Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
35% verkko alennus!
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.

Jopa 12 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

 

Sisäikkunat,24 ruutua (4x6)

Tuotenro: NY0224

  • Suunnittele omat ikkunat ja ovet
  • Ulkopuolen alumiiniset lasituslistat
  • Pohjoismaista laatupuuta
 
Huom! Yllä oleva kuva on ohjeellinen.

Syötä karmin koko

Mikä on karmin koko?

Karmin mitat:
Ikkunan tai oven valmistusmitat. Eli leveys x korkeus, karmista karmiin.

Aukon mitat:
Seinässä olevan aukon koko. Jotta karmin mitat saadaan, on aukon mitoista vähennettävä 2-3 cm, jotta ovelle tai ikkunalle jää tilaa saumalle.

cm
cm
Mittaus

Tutustu täältä miten ikkunat ja ovet mitataan

Hoidamme aina:

Materiaali
Puu/Puu

Valitse tarpeisiisi sopiva materiaalityyppi.

Karmisyvyys
Optima
Lasi
Kaksilasinen vakiolasitus , Lämpimällä reunalla (U-arvo 1,1 - 1,2)
0,00€

Tästä voit valita lasirakenteen.

Lasisuunnittelu
Kirkas vakiolasi (Matalaenergia)
0,00€

Valitse lasityyppi, joka sopii ikkunan käyttötarkoitukseen. Voit valita esimerkiksi kirkkaan vakiolasin, turvalasin tai jonkun näkösuojalaseistamme.

Erikoislasi
Erikoislasi
0,00€

Mikäli haluat ikkunalasiin jonkun muun kuin kirkkaan peruslasin, voit valita koristelasin, äänieristyslasin tai esimerkiksi turvalasituksen. 

Väri
Sisäväri 0,00€
Musta RAL9005
Ulkoväri 0,00€
Musta RAL9005
0,00€
Sisäväri

Ole hyvä ja valitse uuden ikkunasi tai ovesi sisäväri laajasta valikoimastamme - Puun pinnassa esiintyy pieniä värieroja läpikuultavan pinnoituksen ja kirkkaan lakan yhteydessä, koska puu on sormijatkettua.

Ulkoväri

Ole hyvä ja valitse uuden ikkunasi tai ovesi ulkoväri laajasta valikoimastamme - Puun pinnassa esiintyy pieniä värieroja läpikuultavan pinnoituksen ja kirkkaan lakan yhteydessä, koska puu on sormijatkettua.

Ristikot
25 mm leveä koristelista
0,00€

Ristikot antavat ikkunoille perinteisen, ruutuikkunoita muistuttavan ulkoasun. Voit valita ristikon leveydeksi 25 mm, 42 mm tai 60 mm.

* Välikehys lasien välissä
Valitse
0,00€

Välikappaleen voi valita ikkunalasien väliin lisäosaksi kolmilasiseen. Kaksinkertaiset ikkunat ja ovet sisältävät välikappaleen vakiona.

Välilista
Välilista "komposiittivälilista" - musta
0,00€

Komposiittivälilista luo parhaan mahdollisen eristysarvon

Sisäprofili
Softline profiili
0,00€

Ole hyvä ja valitse uuden ikkunasi tai ovesi sisäprofiili.

Takuu
10 vuoden takuu
0,00€

Muista valita kaikki lisävarusteet

Ylläpito
Ei huoltosarjaa
0,00€

Huolto

Product Bottom Image

Sisäikkunat, 24 ruutua (4x6)

Tuotenro: NY0224

Huom! Yllä oleva kuva on ohjeellinen.

Etsitkö täydellistä ratkaisua uniikin ja mittatilaustyönä valmistetun sisäikkunan hankintaan? Sparikkunat tarjoaa laadukkaat ja tyylikkäät 24 ruudun vaakasuorassa ikkunat, jotka sopivat täydellisesti juuri sinun tilaamaasi mitoitukseen. Valmistettu kestävästä materiaalista, nämä ikkunat tarjoavat korkeaa laatua ja tyylikästä ulkonäköä kotisi sisustukseen.

Sisäikkunoiden mittatilaustyö mahdollistaa täydellisen sovituksen juuri sinun ikkunasi tarpeisiin. Olit sitten uudisrakentaja tai remontoija, räätälöidyt sisäikkunat luovat kodikasta tunnelmaa ja parantavat tilan ulkonäköä. Valitse käyttämäsi materiaali ja väri, jotta ikkunat täydentävät nykyistä sisustustyyliäsi täydellisesti.

Mittatilausikkunoiden valmistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota kestävyyteen, energiatehokkuuteen ja tarkkaan työnjälkeen. Tämä takaa, että saat korkealaatuiset ikkunat, jotka kestävät aikaa ja säilyttävät ulkonäkönsä vuosien varrella. Parantamalla kotisi energiatehokkuutta voit myös säästää kustannuksia pitkällä aikavälillä.

Sparikkunat tarjoaa mittatilaustyönä valmistettuja sisäikkunoita, jotka täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. Ostaessasi Sparikkunoita voit olla varma, että saat ikkunat, jotka istuvat täydellisesti ja kestävät aikaa. Tämä tekee Sparikkunoista loistavan valinnan niin kotiin kuin toimistoonkin.

Tilaa nyt mittatilaustyönä valmistetut sisäikkunat Sparikkunat-verkkokaupasta ja anna kodillesi kaunis ja toiminnallinen lisäys. Olkoon kyseessä sitten moderni tai perinteinen sisustus, nämä ikkunat täydentävät ja parantavat tilan ulkonäköä. //{

Yhteenveto

Yhteensä 2 651,10 € Verkkokaupan alennus (35%) Lue lisää online-alennuksesta -927,89 € Yhteensä 1 723,22 €
kpl
Sisäikkunat, 24 ruutua (4x6)
2 651,10 € 1 723,22 €
Arvioitu toimitusaika:
Viikko 21
(20/05 - 24/05)
  • Jopa 12 vuoden takuu
  • 15 vuoden kokemus verkkokaupasta
  • +200.000 tyytyväistä asiakasta