Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
35% verkko alennus!
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.

Jopa 12 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

 

Sisäikkunat,8 ruutua (2x4)

Tuotenro: NY0108

  • Suunnittele omat ikkunat ja ovet
  • Ulkopuolen alumiiniset lasituslistat
  • Pohjoismaista laatupuuta
 
Huom! Yllä oleva kuva on ohjeellinen.

Syötä karmin koko

Mikä on karmin koko?

Karmin mitat:
Ikkunan tai oven valmistusmitat. Eli leveys x korkeus, karmista karmiin.

Aukon mitat:
Seinässä olevan aukon koko. Jotta karmin mitat saadaan, on aukon mitoista vähennettävä 2-3 cm, jotta ovelle tai ikkunalle jää tilaa saumalle.

cm
cm
Mittaus

Tutustu täältä miten ikkunat ja ovet mitataan

Hoidamme aina:

Materiaali
Puu/Puu

Valitse tarpeisiisi sopiva materiaalityyppi.

Karmisyvyys
Optima
Lasi
Kaksilasinen vakiolasitus , Lämpimällä reunalla (U-arvo 1,1 - 1,2)
0,00€

Tästä voit valita lasirakenteen.

Lasisuunnittelu
Kirkas vakiolasi (Matalaenergia)
0,00€

Valitse lasityyppi, joka sopii ikkunan käyttötarkoitukseen. Voit valita esimerkiksi kirkkaan vakiolasin, turvalasin tai jonkun näkösuojalaseistamme.

Erikoislasi
Erikoislasi
0,00€

Mikäli haluat ikkunalasiin jonkun muun kuin kirkkaan peruslasin, voit valita koristelasin, äänieristyslasin tai esimerkiksi turvalasituksen. 

Väri
Sisäväri 0,00€
Musta RAL9005
Ulkoväri 0,00€
Musta RAL9005
0,00€
Sisäväri

Ole hyvä ja valitse uuden ikkunasi tai ovesi sisäväri laajasta valikoimastamme - Puun pinnassa esiintyy pieniä värieroja läpikuultavan pinnoituksen ja kirkkaan lakan yhteydessä, koska puu on sormijatkettua.

Ulkoväri

Ole hyvä ja valitse uuden ikkunasi tai ovesi ulkoväri laajasta valikoimastamme - Puun pinnassa esiintyy pieniä värieroja läpikuultavan pinnoituksen ja kirkkaan lakan yhteydessä, koska puu on sormijatkettua.

Ristikot
25 mm leveä koristelista
0,00€

Ristikot antavat ikkunoille perinteisen, ruutuikkunoita muistuttavan ulkoasun. Voit valita ristikon leveydeksi 25 mm, 42 mm tai 60 mm.

* Välikehys lasien välissä
Valitse
0,00€

Välikappaleen voi valita ikkunalasien väliin lisäosaksi kolmilasiseen. Kaksinkertaiset ikkunat ja ovet sisältävät välikappaleen vakiona.

Välilista
Välilista "komposiittivälilista" - musta
0,00€

Komposiittivälilista luo parhaan mahdollisen eristysarvon

Sisäprofili
Softline profiili
0,00€

Ole hyvä ja valitse uuden ikkunasi tai ovesi sisäprofiili.

Takuu
10 vuoden takuu
0,00€

Muista valita kaikki lisävarusteet

Ylläpito
Ei huoltosarjaa
0,00€

Huolto

Product Bottom Image

Sisäikkunat, 8 ruutua (2x4)

Tuotenro: NY0108

Huom! Yllä oleva kuva on ohjeellinen.

Korkealaatuiset mittatilausikkunat ja -ovet ovat avainasemassa luomassa kodin ainutlaatuista ilmettä, ja Spar Ikkunat tarjoaa laadukkaita ratkaisuja räätälöityinä juuri sinun tarpeisiisi. Sisäikkunoilla on tärkeä rooli kodin sisustuksessa ja valinnan ollessa mittatilaustyönä saat varmasti juuri sinulle sopivan ratkaisun. Spar Ikkunat tarjoaa laajan valikoiman sisäikkunoita 8 ruutuisena, jotka täyttävät korkeimmatkin laatuvaatimukset.

Mittatilausikkunoiden avulla voit luoda uniikin ilmeen kotiisi, joka täyttää sekä esteettiset että toiminnalliset tarpeesi. Sisäikkunoiden valmistuksessa käytetään vain parhaita materiaaleja ja ne ovat suunniteltu kestämään aikaa. Laadukkaiden ikkunoiden asennus tuo myös energiatehokkuutta kotiisi, auttaen pitämään lämmön sisällä talvella ja viileän ilman kesällä.

Spar Ikkunat panostaa myös asiakastyytyväisyyteen tarjoten ammattitaitoisen asennuspalvelun, joka varmistaa, että uudet ikkunasi asennetaan huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Voit luottaa siihen, että Spar Ikkunat tekee yhteistyötä sinun kanssasi luodakseen juuri sinun tarpeisiisi vastaavat, mittatilaustyönä valmistetut sisäikkunat.

Luo kodistasi viihtyisä ja toimiva tila valitsemalla mittatilausikkunat, jotka täyttävät kaikki odotuksesi ja vaatimuksesi. Spar Ikkunoiden 8 ruutuiset sisäikkunat tuovat kotiisi eleganttia ilmettä ja lisäävät sen arvoa. Valitsemalla laadukkaat mittatilausikkunat voit olla varma, että saat kestävät ja tyylikkäät ikkunat, jotka täyttävät kaikki tarpeesi. Valitse Spar Ikkunat, kun haluat parasta kotiisi!

Yhteenveto

Yhteensä 1 249,71 € Verkkokaupan alennus (35%) Lue lisää online-alennuksesta -437,40 € Yhteensä 812,31 €
kpl
Sisäikkunat, 8 ruutua (2x4)
1 249,71 € 812,31 €
Arvioitu toimitusaika:
Viikko 21
(20/05 - 24/05)
  • Jopa 12 vuoden takuu
  • 15 vuoden kokemus verkkokaupasta
  • +200.000 tyytyväistä asiakasta