10 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

Puu–alumiini-ikkunat ja -ovet

Materiaaliksi perinteinen puu vai puun ja alumiinin yhdistelmä? Valinta on sinun! Tällä sivulla pääset tutustumaan alumiinisella ulkoverhoilulla varustettuihin ikkunoihin ja oviin, jotta tunnet kaikki ominaisuudet ennen kuin teet lopullisen valintasi. Kun tiedät sopivatko kotiisi puusta valmistetut vai alumiini-ikkunat ja -ovet, voit tilata tuotteet mittojen mukaan.


Puu–alumiini-ikkunoiden ja -ovien suosio on kasvussa, ja siihen on monta hyvää syytä. Sisäpuolen puurakenne antaa kodille perinteisen ja luonnollisen ilmeen. Puu antaa myös mahdollisuuden sisäpuitteen muotoiluun, voit valita siihen suorat linjat tai perinteiseen rakentamiseen sopivan koristekeilauksen. Männyn lämpimät ominaisuudet yhdistettynä alumiiniseen ulkopintaan tekevät rakenteesta vahvan, säänkestävän ja lähes huoltovapaan.

Puu–alumiini-ikkunoissa on puinen sisäverhous ja alumiinirakenteinen, pulverimaalattu ulkoverhous. Näin pystymme yhdistämään puun luonnollisen ja lämpimän ilmeen Suomen ankaria olosuhteita hyvin kestävään ulkoverhoukseen.

Säänkestävät ikkunat kilpailukykyiseen hintaan

Lähes kaikki SparIkkunoiden ikkuna- ja ovimallit ovat saatavilla puu–alumiini-rakenteisina – ja hyvin kilpailukykyiseen hintaan. Valikoimassamme on muun muassa. avattavia ikkunoita, kippi-ikkunoita ja kiinteitä ikkunoita. Voit suunnitella ikkunat omien mittojesi ja tarpeidesi mukaisena ja näet tuotteiden hinnat heti! Jos tarvitset valintaasi apua, tavoitat meidät aina puhelimitse tai sähköpostilla. Ota yhteyttä ja valitaan kotiisi kestävä ja laadukas ikkuna tai ovi, joka kestää käyttöä sekä näyttää hyvältä.

Puu- ja puu-alumiini-ikkunoiden edut

Valitsitpa puu–alumiini-ikkunat tai kokonaan puurakenteiset ikkunat, saat aina säänkestävän laatutuotteen. Valinnan voit tehdä oman rakennus- tai remonttikohteesi ja omien henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan. Mutta kumpi on omaan kotiisi paremmin sopiva vaihtoehto: puuikkuna vai puu-alumiini-ikkuna?

Puuikkuna
Kokonaan puurakenteinen mäntyikkuna on klassinen sekä luonnollinen valinta. Puurakennetta suojaa ikkunan alareunaan asennettu alumiininen suojapelti. Puurakenne valitaan usein remontoitavaan kohteeseen tai kesämökille, jotta talon tyyli säilyisi alkuperäisenä. Me SparIkkunoilla valmistamme puuovet ja -ikkunat pohjoismaisesta männystä, jonka on annettu kasvaa hitaasti läpi pitkien talvien sekä pohjoisen lyhyiden kesien. Tämä takaa puun korkean laadun, sillä hitaasti kasvanut puu on rakennusmateriaalina tiivistä, tehden siitä erinomaisen materiaalin ovien ja ikkunoiden valmistukseen.

Puu–alumiini-ikkuna
Puu–alumiini-ikkuna yhdistää klassisen tyylin ja lähes huoltovapaan rakenteen. Ulkopuitteen alumiinipinta ei vaadi korjausmaalausta. Alumiinisella ulkopuitteella varustettuja ikkunoita käytetään erityisesti uusissa rakennuksissa, joissa talon ylläpidosta halutaan mahdollisimman helppoa. Alumiinista ulkopuitetta suositellaan erityisesti kohteisiin, jossa ikkunat joutuvat suoraan auringonvaloon tai altistuvat tuulen ja sateen aiheuttamalle säärasitukselle. SparIkkunoiden laajan malliston ristikoilla ja välikarmeilla varustetut ikkunat voidaan personoida niin, että ne sopivat ulkonäöltään myös perinteiseen rakennustyyliin. Valitse kotiisi esimerkiksi puu-alumiini-ikkunoita yhdellä ruudulla tai tyylikkäästi lasin jakavalla jakokarmilla.

Ikkunat ja ovet alumiinista vai puusta?

Valinta on sinun. Puuikkuna on hyvä valinta, jos kunnostat vanhaa taloa ja haluat säilyttää ilmeen entisellään. Puiset ikkunat ja ovet ovat myös oiva valinta esimerkiksi mökille tai muuhun puusta rakennettuun kohteeseen, kun haluat säilyttää rakennuksen puisen ilmeen. 

Jos rakennat uutta tai haluat antaa vanhalle talolle modernimman ilmeen, puu–alumiini-ikkunat ja -ovet ovat nykyaikainen ja mukava valinta. Esimerkiksi rannikolla sijaitsevat talot altistuvat paljon sateelle, tuulelle ja muille Suomen sääilmiöille. Tällöin puu-alumiini-ikkunat ja -ovet ovat hyvä ja kestävä ratkaisu. Harkitse puu-alumiini- ikkunoita sekä ulko-ovia, joissa on käytetty alumiinia, jos ne altistuvat suoralle auringonvalolle.

