10 vuoden takuu

Verkkokauppa vuodesta 2006 lähtien

Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja

Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Indsæt TP her

EDULLISET IKKUNAT

SparIkkunoilta voit ostaa edullisia ikkunoita laadusta tinkimättä, ja siksi annammekin kymmenen vuoden takuun kaikille ikkunoillemme.

Kaikki ikkunat valmistetaan omassa tehtaassamme, mikä tarkoittaa, että voit itse suunnitella täydelliset ikkunat taloosi. Kun kokoat ikkunat, voit itse valita mallin, materiaalin, värin ja lasityypin.

Kun ostat tehdasuudet ja edulliset ikkunat SparIkkunoilta, voit itse valita ikkunoidesi mitat. Lisäksi säästät rahaa, koska valmistamme ikkunat itse. Tämä tarkoittaa, että kalliit välikädet jäävät pois ja saat parhaat hinnat uusille ikkunoille.

Kaikki ikkunamme on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja tanskalaisten standardien mukaisesti. Näin voit olla täysin varma, että ikkunat sopivat suomalaiseen ilmastoon. Halvat ikkunat eivät usein torju ilmankosteutta riittävästi, mutta ongelma häviää, kun ostat ikkunat meiltä.

SparIkkunoilla on tyytyväisimmät verkkoasiakkaat, ja meillä on aikomuksena kehittyä koko ajan paremmiksi. Jos sinulla on kysyttävää edullisista ikkunoistamme, ota meihin yhteyttä.

EDULLISET OVET

SparIkkunat ovat tunnettuja edullisista ja laadukkaista ikkunoistaan, mutta myymme myös edullisia ovia, jotka valmistetaan omassa tehtaassamme. Ovemme ovat yhtä korkealaatuisia kuin ikkunamme, joten annamme myös niille luonnollisesti kymmenen vuoden takuun.

Valikoimassamme on paljon edullisia ulko- ja terassiovia, jotka voit itse mukauttaa tarpeisiisi sopiviksi. Tuotantomme on erittäin joustavaa, joten voit itse valita uuden oven materiaalin, värin ja mitat.

Kaikki ovet tulevat suoraan tehtaaltamme, jossa ne valmistetaan korkeimpien käsityöstandardien mukaisesti. Siksi ovet sopivat erityisen hyvin suomalaiseen ilmastoon, joka voi olla haastava puuoviin kohdistuvan liiallisen kosteuden vuoksi. Kaikki puuovemme on valmistettu hitaasti kasvavasta puusta, joten ne sopivat täydellisesti ilmastoomme. Puun lisäksi useimpia oviamme on saatavissa myös puusta ja alumiinista yhdistettynä.

Saat aina parhaat hinnat, kun ostat edullisia ovia SparIkkunoilta. Vältät kalliit välikädet, sillä ikkunat tulevat suoraan tehtaaltamme.

SparIkkunoilla on Suomen tyytyväisimmät verkkoasiakkaat, ja aiomme pitää siitä kiinni. Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, ota meihin yhteyttä.

MATERIAALI

Kun tilaat ikkunat ja ovet SparIkkunoilta, voit valita kolmesta suositusta materiaalista. Valmistamme ikkunoita ja ovia puusta, puusta/alumiinista ja muovista, ja on tärkeää pitää mielessä, että jokaisella materiaalilla on omat etunsa.

Oikea materiaalivalinta riippuu suuressa määrin yksilöllisistä tarpeistasi. Hyvä nyrkkisääntö on kuitenkin, että kannattaa valita puu, jos haluat perinteisen näköiset ikkunat ja ovet, kun taas puu/alumiini tai muovi on hyvä valinta huoltotarpeen minimoimiseksi.