10 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

Skandinaaviset ikkunat

Tyylikkäät ulospäin avautuvat ikkunat.

Valitse haluamasi malli ja materiaalityyppi ( mänty, puu/alumiini) syötä mitat ja valitse yksityiskohdat, tarkista hinta ja tilaa.

Skandinaaviset ikkunat

– Ulospäin avautuvat, käytännölliset ja tilaa säästävät ikkunat

Ulospäin avautuvat skandinaaviset ikkunat ovat tunnettuja paitsi idyllisestä muotoilustaan ​​ja ohuesta optiikastaan, mutta myös erinomaisista lämmöneristysominaisuuksista ja erilaisista käytännöllisistä rakennevaihtoehdoista. Lue lisää skandinaavisten ikkunoiden kaikista eduista ja erilaisista avautumisvaihtoehdoista täältä.


Skandinaaviset ikkunat avautuvat ulospäin


Design

Koska skandinaaviset ikkunat avautuvat ulospäin ja ikkuna sulkeutuu kokonaan kehykseen ulkopuolelta ulkonematta, saat visuaalisesti tyylikkään ja sileän muotoilun. Lisäksi sekä kehys että kotelo ovat paljon kapeammat kuin perinteisillä kallistus- ja kippi-ikkunoilla, mikä sallii suurempien lasipintojen läpäisevän enemmän valoa.
Kapean rungon ansiosta skandinaaviset ikkunat ovat ihanteellisia sekä suojelluille rakennuksille että moderneille uusille rakennuksille ja kunnostushankkeille. Toinen ulospäin avautuvien skandinaavisten ikkunoiden etu on, että kaikki saranat on sijoitettu ulkopuolelle ja ikkunat tarjoavat siksi myös erittäin tyylikkään muotoilun sisältä. Skandinaaviset ikkunat on perinteisesti varustettu kapeilla jakokarmeilla.

Avaaminen

Ulospäin avautuvan rakenteen ansiosta sinun ei tarvitse koskaan tyhjentää ikkunalautaa ennen kuin avaat ikkunan tuuletettavaksi. Koska runkokehykset on siirretty ulkopuolelle, sinulla on paljon enemmän tilaa sisäikkunalla, jossa voit säilyttää kasveja ja muita esineitä ilman ongelmia.
Ikkunan sisäpuolelle on myös mahdollista kiinnittää verhot tai rullaverhot. SparIkkunoiden skandinaaviset ikkunat ovat tilaa säästävän rakenteensa vuoksi myös erittäin suosittuja asennettaessa pieniin taloihin ja asuntovaunuihin.

Konstruktion

Da Skandinavische Fenster von außen in den Rahmen schließen, haben diese von der Konstruktion her bessere Wärmedämmende und Winddichtende Eigenschaften. Die Skandinavischen Küstenregionen sind oft sehr Windig. Da ist es sehr praktisch, dass die Fensterrahmen vom Wind in die Zarge gepresst werden und dabei nur noch dichter werden. Auch bei der Haltbarkeit sind auswärts öffnende Fenster überlegen. Durch die Konstruktion, kann Wasser nicht von außen in die Fuge zwischen Rahmen und Flügel dringen und sich dort sammeln. Und das wenige Wasser was von außen in die Fensterkonstruktion eindringen kann, kann leicht wieder ablaufen. Ein weiterer Vorteil der nach außen öffnenden Konstruktion sind die vielen Öffnungs- und Anwendungsmöglichkeiten der Fenster. Lesen Sie mehr hierrüber in der Beschreibung weiter unten.

Ilmanvaihto

Koska skandinaaviset ikkunat avautuvat ulospäin ja liuku sulkeutuu kokonaan kehykseen ulkopuolelta ulkonematta, saat visuaalisesti tyylikkään ja sileän muotoilun. Lisäksi sekä runko että kotelo ovat paljon kapeammat kuin perinteisillä kallistus- ja kippi-ikkunoilla, mikä sallii suurempien lasipintojen läpäisevän enemmän valoa. Kapean rungon ansiosta skandinaaviset ikkunat ovat ihanteellisia sekä suojelluille rakennuksille että moderneille uusille rakennuksille ja kunnostushankkeille. Toinen ulospäin avautuvien ikkunoiden etu on, että kaikki saranat on sijoitettu ulkopuolelle ja siksi ikkunat tarjoavat myös erittäin tyylikkään muotoilun sisäpuolelta. Skandinaaviset ikkunat on perinteisesti varustettu kapeilla jakokarmeilla.

Monipuoliset tanskalaiset ikkunat!


Sivusaranoidut ikkunat

Klassikkomallit! SparIkkunoilta löydät ulospäin avautuvat ikkunat jakokarmeilla tai ilman. Nämä ikkunat voidaan tilata sekä perinteisillä tanskalaisilla käynnistimillä että ikkunankahvoilla ja monipistelukituksella. Täältä löydät sekä tavalliset ikkunat että ristikkoikkunamallimme.

Kääntöikkuna kipsiliittimillä

Jos ikkunasi on tarkoitus asentaa yläkertaan, jossa ulospäin avautuvien ikkunoiden ruudut ovat vaikeasti puhdistettavissa ulkopuolelta, voit tilata sivuasennetut ikkunamme kipsiliittimillä. Kipsiliittimillä ikkunaluukku voidaan avata 90 asteen kulmassa, jolloin ulkopinta voidaan puhdistaa sisäpuolelta.

Yläsaranoidut ikkunat

Erittäin suosittu ikkunamalli kaikkialla Skandinaviassa käytännöllisen rakenteensa vuoksi. Ikkunan alaosassa on kahva ja se avautuu ulospäin. Tämä tekee ikkunasta ihanteellisen ilmanvaihdon kannalta, ilman sateen tunkeutumista asuntoon. Tavallisesti aukko, johon saranoitu ikkuna kiinnitetään, on 45 °. Tätä voidaan kuitenkin helposti säätää, jos aukon halutaan olevan suurempi tai pienempi. Taloudellisissa yläsaranoiduissa ikkunoissamme on asetus, jossa ikkuna suljetaan sisältä kahvalla, mutta jää silti 1 cm auki. Näin voit tuulettaa, vaikka poistutkin talosta.

Kippi-ikkunat kääntömekanismilla

Kutsutaan myös Ruotsalaiseksi ikkunaksi tai kippi-ikkunaksi. Tämä malli on saranoidun ikkunan jatkokehitys ja sitä voidaan tarvittaessa kääntää melkein 180 °, mikä puolestaan ​​mahdollistaa puhdistuksen sisäpuolelta. Täältä löydät valikoiman kippi-ikkunoita.

DK-ikkunat

Kutsutaan myös nimellä "Dannebrog ikkuna", koska se muistuttaa malliltaan Tanskan lippua,  "Dannebrogia". Tämä ikkuna on ihanteellinen tuuletuksen kannalta, koska tässä ikkunamallissa on yläikkuna. Tarvittaessa yläikkunat voidaan tilata myös ylhäältä ripustettavina ikkunalistoina kääntyvän ikkunan sijaan. Täältä löydät valikoiman tanskalaisia ​​ikkunoita.