Oikeanlaisen materiaalin valinta puisten ja puu-alumiini-ikkunoiden sekä -ovien välillä riippuu kohteesta ja muista erityistarpeista. Tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja valitkaa yhdessä kotiisi sopivat materiaalit. Kun juuri oikea materiaali on valittu, me SparIkkunoilla valmistamme ovet ja ikkunat sinun mittojesi mukaan. Tutustu siis eri vaihtoehtoihin ja löydä kotiisi sopiva ratkaisu.

 Entä muovi- tai PVC-ikkunat?

Eräs alumiini-ikkunoiden vaihtoehto ovat muovista valmistetut ikkunat. Muovi-ikkunoita kutsutaan myös PVC-ikkunoiksi ja ne ovat lähes huoltovapaa vaihtoehto muille materiaaleille. SparIkkunoilta saat puusta ja alumiinista valmistettujen ikkunoiden lisäksi myös kestävät ja tyylikkäät PVC- ja muovi-ikkunat. Valmistamme ikkunoiden lisäksi ovia, joissa materiaalina on aikaa ja säätä kestävä PVC.

Helposti huollettavat PVC- ja muovi-ikkunat sekä -ovet myös eristävät hyvin, tehden niistä energiatehokkaan vaihtoehdon. Vaikka monella on varmasti mielikuva muovi-ovista ja -ikkunoista ankean ja kolkon näköisinä, nykyään myös muovista valmistetut ovet ja ikkunat voivat olla tyylikäs valinta. Lue lisää PVC-ikkunoista ja -ovista sekä niiden eduista SparIkkunoiden verkkosivuilla.

  Laadukas pohjoismainen puu

 
Talon ovet sekä ikkunat tarvitsevat laadukkaat materiaalit kestääkseen Suomen vaativat kelit. Sekä sisä- että ulkokäyttöön sopii erinomainen pohjoismainen puu. SparIkkunat käyttää ovissa ja ikkunoissa materiaalina pohjoismaista mäntyä, joka on kasvanut läpi pohjoisen pitkät talvet ja lyhyet kesät. Hitaan kasvuvauhdin ansiosta pohjoismainen puu on materiaalina erittäin tiivistä. Tämän vuoksi se on erinomainen materiaali oviin ja ikkunoihin. 

SparIkkunoiden puuovet ja -ikkunat käsitellään puunsuojalla ennen maalaamista. Näin taataan oville ja ikkunoille mahdollisimman pitkä käyttöikä, sillä ovet ja ikkunat on suojattu  lahoamiselta ja sieniltä sekä sisä- että ulkopuolelta. Sen lisäksi, että tuotteet ovat pitkäikäisiä ja kestäviä, voit olla taattu niiden turvallisuudesta. Kaikille SparIkkunoiden puu–alumiini- ja puuikkunoille tarjotaan täysi 10 vuoden takuu. Ovien ja ikkunoiden turvallisuudesta kertoo Euroopan Unionin CE-merkintä.

 Alumiini-ikkunoiden lasi ja jakokarmit

Saat SparIkkunoilta halutessasi ikkunoihin valitsemasi lasin, kuten turvallisuutta antavan turvalasin, ympäristöystävällisen ja lämpöä hyvin eristävän energialasin tai naapureiden sekä liikenteen äänet vaimentavan äänieristyslasin. Kun tilaat ikkunat SparIkkunoiden verkkokaupasta, voit valita ikkunalle myös lasityypin, joka suojaa ulkopuolisten katseilta. Tähän soveltuu hyvin esimerkiksi huurrettu satiinilasi. Satiinilasi sopii ikkunaksi muun muassa kylpyhuoneeseen tai WC-tiloihin. Lue lisää tarjoamistamme eri ikkunalaseista täällä.

Voit tilauksesi yhteydessä valita ikkunoihin myös haluamasi malliset ruudut, jotka antavat ikkunalle perinteisen, ruutuikkunoita muistuttavan ilmeen. Kun valitset ikkunaasi energiakarmit, saat myös energiatehokkaan ratkaisun. Ikkunan jakokarmit asennetaan lasin ulkopuolelle, joten ne eivät riko ikkunaa, ja täten säilyttävät ikkunan lämpöä eristävän ominaisuuden. Tutustu eri ikkunalaseihin, jakokarmeihin sekä ikkunoiden muihin kustomoitaviin ominaisuuksiin tuotesivulla tilauksen yhteydessä, missä voit valita lisäksi esimerkiksi ikkunan sisäprofiilin.

Uudet ovet ja ikunat SparIkkunoilta

Osta uudet ikkunat SparIkkunoilta. Valikoimastamme löytyvät puu–alumiini-ikkunat, puuikkunat sekä helppohoitoiset ja edulliset PVC-ikkunat. SparIkkunoiden uudet ovet kattavat eri ovityypit, kuten paneeli-, ulko-, liuku- ja terassiovet. Tutustu valikoimaan ja löydä kotiisi myös laadukkaat ovet. Kun olet valinnut haluamasi materiaalit sekä ovien ja ikkunoiden mallin, voit liittyä SparIkkunoiden yli 200 000 tyytyväisen asiakkaan joukkoon ja tilata ovet sekä ikkunat omien mittojesi mukaan.

Har du brug for hjælp?

Hos Sparvinduer er vi altid klar med hjælp eller rådgivning til dit vinduesprojekt. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Tlf.: 70 20 18 87 / Mail: sparvinduer@sparvinduer.dk