10 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

Puu–alumiini-ikkunat ja -ovet

Materiaaliksi perinteinen puu vai puun ja alumiinin yhdistelmä? Valinta on sinun! Tällä sivulla pääset tutustumaan alumiinisella ulkoverhoilulla varustettuihin ikkunoihin ja oviin, jotta tunnet kaikki ominaisuudet ennen kuin teet lopullisen valintasi.


Puu–alumiini-ikkunoiden ja -ovien suosio on kasvussa, ja siihen on monta hyvää syytä. Sisäpuolen puurakenne antaa kodille perinteisen ja luonnollisen ilmeen. Puu antaa myös mahdollisuuden sisäpuitteen muotoiluun, voit valita siihen suorat linjat tai perinteiseen rakentamiseen sopivan koristekeilauksen. Männyn lämpimät ominaisuudet yhdistettynä alumiiniseen ulkopintaan tekevät rakenteesta vahvan, säänkestävän ja lähes huoltovapaan.

Puu–alumiini-ikkunoissa on puinen sisäverhous ja alumiinirakenteinen, pulverimaalattu ulkoverhous. Näin pystymme yhdistämään puun luonnollisen ja lämpimän ilmeen, Suomen ankaria olosuhteita hyvin kestävään ulkoverhoukseen.

Säänkestävät ikkunat kilpailukykyiseen hintaan

Lähes kaikki SparIkkunoiden ikkuna- ja ovimallit ovat saatavilla puu–alumiini-rakenteisina – ja hyvin kilpailukykyiseen hintaan. Valikoimassamme on mm. avattavia ikkunoita, kippi-ikkunoita ja kiinteitä ikkunoita. Voit suunnitella ikkunat omien mittojesi ja tarpeidesi mukaisena ja näet tuotteiden hinnat heti! Jos tarvitset valintaasi apua, tavoitat meidät aina puhelimitse tai sähköpostilla.

Puu- ja puu-alumiini-ikkunoiden edut

Valitsitpa puu–alumiini-ikkunat tai kokonaan puurakenteiset ikkunat, saat aina säänkestävän laatutuotteen. Valinnan voit tehdä oman rakennus- tai remonttikohteesi ja omien henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan. 

Puuikkuna:
Kokonaan puurakenteinen mäntyikkuna on klassinen sekä luonnollinen valinta. Puurakennetta suojaa ikkunan alareunaan asennettu alumiininen suojapelti. Puurakenne valitaan usein remontoitavaan kohteeseen tai kesämökille, jotta talon tyyli säilyisi alkuperäisenä.

Puu–alumiini-ikkuna:

Puu–alumiini-ikkuna yhdistää klassisen tyylin ja lähes huoltovapaan rakenteen. Ulkopuitteen alumiinipinta ei vaadi korjausmaalausta. Alumiinisella ulkopuitteella varustettuja ikkunoita käytetään erityisesti uusissa rakennuksissa, joissa talon ylläpidosta halutaan mahdollisimman helppoa. Alumiinista ulkopuitetta suositellaan erityisesti kohteisiin, jossa ikkunat joutuvat suoraan auringonvaloon tai tuulen tai sateen aiheuttamalle säärasitukselle. SparIkkunoiden laajan malliston ristikoilla ja välikarmeilla varustetut ikkunat voidaan personoida niin, että ne sopivat ulkonäöltään myös perinteiseen rakennustyyliin.

Valinta on sinun. Puuikkuna on hyvä valinta, jos kunnostat vanhaa taloa ja haluat säilyttää ilmeen entisellään. Jos rakennat uutta tai haluat antaa vanhalle talolle modernimman ilmeen, puu–alumiini-ikkunat ja -ovet ovat nykyaikainen ja mukava valinta. 

Osta uudet ikkunat SparIkkunoilta – valikoimastamme löytyvät puu–alumiini-ikkunat, puuikkunat sekä helppohoitoiset ja edulliset PVC-ikkunat. 

Har du brug for hjælp?

Hos Sparvinduer er vi altid klar med hjælp eller rådgivning til dit vinduesprojekt. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Tlf.: 70 20 18 87 / Mail: sparvinduer@sparvinduer.dk