Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
35% verkko alennus!
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.

Jopa 12 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

 

Skandinaaviset ikkunat

Tyylikkäät ulospäin avautuvat ikkunat.

Valitse haluamasi malli ja materiaalityyppi (mänty-, puu-alumiini-ikkunat), syötä mitat ja valitse yksityiskohdat, tarkista hinta ja tilaa.

Skandinaaviset ikkunat

– Ulospäin avautuvat, käytännölliset ja tilaa säästävät ikkunat

Ulospäin avautuvat skandinaaviset ikkunat ovat tunnettuja paitsi idyllisestä muotoilustaan, sekä erinomaisista lämmöneristysominaisuuksista ja erilaisista käytännöllisistä rakennevaihtoehdoista.


Skandinaaviset ikkunat avautuvat ulospäin


Design

Skandinaaviset ikkunat ovat visuaalisesti tyylikkäitä ja muotoilultaan selkeälinjaisia. Skandinaavisilla ikkunoilla voi toteuttaa suuria lasipintoja, jotka saavat luonnonvalon tulvimaan sisätiloihin. Kapean karmin ansiosta skandinaaviset ikkunat ovat ihanteellisia sekä suojelluille rakennuksille, että moderneille uusille rakennuksille ja kunnostushankkeille. Toinen ulospäin avautuvien skandinaavisten ikkunoiden etu on, että kaikki saranat on sijoitettu ulkopuolelle ja ikkunat tarjoavat siksi myös erittäin tyylikkään muotoilun sisältä. Skandinaaviset ikkunat on perinteisesti varustettu kapeilla välikarmeilla, jotka jakavat ikkunan useampaan osaan tarvittaessa.

Avaaminen

Ulospäin avautuvan rakenteen ansiosta sinun ei tarvitse koskaan tyhjentää ikkunalautaa tai siirtää huonekaluja pois edestä ennen kuin avaat ikkunan tuuletettavaksi. Ikkunan sisäpuolelle on myös mahdollista kiinnittää verhot tai rullaverhot. SparIkkunoiden skandinaaviset ikkunat ovat tilaa säästävän rakenteensa vuoksi myös erittäin suosittuja asennettaessa pieniin taloihin ja asuntovaunuihin.

Rakenne

Skandinaavisilla ikkunoilla on erinomainen lämmöneristyskyky ja ne kestävät hyvin vaihtelevia sääolosuhteita, kuten kovaa tuulta ja piiskaavaa sadetta. Ulospäin avautuvat ikkunat ovat lisäksi kestävyydeltään ensiluokkaisia. Tiiviin rakenteen vuoksi vesi ei pääse tunkeutumaan ikkunan ulkopuolelta välitilaan ja rakenteeseen. Mikäli pieni määrä vettä kuitenkin pääsee välitilaan, haihtuu se nopeasti. Ulospäin avautuvien ikkunoiden etu on myös useat eri avautumis- ja käyttömahdollisuudet. 

Monipuoliset tanskalaiset ikkunat!


Sivusaranoidut ikkunat

Klassikkomallit! SparIkkunoilta löydät ulospäin avautuvat ikkunat välikarmeilla tai ilman. Ikkunoihin voi valita erilaisia painikkeita ja tuuletusikkunavarustuksen. Sivusaranoituihin ikkunoihin on saatavilla myös koristeristikoita. 

Kääntöikkuna

Jos ikkunasi on tarkoitus asentaa yläkertaan, jossa ulospäin avautuvien ikkunoiden ruudut ovat vaikeasti puhdistettavissa ulkopuolelta, onparempi vaihtoehto olla kääntöikkunamme. Mekanismin avulla ikkuna voidaan avata 90 asteen kulmassa, jolloin ulkopinta voidaan puhdistaa myös sisäpuolelta.

Yläsaranoidut ikkunat

Yläsaranoitu ikkuna on rittäin suosittu ikkunamalli kaikkialla Skandinaviassa käytännöllisen rakenteensa vuoksi. Ikkunan alaosassa on kahva ja ikkuna avautuu kahvaa kääntämällä ulospäin. Tämä tekee ikkunasta ihanteellisen ilmanvaihdon kannalta, ilman sateen tunkeutumista asuntoon. Tavallisesti aukko, johon saranoitu ikkuna kiinnitetään, on 45 °. Avautumiskulmaa voidaan kuitenkin helposti säätää, mikäli tuuletusaukon halutaan olevan suurempi tai pienempi. Yläsaranoiduissa ikkunoissamme on asetus, jossa ikkuna suljetaan sisältä kahvalla, mutta jää silti 1 cm auki tuuletusasentoon. Näin tuuletuksen voi jättää päälle, vaikka poistutkin talosta.

Kippi-ikkunat kääntömekanismilla

Kutsutaan myös Ruotsalaiseksi ikkunaksi tai kippi-ikkunaksi. Tämä malli on saranoidun ikkunan jatkokehityksen tulos ja sitä voidaan tarvittaessa kääntää lähes 180 °, mikä puolestaan ​​mahdollistaa puhdistuksen sisäpuolelta. Täältä löydät valikoiman kippi-ikkunoita.

DK-ikkunat

DK-ikkunoita kutsutaan myös nimellä "Dannebrog ikkuna", koska se muistuttaa malliltaan Tanskan lippua,  "Dannebrogia". DK-ikkunamalli on ihanteellinen tuuletuksen kannalta, sillä ikkunamallissa on yläikkuna. Tarvittaessa yläikkunat voidaan tilata myös yläsaranoituina ikkunoina, kääntyvän ikkunan sijaan. Täältä löydät valikoiman tanskalaisia ​​ikkunoita DK-ikkunoita.