Puhelinpalvelumme on suljettu viikoilla 24–26. Vastaamme sähköposteihin ja otamme tilauksia vastaan normaaliin tapaan verkkokaupassamme.
Jatkoimme Kevätmyynti:llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
We are experiencing issues with our payment provider. If you are unable to pay, please try again later or contact our sales support.
llmaiset toimituskulut yli 999 € tilauksille
/Tilaa 5.6. mennessä
 

EDULLISET IKKUNAT

SparIkkunoilta voit ostaa ikkunoita ja ovia edullisesti laadusta tinkimättä, ja siksi annammekin kymmenen vuoden takuun kaikille ikkunoillemme.

Kaikki ikkunat valmistetaan omassa tehtaassamme, mikä tarkoittaa, että voit itse suunnitella täydelliset ikkunat taloosi. Kun valitset ikkunoita, voit valita niihin itsellesi mieluisan mallin, materiaalin, värin ja lasityypin.

Kun ostat mittatilauksena tehtaalla valmistetut edulliset ikkunat SparIkkunoilta, voit itse valita ikkunoidesi mitat kymmenen millimetrin tarkkuudella. Säästät myös rahaa, koska valmistamme ikkunat itse eli kalliit välikädet jäävät pois ja saat parhaan hinnan uusille ikkunoille.

Kaikki ikkunamme ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista ja pohjoismaisten standardien mukaisesti. Voit olla varma, että ostamasi ikkunat sopivat suomalaiseen ilmastoon erinomaisesti.

SparIkkunoilla on tyytyväisimmät verkkoasiakkaat, ja aikomuksenamme on kehittyä koko ajan paremmiksi. Jos sinulla on kysyttävää edullisista ikkunoistamme, ota meihin yhteyttä.

EDULLISET OVET

Olemme SparIkkunoilla tunnettuja edullisista ja laadukkaista ikkunoistaan, mutta myymme myös edullisia ovia, jotka valmistetaan omassa tehtaassamme. Ovemme ovat yhtä korkealaatuisia kuin ikkunamme, joten myönnämme myös niille kymmenen vuoden takuun laadun takeeksi.

Valikoimassamme on paljon edullisia ulko- ja terassiovia, jotka voit itse mukauttaa tarpeisiisi sopiviksi. Tuotantomme on erittäin joustavaa, joten voit itse valita uuden oven materiaalin, värin ja mitat.

Kaikki ovet tulevat suoraan omalta tehtaaltamme, jossa ne valmistetaan korkeimpien vaatimusten mukaisesti. Siksi ovet sopivat erityisen hyvin suomalaiseen ilmastoon, joka ei päästä ikkuna- ja ovituotteita helpolla vaihtelevien sääolosuhteiden, sekä kosteuden ja kylmyyden vuoksi. Kaikki puuovemme ovat valmistettu hitaasti kasvavasta männystä, joten ne sopivat täydellisesti pohjoismaiseen ilmastoomme. Puun lisäksi useimmat ovemme ovat saatavilla puu-alumiinisena, joka tarkoittaa että ovet ovat helppohoitoisia ja alumiiniverhoiltu ulkopinta ei säikähdä ääriolosuhteitakaan.

Saat aina parhaat hinnat ostamalla edulliset ovet SparIkkunoilta. Vältät kalliit välikädet ostamalla suoraan kauttamme, sillä ikkunat valmistetaan omalla tehtaallamme.

SparIkkunoilla on Suomen tyytyväisimmät verkkoasiakkaat, ja aiomme pitää siitä kiinni. Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, ota meihin yhteyttä.

MATERIAALI

Kun tilaat ikkunat ja ovet SparIkkunoilta, voit valita mieluisan materiaalin kolmesta eri materiaalivaihtoehdosta. Valmistamme ikkunoita ja ovia puusta, puu-alumiinista ja muovista. On tärkeää pitää mielessä, että jokaisella materiaalilla on omat etunsa.

Oikea materiaalivalinta riippuu enimmäkseen yksilöllisistä tarpeistasi. Hyvä nyrkkisääntö kuitenkin on, että materiaaliksi kannattaa valita puu, jos haluat perinteisen näköiset ikkunat ja ovet, kun taas puu-alumiini tai muovi on hyvä valinta huoltotarpeen minimoimiseksi.