkopuolelle RAL-erikoisvärin.

Tilauksen jälkeen lähetä sähköpostilla tilausnumero ja haluamasi RAL-koodi osoitteeseen info@sparikkunat.fi

Ristikot
25 mm leveä koristelista
0,00€

Ristikot antavat ikkunoille perinteisen, ruutuikkunoita muistuttavan ulkoasun. Voit valita ristikon leveydeksi 25 mm, 42 mm tai 60 mm.

* Välikehys lasien välissä
Valitse
0,00€

Välikappaleen voi valita ikkunalasien väliin lisäosaksi kolmilasiseen. Kaksinkertaiset ikkunat ja ovet sisältävät välikappaleen vakiona.

Välilista
Välilista "komposiittivälilista" - musta
0,00€

Komposiittivälilista luo parhaan mahdollisen eristysarvon

Sisäprofili
Softline profiili
0,00€

Ole hyvä ja valitse uuden ikkunasi tai ovesi sisäprofiili.

Takuu
10 vuoden takuu
0,00€

Muista valita kaikki lisävarusteet

Ylläpito
Ei huoltosarjaa
0,00€

Huolto

Product Bottom Image

Sisäikkunat, 15 ruutua (3x5)

Tuotenro: NY0115

Huom! Yllä oleva kuva on ohjeellinen.

Etsitkö mittatilaustyönä valmistettuja sisäikkunoita täydentämään kotisi sisustusta? Sparwindows tarjoaa laadukkaita ja tyylikkäitä sisäikkunoita, jotka räätälöidään täysin tilasi ja toiveidesi mukaisesti. Sisäikkunamme ovat suunniteltu kestämään aikaa ja tarjoamaan kodillesi raikasta ilmettä samalla lisäten kodikkuuden tunnelmaa.

Ikkunamme ovat valmistettu huolella valikoiduista laadukkaista materiaaleista tarjoten korkeaa laatua ja kestävyyttä. Keskitymme yksityiskohtiin varmistaaksemme, että jokainen ikkunamme sopii täydellisesti tilaasi ja täyttää odotuksesi. Valittavanasi on useita eri ikkunamalleja ja -tyyppejä, jotta voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Räätälöitävissä olevat sisäikkunamme sopivat monenlaisiin tiloihin, oli kyseessä sitten moderni kaupunkikoti, maalaisromanttinen mökki tai elegantti huvila. Tarjoamme erilaisia värivaihtoehtoja ja materiaaleja, jotta voit luoda juuri haluamasi ilmeen kotiisi. Voit valita esimerkiksi valkoisen, harmaan tai vaalean puun sävyn ikkunoihisi yhdistääksesi ne saumattomasti kodin nykyiseen sisustukseen.

Mittatilaustyönä valmistetut sisäikkunamme eivät ainoastaan täytä kodin esteettisiä vaatimuksia, vaan myös tarjoavat erinomaista eristystä ja energiatehokkuutta. Huolellisesti valitut eristeet auttavat säästämään energiaa ja pitämään lämmön sisällä talvella sekä viileän ilman kesällä. Näin voit nauttia mukavasta sisäilmastosta ympäri vuoden ja samalla säästää ympäristöä.

Etsitkö siis sisäikkunoita, jotka sopivat täydellisesti juuri sinun tarpeisiisi? Valitse Sparwindows ja anna kodillesi uusi ilme mittatilaustyönä valmistetuilla ikkunoilla, jotka yhdistävät tyylikkyyden, kestävyyden ja energiatehokkuuden. Valitse laatu, valitse räätälöity ratkaisu - valitse Sparwindows.

Kategoriat:

Katso kaikki - Ikkunat
Lisää tässä kategoriassa - Sisäikkunat

Yhteenveto

Yhteensä 992,81 €
kpl
Sisäikkunat, 15 ruutua (3x5)
992,81 €
Arvioitu toimitusaika:
Viikko 30
(22/07 - 26/07)
  • Jopa 12 vuoden takuu
  • 15 vuoden kokemus verkkokaupasta
  • +200.000 tyytyväistä asiakasta