Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
Jatkoimme Kevätmyynti:llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.
llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
/Tilaa 24.6. mennessä
 

SparIkkunat – olemme luottamuksesi arvoisia ovi- ja ikkunahankinnoissasi

Suurin osa asunnon omistajista on sitä mieltä, että uusien ikkunoiden ja ovien ostaminen vaatii erityisen huolellista harkintaa. Myyjän on oltava erityisen luotettava, kun kysymys on verkkokaupasta – lupaukset on pidettävä ja tuotteiden on oltava laadukkaita.


Ikkunat ja ovet eivät ole kertakäyttöisiä, vaan ne hankitaan aina pitkäkestoitsa käyttöä varten. Laadukkaasta, juuri käyttötarkoitusta vastaavasta ovesta ja ikkunasta voit nauttia vuoden jokaisena päivänä. Varmista, että saat juuri sinun kotiisi sopivat tuotteet juuri niillä lisävarusteilla, joita tarvitset. 

SparIkkunoiden tavoitteena on olla paras ikkunoiden ja ovien verkkokauppa. Siksi olemme vuosien ajan tehneet kovasti töitä tuotteiden laadun, takuun ja asiakaspalvelun kehittämiseksi. Haluamme varmistaa, että sinä asiakkaana voit luottaa meihin täysin – suunnitellessasi hankintaa, sen aikana ja myös sen jälkeen.  

1) Laadukkaat ikkunat ja ovet 

SparIkkunoiden laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan omalla tehtaallamme.

Sekä kokopuiset että puu–alumiini-rakenteiset tuotteet valmistetaan hitaasti kasvavasta, sormijatkosten avulla laadultaan optimoidusta pohjoismaisesta männystä. Puu koostuu minimissään 90% sydänpuusta.

Valmistamamme ikkunat ja ovet on tehty kestämään ankaraa pohjoista ilmastoa. Kaikki puuosat on käsitelty lahonsuoja-aineella ennen maalausta. Lasituksessa käytämme nykyaikaisimpia, energiatehokkaita ratkaisuja, joiden avulla säästät lämmityskuluissa.

2) CE merkintä

CE-merkintä on ollut vuodesta 2013 lähtien pakollinen kaikissa uusissa ovissa ja ikkunoissa.
CE-merkintää käytetään kaikissa EU-maissa. Tuottajana vastaamme siitä, että toimittamamme tuotteet täyttävät vaatimukset – kuluttajana voit siis olla varma, että ostamasi tuotteet eivät ole vaaraksi terveydelle, ympäristölle tai turvallisuudelle.
Kaikissa SparIkkunoiden tuotteissa on ollut CE-merkintä vuodesta 2008 lähtien.

3) 10 vuoden takuu!

Vaikka toimitamme ovet ja ikkunat edullisin hinnoin, emme koskaan tee kompromisseja laadun suhteen!

Olemme toimineet rakennusalalla jo vuosia, joten meillä on toimialalta laaja osaaminen ja kokemus. Sen ansiosta voimme tarjota kaikille asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita, joihin kaikilla on varaa!

Kokemuksemme ja huolellinen laadunvalvonta ovat asiakkaidemme etu. Tarjoamme myös täyden 10 vuoden takuun kaikille ikkunoille ja oville. Voit luottaa meihin, vaikka tuotteessa ilmenisikin takuuaikana vika! 

Lue lisää takuusta.

4) Edulliset hinnat – suuret säästöt

Meiltä kysytään usein, kuinka voimme tarjota korkealaatuisia tuotteita niin alhaisilla hinnoilla.

Tähän kysymykseen on useampia kuin yksi vastaus, mutta yleisesti ottaen kysymys on siitä, että olemme poistaneet kaikki tarpeettomat kustannukset.

Kun ostat meiltä ikkunoita, toimitamme tuotteet suoraan tehtaalta. Kun turhia välikäsiä ei ole, saat hyvän laadun houkuttelevalla hinnalla.

Kun teet tilauksen suoraan verkkokaupastamme, hintaan ei tarvitse lisätä välikäsistä aiheutuvia kustannuksia. Säästämme myös siksi, että meillä ei ole kalliita showroomeja. Kaiken tämän ansiosta voimme tarjota korkealaatuisia tuotteita, joihin kaikilla on varaa!

5) Palvelutakuu – lupaus oikeudenmukaisesta kohtelusta

Palvelutakuumme on vakuutesi siitä, että emme unohda sinua senkään jälkeen, kun tavarat on toimitettu.

Ikävä kyllä tuotteissa on joskus vikoja. Palvelutakuun ansiosta voit olla varma, että meillä on ennalta mietitty ratkaisu mahdollisiin ongelmiin.

Palvelutakuu on yksi niistä asioista, jolla erotumme muista ikkunoiden toimittajista. Palvelutakuu on tärkeä osa tavoitteestamme tarjota markkinoiden parasta asiakaspalvelua sekä takuu siitä, että voit olla luottavainen ostaessasi meiltä ikkunoita ja ovia.

6) Tyytyväiset asiakkaat ovat avain menestykseen

Olemme sitä mieltä, että tyytyväiset asiakkaat ovat avain menestykseen! Me SparIkkunoissa tiedämme, että on tärkeää varmistaa asiakkaan tyytyväisyys koko tilaus- ja toimitusprosessin ajan.

Olemme keskittyneet asiakastyytyväisyyden kehittämiseen jo vuosia. Asiakaspalveluhenkilöstö saa jatkuvaa koulutusta osaamisensa ja tehokkuutensa parantamiseksi. Pyrimme olemaan yritys, jolla on markkinoiden tyytyväisimmät asiakkaat.

7) Yli 150 000 asunnonomistajaa on jo valinnut meidät

Ikkunoiden verkkokauppa on kasvussa, joten eri toimittajien hintoja on yhä helpompaa verrata. Tämän vuoksi kuluttajilla on houkutus valita kaikkein edullisin vaihtoehto. 

SparIkkunat on osa Inwidoa, joka on yksi Pohjois-Euroopan suurin ja vanhin ikkunoiden ja ovien toimittaja. Viime vuosina olemme toimittaneet ovet ja ikkunat yli 150 000 tyytyväiselle asiakkaalle ympäri Pohjois-Eurooppaa. Tämä kokemus kannattaa ottaa huomioon, kun valitset uusien ikkunoiden ja ovien toimittajan.

8) Laatuoptimoitu puu – ei oksia

SparIkkunoiden kaikki puuosat valmistetaan laatuoptimoidusta puutavarasta. Laatuoptimointi tarkoittaa sitä, että suuret oksankohdat poistetaan ja puu liitetään jälleen yhtenäiseksi. Menetelmää kutsutaan sormiliitokseksi, sillä puiden liitostekniikka muistuttaa limittäin toisensa lomaan asetettuja sormia.

Laatuoptimoinnin ansiosta puu on vahvempaa eikä sinun tarvitse huolehtia pihkaantuneista oksankohdista. Laatuoptimointi on luonnollisesti arvokkaampaa kuin käsittelemätön mänty, mutta myös laatuero on selvä.  

9) Turvallinen verkkomaksu

SparIkkunatin maksutapa on Klarna/MobilePay.

Verkkomaksumme suoritetaan aina turvallisesti salatun verkkoyhteyden kautta. 

 

Löydä hinnat mittatilausikkunoille tai -oville: